Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
收藏品討論版>千値練 RIOBOT
clie 01:41 PM 10-08-11
一口氣睇完六集破刄之劍劇場版,機械人重武術味道既打鬥好正
雖然睇過漫畫既人都對動畫評價唔好,但我冇睇過漫,已經覺得係套高水準既作品
主角機DELPHINE好有個性,特別係第三形態移動既城牆好型
原來去年尾同今年中出過玩具
千値練 RIOBOT,唔知乜黎,好似robot魂,但兩三倍定價,hk好似無行
DELPHINE第三型態好正,五月出左,反應熱烈,下月再販
小弟後知後覺,首發miss左,等再販至入手

ブレイク ブレイド デルフィング 第三形態
11年11月下旬再販
7,800円 (税込)

ブレイク ブレイド デルフィング 第二形態
11年11月下旬再販
5,800円 (税込)

ブレイク ブレイド デルフィング 第一形態
電撃屋ホビー館去年通販限定
5,800円 (税込)

ヱヴァンゲリヲン新劇場版 エヴァンゲリオン初号機
12年01月下旬発売
8,190円 (税込)

グレンラガン
12年04月下旬発売
9,500円 (税込)

由於手上一隻都冇,評價唔到。予定將會出天元突破同anubis
http://ameblo.jp/riobot/
野良猫 02:21 PM 10-08-11
記得隻mh3g獵人都係佢整

初號機唔錯喎
第三形態有興趣可惜有啲貴
clie 04:22 PM 10-08-11
作者: 如月刃:
記得隻mh3g獵人都係佢整

初號機唔錯喎
第三形態有興趣可惜有啲貴
隻獵人係咪可動FIGURE?
初號機料唔係多唔知點解仲貴過第三形態
HK買RIOBOT好貴,九算十算
luciferdark 04:48 PM 10-08-11
HK可以叫有行了, 雖然一D都唔平...
但應該唔會再炒得太勁
tung999 06:31 PM 10-08-11
作者: clie:
隻海龍裝獵人係可動的
野良猫 08:43 PM 10-08-11
版權貴呱

不過哩類貴價玩具好難一下子扑鎚,尤其有蘿蔔魂等等選擇下
之前入手隻貴價KOS–MOS雖然係靚,但依家諗起都仲有少少痛
03:48 PM 10-10-11
玩過你就知同 robot 魂完全冇得比, 五六舊係抵俾的!
野良猫 09:45 PM 10-10-11
作者: :
玩過你就知同 robot 魂完全冇得比, 五六舊係抵俾的!
如果真係五六舊就可以拎番屋企嘅話就唔駛諗即磅水啦

初號機10算番到嚟都$8XX啦
千值隻可動獵人E–CAP都要6800円
clie 11:11 PM 10-10-11
隻第二形態5800YEN再販都係5百幾
不過我唔想有兩個九成似body,所以買第三形態算
呢條line睇黎又越賣越貴咁款
日本買玩具一般有八~九折,當10算都平過而家所謂既港行...
11:51 PM 10-10-11
如果真係五六舊就可以拎番屋企嘅話就唔駛諗即磅水啦

初號機10算番到嚟都$8XX啦
千值隻可動獵人E–CAP都要6800円
我買第二型態 $580, 第三型態 $640
但當時 d yen 未達十算
clie 09:03 PM 10-11-11
作者: :
我買第二型態 $580, 第三型態 $640
但當時 d yen 未達十算
第三型態都算買得抵
黎緊再販唔知呢個價得唔得
野良猫 09:20 PM 10-11-11
第三型態都算買得抵
黎緊再販唔知呢個價得唔得
依家円價升咗,好難用以前個價買喇

反而我想知邊度會有現貨睇下
clie 09:35 PM 10-11-11
依家円價升咗,好難用以前個價買喇

反而我想知邊度會有現貨睇下
而家街應該見唔到,但反應熱烈再販時舖頭應該會入多幾盒
就算唔訂都應該買到
神名レオ 09:46 PM 10-11-11
樓主如果對此作品有愛,
強烈建議睇漫畫版,兩個大高潮位動畫版可以改到勁求其
clie 08:47 PM 10-12-11
作者: 李奧涼介:
樓主如果對此作品有愛,
強烈建議睇漫畫版,兩個大高潮位動畫版可以改到勁求其
但我對機械人漫畫冇乜信心,高達EVA漫都冇動咁有氣勢
高潮位係咪指四眼仔代主角死o個段?
用手槍射到部機械人跌落山都幾
Alicecon 11:41 PM 10-12-11
但我對機械人漫畫冇乜信心,高達EVA漫都冇動咁有氣勢
高潮位係咪指四眼仔代主角死o個段?
用手槍射到部機械人跌落山都幾
仲有後尾打波魯裘斯
mikemike 11:52 PM 10-12-11
作者: Alicecon:
仲有後尾打波魯裘斯
漫畫正好多
blackcatlam 12:53 AM 10-22-11

超吸引
mikemike 12:54 AM 10-22-11
無對翼吸引少好多
kyo353 12:36 PM 10-22-11
色水同外型都好掂
clie 01:57 PM 10-22-11
睇設定有埋翼,不過好似冇大鑽,長長尖尖既就有
希望好似破刄咁出晒所有型態
咁KONAMI隻合金,山口仲未入手既都可以無視

Bigwater 11:26 PM 10-22-11
http://blog.yahoo.com/cybergundam/articles/143409/index

掂到唔知講咩好
mikemike 11:58 PM 10-22-11
為了未來隻グレンラガン有個大鑽
今日買左佢

$198

blackcatlam 12:52 AM 10-23-11
作者: Bigwater:
http://blog.yahoo.com/cybergundam/articles/143409/index

掂到唔知講咩好
我想講睇唔到
Bigwater 02:58 AM 10-23-11
作者: blackcatlam:
我想講睇唔到
http://blog.livedoor.jp/zgmf2/archives/52224747.html

try this
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面