Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 08-12-12, 09:27 PM   #176
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: W!LL 查看文章
等d連鎖大公司出左promote先決定
最驚好似HUGO咁唔知頭唔知路,出左都唔知
如果早過 AVENGERS 出既話又真係冇咩理由到而家都仲未有BATTLESHIP既 Promotion

舊 08-12-12, 09:42 PM   #177
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
HMV 隨時貴過HKR 去Warehouse訂鳥
我响HMV訂BD對上果次已經好耐之前既Salt, 因為得佢有望遠鏡跟
售價貴過出面廿幾蚊
而家做左HKR VIP已經好小去HMV買/訂野

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-12, 10:05 PM   #178
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
等d連鎖大公司出左promote先決定
都唔駛等la, 我訂嗰時佢都直接寫單, 咁即係實有, 放心....haha

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-12, 11:36 PM   #179
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: HON HON 查看文章
都唔駛等la, 我訂嗰時佢都直接寫單, 咁即係實有, 放心....haha
我係等大公司會跟咩item, 如果唔特別就咁响碟舖訂
尋日視聽展show過battleship, 應該都就快出架喇

大乱闘X
舊 08-14-12, 05:12 PM   #180
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

岩岩訂埋Battleship行鐵
咁可以放棄英鐵

舊 08-14-12, 06:15 PM   #181
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
我係等大公司會跟咩item, 如果唔特別就咁响碟舖訂
尋日視聽展show過battleship, 應該都就快出架喇
我寧願賣平D都唔要佢跟野, 橫掂遲早變垃圾.....

舊 08-15-12, 09:36 AM   #182
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
開頭仲諗住港版有Avengers Assembled Box Set...不過算數啦, 都係訂左先...$298

舊 08-17-12, 01:50 AM   #183
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

海豹突擊隊返左貨, 等weekend响屋企爆下先

大乱闘X
舊 08-17-12, 09:26 PM   #184
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

BATTLESHIP 28/8推出
DVD/BD/BD鐵盒
引用:

大乱闘X

此篇文章於 08-17-12 10:03 PM 被 W!LL 編輯。
舊 08-21-12, 10:40 PM   #185
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

早幾日係UK Amazon買左既MOON今日到左,圍返都係一舊水
全區有中字

舊 08-22-12, 02:40 PM   #186
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

BATTLESHIP偷跑今日出.......:>

舊 08-22-12, 08:38 PM   #187
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

返工冇得拎,唯有等星期六

舊 08-22-12, 08:43 PM   #188
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
果然有幾多碧濤鐡船出現,但係得HMV冇
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 09:34 PM   #189
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

BATTLESHIP鐵盒同突擊死亡塔一齊入手, 今晚爆一爆佢

大乱闘X
舊 08-22-12, 09:46 PM   #190
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
果然有幾多碧濤鐡船出現,但係得HMV冇
最大既原因應該係共版, 但如果真係鍾意買港版鐵盒既話, 訂就最穩陣, 始終太多歷史可鑑.....

舊 08-22-12, 11:10 PM   #191
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

HUGO...同 REAL STEEL......入唔到鐵好後悔

舊 08-23-12, 04:21 AM   #192
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
其實香港有消息出3D Avatar未?
我見日本同美國Amazon都開始有得訂〜
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 05:30 AM   #193
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
想請問有無人買左海豹突擊隊?
其實好唔好睇架?

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 09:23 AM   #194
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: Marco 查看文章
HUGO...同 REAL STEEL......入唔到鐵好後悔
REAL STEEL都入唔到? 嗰時都OK多貨架, 或者去淘寶/台灣ONLINE SHOP睇下仲有冇

HUGO就...我都估唔到咁變態.

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
其實好唔好睇架?
打仗片, 啱睇咪好睇囉.

舊 08-23-12, 09:36 AM   #195
憤怒火車頭
Junior Member

註冊日期: Jun 2012
The Avenges 係唔係24號就出喇??
憤怒火車頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 12:50 PM   #196
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 玄武 查看文章
其實香港有消息出3D Avatar未?
我見日本同美國Amazon都開始有得訂〜
得利仲未有消息,但係呢個 3D Avatar 仲未係加長版喎
我都係等加長版 3D+2D Blu-ray 出先買 b

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
其實好唔好睇架?
電影版 Call of Duty 黎,我就幾滿意啦,但唔滿意老鐳出既行貨

引用:
REAL STEEL都入唔到? 嗰時都OK多貨架, 或者去淘寶/台灣ONLINE SHOP睇下仲有冇

HUGO就...我都估唔到咁變態.
入唔到呀,我都唔知佢出左,到知道既時候都已經太遲,只係買到鐳射紙套版

HUGO 就真係……洲立有冇機會好似 Captain America 咁樣呢 ?
雖然 Captain America 我都係買唔到鐵 (Thor 都係)

引用:
作者: 憤怒火車頭 查看文章
The Avenges 係唔係24號就出喇??
聽聞係29號喎

舊 08-23-12, 01:17 PM   #197
憤怒火車頭
Junior Member

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: Marco 查看文章
聽聞係29號喎
好心急添~
之前無入戲院睇
好想買D有得睇呀
憤怒火車頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 03:52 PM   #198
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
好心急添~
之前無入戲院睇
好想買D有得睇呀
我個人覺得,呢套野真係吹得太行
我係戲院係頭半個鐘差d瞓著左

舊 08-23-12, 05:12 PM   #199
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
好心急添~
之前無入戲院睇
好想買D有得睇呀
上左畫咁耐都唔出去睇, 真係等下先LA....

等出碟係咁架LA.

舊 08-23-12, 06:12 PM   #200
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
上左畫咁耐都唔出去睇, 真係等下先LA....

等出碟係咁架LA.
我都有隻 Prometheus 都冇去到戲院睇,sad 到爆
等多2個月出碟啦唯有

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 戚其義 X 周旭明《天與地》"2012 最佳劇集" 元旦起 一至五 00:05-01:05 重播 This City Is Still Dying!!! N0T51B Neo Entertainment TREND 1004 02-10-13 08:14 AM
問beyond 05 live dvd. 路人甲乙丙 Neo Music UNIVERSE 1 08-22-05 12:10 PM
05世青杯 @羅彼仙奴 體育版 1 06-16-05 10:22 AM
[PSP]灣岸Midnight Club 3 ~Dub Edition~, 05年05月09日発売 neo2046 手提遊戲機討論版 34 06-13-05 07:58 PM
A_Lam Girl Friend 06/05/05 update **Pink Lady+火紅火熱** A_Lam Cosplay同人MIX討論區 3 05-01-05 07:00 PM

現在的時間是 08:40 PM

手機版 | APP版