Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
7月July 07:18 AM 06-29-02
UM... 若我說只在家與朋友玩玩而已!
這算不算是答案呢?

有時也會到機鋪玩玩. 我住開 深水土步 ,長沙灣 那邊!
入到那一間有gundom 就玩一會算吧!
自護軍司令 07:25 AM 06-29-02
Oh i~c
吉姆 12:19 PM 06-29-02
各位好...新人報到

請各位多多指教
自護軍司令 01:19 PM 06-29-02
歓迎吉姆
吉姆 02:15 PM 06-29-02
你好你好....請問你係0米就係尋晚主持神人杯果位?
仆 夕 02:18 PM 06-29-02
作者: :
Originally posted by 吉姆 :
你好你好....請問你係0米就係尋晚主持神人杯果位?
睇黎你尋晚有出現喎!
吉姆 02:31 PM 06-29-02
哈哈...觀0下戰0甘喇~
自護軍司令 12:44 AM 06-30-02
係ar,我只係識得用o下GM,所以請不要蝦我
斯羅 02:36 AM 06-30-02
Hi 今日係我第一次落龍威打DX~
平時係屋企操PS2版,但玩街机時就.........
仆 夕 02:38 AM 06-30-02
Originally posted by ★斯羅★ :
Hi 今日係我第一次落龍威打DX~
平時係屋企操PS2版,但玩街机時就.........
神人賽個日你唔落,今日應該冇乜人......
自護軍司令 02:39 AM 06-30-02
歓迎★斯羅★

斯羅 02:44 AM 06-30-02
Originally posted by 仆 夕 :

神人賽個日你唔落,今日應該冇乜人......
尋日有急事,搞到落吾到......
吉姆 05:33 AM 06-30-02
To 自護軍司令:

係0羊....我以為你比較熟紅渣古添.....
白頭 06:38 PM 06-30-02
Originally posted by 仆 夕 :

係咪...乜你(華華)電話唔係9771XXXX咩.....

咁o岩既, 個電話

我係新人, 多多指教.
活躍於大埔, 常玩DX & GGXX
電話都係9771XXXX

"政府注冊, 快批
"9771 XXXX 白頭仔
阿魚 10:51 PM 07-01-02
HI大家好.....我成日都黎呢度架,不過又唔知點樣開口同大家say HI~~所以一路都無post野 ...今日睇到個topic~~所以黎HI~~大家好
仆 夕 11:26 PM 07-01-02
HI................
地場衛 03:57 AM 07-02-02
HI!!始め し て ど う ぞ よ ろ し く:glee:
大粒麥 03:59 AM 07-02-02
hi~~~:glee:
自護軍司令 04:00 AM 07-02-02
歓迎各位新人
dan 02:34 PM 07-02-02
Originally posted by fishs330 :
HI大家好.....我成日都黎呢度架,不過又唔知點樣開口同大家say HI~~所以一路都無post野 ...今日睇到個topic~~所以黎HI~~大家好
我就係想有人肯介紹自己~
其實唔洗驚架~
下面咁多 arcade game topic,實有一個開倒口~
去試試post下啦~
赤色渣古 03:12 PM 07-02-02
hi~~hi~~各位新人, 你地好....
我都係新人咋, 淨係識得少少用肥蟹....都唔好蝦我呀...唔好屈我槍屈我斬呀....雖然好多 arcade game topic, 但係見到佢地d posts都好得人驚 , 都唔知點搭佢地爹....
dan 03:22 PM 07-02-02
630 post新人赤色渣古hello~
唔以搭佢地爹架~
test 下 la
【麥斯】 07:46 PM 07-02-02
嗨~~~歡迎新人加入~
慢慢坐招呼唔到~
哩度既機友好鍾意打高達,所以個版都好多高達野,
當然係極之歡迎講其他街機GAME啦~
記住係街機GAME既野先至好POST黎哩度呀~

哩度D機友打高達好勁架啵~
我都好鍾意打高達架,但學極都學唔識...
有冇熱心人仕可以教教我呀???
zero 07:51 PM 07-02-02
to 藍色的麥斯 :

老野扮童黨呀?!
我都第一次黎呢個topic咋
當然我都係新人啦~
係度歡迎咁多位新成員
得閒有meeting記得出席呀!!~~
kog 02:59 AM 07-04-02
我是kog,大家好
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面