Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
奶東 05:05 PM 06-15-02
我都用老虎ga
不過好難用
仲未掌握到招空中dash格鬥
low cost對375實難打ga o勒
我用老虎都係暗殺多

我以前都唔鍾意用375 ga
不過同人1on1
人地用375又揀埋連邦
自己又唔係"近"
唔用375就超難打
赤連邦兵 05:05 PM 06-15-02
我對375機為一辨法就係用返375機打佢
奶東 05:07 PM 06-15-02
作者: :
Originally posted by 赤連邦兵 :
我對375機為一辨法就係用返375機打佢
low cost 1 on 1 375
揀到連邦o個邊o既話都可以用黑森林屈佢o既
赤連邦兵 05:07 PM 06-15-02
老虎招前前刀好易打中人架渣
有時落地仲可以B+C 做追加
赤連邦兵 05:11 PM 06-15-02
Originally posted by 奶東 :

low cost 1 on 1 375
揀到連邦o個邊o既話都可以用黑森林屈佢o既
但係一俾人打破部 RX-78 都幾煩下
奶東 05:16 PM 06-15-02
老虎招前前刀好易打中人架渣
有時落地仲可以B+C 做追加
我都知
不過正面衝突對手都好易避
雖然落地無硬直咁濟
不過老虎最好都唔好同375正面衝突

BC撞其實都幾好用
出招超快
有時渣緊刀
轉唔切鞭都可以用BC破對手格鬥
同埋BC就算俾人擋到
都可以狂撞
直至爆盾再撞down人
奶東 05:17 PM 06-15-02

但係一俾人打破部 RX-78 都幾煩下
o係黑森林 1 on 1 o既話
連邦淨出坦克
自護淨出機槍綠渣
赤連邦兵 05:23 PM 06-15-02

原來係咁
咁又正喎
自己打近戰,坦克打遠戰 :-)
奶東 05:27 PM 06-15-02

原來係咁
咁又正喎
自己打近戰,坦克打遠戰 :-)
如果坦克用援護重視會仲恐怖
唔知點解硬係覺得黑森林D綠渣仲路人過side7 o個D
而坦克就特別兇悍
使徒 05:38 PM 06-15-02
hi ar 各位高手...
小弟初o黎步到...
多多指教!!!
:glee: :glee: :glee:
龍寶寶 06:17 PM 06-15-02
Originally posted by 使徒 :
hi ar 各位高手...
小弟初o黎步到...
多多指教!!!
:glee: :glee: :glee:
使徒你好:-)
使徒 07:36 PM 06-15-02
haha...
都唔知點解,DX打極都打唔好...
:-)
【麥斯】 08:23 PM 06-15-02
haha...
都唔知點解,DX打極都打唔好...
:-)
係囉,我都唔知點解成日都打到好差,
成日都死成日都爆,同人PART又累街坊,
搞到冇人同我PART,好慘!

有冇勁人可以教下我?
畀少少心法我練練啦...:-) :-)
使徒 09:28 PM 06-15-02
Originally posted by 藍色的麥斯 :

係囉,我都唔知點解成日都打到好差,
成日都死成日都爆,同人PART又累街坊,
搞到冇人同我PART,好慘!

有冇勁人可以教下我?
畀少少心法我練練啦...:-) :-)
wa....耍我咩...
你個朵咁響...
打得差?!:-)
【麥斯】 10:00 PM 06-15-02
嘩!!!邊個亂咁響我朵~~~咁無良!
其實個朵響係好慘架,一輸就會畀人串係"名不符實"......
又或者係"雷聲大雨點小"...又或者係"朵就天下無敵,打就有心冇力"......

我只係畀人屈上神台既見習DX機友一名...
使徒 11:07 PM 06-15-02
haha....
所以有機會一定要見識o下....
遲D出o黎玩記住叫我喎!!
大粒麥 11:13 PM 06-15-02
haha....
所以有機會一定要見識o下....
遲D出o黎玩記住叫我喎!!
如你出黎最有心理準備,我怕你接受唔倒
使徒 11:14 PM 06-15-02
y sin!?:-)
貓又股宗 11:16 PM 06-15-02
D人回hi比新人~~
做乜無端端變DX討論區??:-)
大粒麥 11:21 PM 06-15-02
y sin!?:-)
因為基本上呢度集齊全港多區高手(我指共認o個D)
你會有機會見到好多'諗到而未見過,未諗到又見過'既野
覺唔覺屈就睇各下立場:-)
大粒麥 11:23 PM 06-15-02
Originally posted by 貓又股宗 :
D人回hi比新人~~
做乜無端端變DX討論區??:-)
我都唔知點解個topic係討論區就用黎吹水
個topic hihi就變討論區:-)
華華 12:03 AM 06-16-02
聽日去玩啦咁,睇下邊條魚最雜:loco: :fish: :loco: :fish: :loco: :fish: :-)
使徒 12:17 AM 06-16-02
Originally posted by 大粒麥 :

因為基本上呢度集齊全港多區高手(我指共認o個D)
你會有機會見到好多'諗到而未見過,未諗到又見過'既野
覺唔覺屈就睇各下立場:-)
haha....
見識o下lor...
點會覺得屈就 ?!:-)
大粒麥 12:20 AM 06-16-02

haha....
見識o下lor...
點會覺得屈就 ?!:-)
因為有好多弱者唔夠打就話比人屈~~
使徒 12:30 AM 06-16-02
Originally posted by 大粒麥 :

因為有好多弱者唔夠打就話比人屈~~
哈哈....
無話屈唔屈...
屈斬係一種技術!!!
:-) :-) :-)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面