Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 47 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 67 107  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
Kain 09:12 PM 06-24-20
作者: kog:
有d手掣有連射,或按住一個方向,
單對單開局後咁做。

不過要快是,a強攻贏,b支援輸,打12人混戰,
那3至4分鐘一場。
今個9號開始3場1箱我打MIX掛足咁多日,前2日金章
頭先解左36,之後仲有個42
睇下佢係咪要OVER42,係既話無計
現時就咁睇月尾最多解到39個

另外按住同一方向係會踢的
kog 10:32 PM 06-24-20
作者: Kain:
今個9號開始3場1箱我打MIX掛足咁多日,前2日金章
頭先解左36,之後仲有個42
睇下佢係咪要OVER42,係既話無計
現時就咁睇月尾最多解到39個

另外按住同一方向係會踢的
我自己就頭一星期拎到銀,第二星期拎金,

頭一星期是上月尾留幣係1號抽機拎回收券,還有上月送3個任,
,贏競爭對手和贏場數拎幾次月任變銅再變銀。

第二星期盡開晒d櫃,待續贏競爭對手和贏場數,再變金。

唔課金要上旬拎白金真是有難道。
wing 11:39 AM 06-25-20
有d手掣有連射,或按住一個方向,
單對單開局後咁做。

不過要快是,a強攻贏,b支援輸,打12人混戰,
那3至4分鐘一場。

呢類場有冇樣睇? 通常寫咩?
holsety 12:29 PM 06-25-20
通常寫a勝b負。penalty用 w
holsety 03:48 PM 06-25-20
頂,零式真係好型,又要抽

今次機率高,十抽出兩部零式。
但對翼當唔當盾?加唔加到盾血
wing 11:45 AM 06-26-20
作者: holsety:
通常寫a勝b負。penalty用 w
thanks~
Chris Redfield 05:18 AM 07-03-20
漢布拉比勁到呢
holsety 02:17 PM 07-03-20
有d興。最衰係自己好少用600c 同突襲
kog 07:50 PM 07-03-20
漢布拉比是強,但致命弱點是耐實薄,
剛巧600場支援多人用GP02支援,
實彈打中真是好痛
Hunter 05:28 PM 07-05-20
今個月好似2週年, 唔知有咩新機出?
KENSNAKE 06:09 PM 07-05-20
作者: Hunter:

The.O
wing 07:49 PM 07-05-20
月尾2週年.   新機可能有卡碧尼
kog 09:08 PM 07-05-20
還有粒子炮版Z和ZZ,
白卡可能宙宇專用。
Hunter 12:02 AM 07-06-20
如果出The O 都有興趣
卡碧尼如果宇宙專用就唔抽了

還有粒子炮版Z和ZZ,
白卡可能宙宇專用。
或者可能出Z 3號機+MEGA炮 / Z PLUS當新機
wing 10:41 AM 07-06-20
如果出The O 都有興趣
卡碧尼如果宇宙專用就唔抽了

或者可能出Z 3號機+MEGA炮 / Z PLUS當新機
我諗2週年應該Z時代大哂冷,然後最生出ZZ機正式進入ZZ時代.

唔推快D, 就會俾mbon搶哂人.
kog 09:04 PM 07-06-20
作者: wing:
我諗2週年應該Z時代大哂冷,然後最生出ZZ機正式進入ZZ時代.

唔推快D, 就會俾mbon搶哂人.
之前同朋友討論過,The-O和卡碧尼都有先天問題,

The-O太巨大,會遮晒現在整個畫面,官方必需縮細畫面才可,
但目標細咗,相對比以前難射中,而且要大更新。

卡碧尼是否宇宙專用是大問題,如是,之後ZZ和馬反也有很多浮游炮嘅機,
未來就是宇宙戰為主,但現實是地面戰才多人打。
wing 03:49 PM 07-08-20
之前同朋友討論過,The-O和卡碧尼都有先天問題,

The-O太巨大,會遮晒現在整個畫面,官方必需縮細畫面才可,
但目標細咗,相對比以前難射中,而且要大更新。

卡碧尼是否宇宙專用是大問題,如是,之後ZZ和馬反也有很多浮游炮嘅機,
未來就是宇宙戰為主,但現實是地面戰才多人打。
The-O應該同雙面蟹差唔多size, 照計解決到
GN00508771 10:26 PM 07-08-20
2周年ZZ確定
Chris Redfield 10:50 PM 07-08-20
儲低既幣有用啦!愛機ZZ丫!!!
無論係唔太玩既強襲泛用都會抽!最好當然係支援啦~~~
kog 11:07 PM 07-08-20
還有粒子炮版Z和ZZ
白卡可能宙宇專用。
六合彩又唔中
Hunter 12:24 AM 07-09-20
ZZ頭炮會唔會好似4號機要儲勁耐?
鳳熾魂 12:30 AM 07-09-20
笨大次次都自爆Ge
holsety 01:00 PM 07-09-20
期待雙光槍同上級劍
kog 04:27 PM 07-09-20

650C宇宙場...
holsety 05:36 PM 07-09-20
zetazeta 650?

今天歷奇戴亞支援,技窮?
第一 ... 7 47 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 67 107  ... 最後

返回主題版面