Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-27-15, 02:52 PM   #51
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
引用:
作者: 野良猫 查看文章
冇記錯的話森丘應該貓洞有得釣
頭先個鋪撞鬼.... 30 分鐘都冇一條...

岩岩5分鐘出3條

大條紅色魚

11 區
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 03:36 PM   #52
IVAN~
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2006
想請問今日上網打高唔高機會BAN?, GOLDEN話其他GAME有前科,好想上網玩又怕死

細duel ab無得頂
IVAN~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 03:44 PM   #53
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
村採集任初遇斬龍,懷疑哩隻嘢打唔死,斬咗十幾分鐘依然未瀕死
最後完成個採集就算
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 04:08 PM   #54
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
見到 鎧玉 兩個字感到有d失落

唔係用素材升咩

DeviantArt
PIXIV
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 04:31 PM   #55
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
得武器係
我都有D失望 明明諗著終於似番隻MH

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 06:43 PM   #56
言吾矢口

註冊日期: Aug 2009
SEARCH 古龍討伐QUEST
PW 1111
イングラム

試打移動要塞雙頭古龍
言吾矢口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 06:52 PM   #57
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
問HR2 key有冇捕獲任,我差唔多殺哂單體怪任都唔見有緊急

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 06:57 PM   #58
野良猫
肥倫

引用:
作者: CardGameDan 查看文章
問HR2 key有冇捕獲任,我差唔多殺哂單體怪任都唔見有緊急
舊 11-27-15, 06:57 PM   #59
言吾矢口

註冊日期: Aug 2009
引用:
捕獲我只完成左迅龍就出
言吾矢口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 07:01 PM   #60
CardGameDan
蔬菜汁好味w

引用:
引用:
作者: 言吾矢口 查看文章
捕獲我只完成左迅龍就出
Thanks,呢點冇人提真係唔知⋯

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
舊 11-27-15, 07:03 PM   #61
野良猫
肥倫

引用:
Thanks,呢點冇人提真係唔知⋯
當時我有諗過貓任可能有KEY
舊 11-27-15, 07:52 PM   #62
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
OT一問:
1.邊個村採集任有斬龍伏你?第幾區蒲頭有片睇?a

2.知道咗巨獸怕火、骸龍驚龍,泡狐至食咩屬?/
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 08:02 PM   #63
野良猫
肥倫

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
OT一問:
1.邊個村採集任有斬龍伏你?第幾區蒲頭有片睇?a

2.知道咗巨獸怕火、骸龍驚龍,泡狐至食咩屬?/
佢冇伏擊
係光明正大你一入任就會見到佢

邊個任梗係唔講
舊 11-27-15, 09:21 PM   #64
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
聽日11月28號下晝14:00,會o係金雞廣場25樓Ease Cafe開MHX機聚。有興趣版友請出post留名,先到先等,三人成團/

1.滅龍士(兩點半鬆D到)
2.up2u2003
3.
4.
舊 11-27-15, 10:23 PM   #65
CardGameDan
蔬菜汁好味w

引用:
佢冇伏擊
係光明正大你一入任就會見到佢

邊個任梗係唔講
個任務的描述提示得好明顯,係冇諗過一入就say hi啫

舊 11-27-15, 10:36 PM   #66
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
初會跳狗龍
出個名果下
莫名有D特攝片FEEL XD
龜速剛剛2星……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 10:53 PM   #67
野良猫
肥倫

係時候準備套新裝打上位
但暫時睇落得鎌蟹較好,點算
舊 11-27-15, 11:09 PM   #68
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
村二星中,唔想咁急升HR,玩熟下D武器先
見返MHP2/G條村很有感覺(想當年每日都會見一次,玩左幾年)

見返青熊寶寶仲即刻比佢熱情攬住添
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 11:11 PM   #69
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
見返初代條村
感覺好寒酸 XD
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 11:16 PM   #70
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
見返初代條村
感覺好寒酸 XD
仲有3條舊村冇得入農場不特止,連d BGM remix完之後仲難聽過唔remix,一D懷舊feel都冇
舊 11-27-15, 11:28 PM   #71
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
特產タケノコ
呢舊要邊到掘?
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 11:29 PM   #72
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: 斯羅 查看文章
特產タケノコ
呢舊要邊到掘?
溪流竹筍位
舊 11-27-15, 11:46 PM   #73
斯羅
aloha~

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
溪流竹筍位
但成個map可以掘既位我都揾晒? 有無hints邊個map number掘到
Thx
D 荀位我掘極都係得草

此篇文章於 11-27-15 11:54 PM 被 斯羅 編輯。
舊 11-27-15, 11:53 PM   #74
野良猫
肥倫

引用:
作者: 斯羅 查看文章
但成個map可以掘既位我都揾晒? 有無hints邊個map number掘到
Thx
http://mh-x.com/keiryuu.html

MAP 3
舊 11-28-15, 12:01 AM   #75
斯羅
aloha~

引用:
感恩 完全睇吾到個舊野……

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放]Monster Hunter 4G 何金水 - 阿水 買賣專區 2 10-19-14 11:45 AM
3DSLL Monster Hunter 機身貼紙 monkeylove 買賣專區 1 10-19-13 06:30 PM
賣 Monster Hunter 4 雄火龍裝 Figure 堅尼夫 買賣專區 1 09-18-13 12:19 PM
(賣) monster hunter - 雄火龍戰士 figure 重高達 買賣專區 2 09-15-13 12:00 AM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 04:29 PM

手機版 | APP版