Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 01-27-05, 04:24 PM   #26
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
大批 sin $88 ja wo.......

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-05, 04:33 PM   #27
root
Game Master
Uncle Root

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: HIM
香港出過臘腸pizza啦
really?! 幾時ar

他們是明星,我們是流星,或許有瞬間的閃光。
而一旦明星升起,我們便永遠消失在黑夜之中......
我們只能留在愛我們的人的心裏 。
root 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-05, 12:01 PM   #28
SpikeOut
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 太公望
期待出蝦餃/燒賣/雞紮pizza
呢個我有興趣呀~

舊 01-29-05, 12:21 PM   #29
^_^
God of Gamer
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: 嘿哈兒
九唔撘八...........明明係一件西方食品...........要食臘味都係傳統"羅米飯"好
歷史堂都教過啦
Pizza薄餅係源自中國咖嘛

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-05, 03:16 PM   #30
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 倉木YUNA
我諗整餅o個D麵粉都可能超出安全標準...
反而佢其他菜式好似幾好味咁,例如碗湯...
我都覺得碗湯可能幾好飲
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-05, 04:07 PM   #31
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 果個
大陸製~

怕老鼠肉做臘腸
.....
係大陸食任何野都要冒呢個風險o家喇

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-05, 05:15 PM   #32
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
呢個...我都真係... orz
我就覺得點都唔及意大利式o既 Pizza 或者外國D Pizza 咁好味,
中式 Pizza 仲要放臘味...味道我就真係唔敢恭維...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-05, 06:39 PM   #33
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
會唔會唔用芝士改用蝦醬

舊 01-29-05, 09:07 PM   #34
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
D料樣樣都係硬野...

舊 01-30-05, 04:08 AM   #35
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 小昭Teddy
會唔會唔用芝士改用蝦醬
用腐乳都得喎~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-05, 08:14 PM   #36
垣野
Crazy Gamer
唯美主義

註冊日期: Jun 2002
有創意,香港幾時有.

ヒカル
垣野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-05, 08:49 PM   #37
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
我都唔鍾意食臘味 唔好搞我......

舊 11-02-23, 10:53 PM   #38
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
香港都堅出 臘腸批 蛇羹批
講到特殊口味都係唔夠台灣黎

Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-23, 07:06 AM   #39
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
海外都有報

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-24, 09:36 PM   #40
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
個邊市場個競爭到底有幾大。。。
員工壓力

Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:04 PM

手機版 | APP版