Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61 111  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
雙日 01:55 PM 01-13-17
照咁睇,透過eshop玩返wiiu game應該無望...?

Sent from my iPhone using Gaforum
Kain 01:56 PM 01-13-17
作者: david:
咪胡亂猜測,無可能同NS有關。
特登貼埋條LINK俾你睇有晒時間
發佈會係13:00-14:00

>"跌未必關佢事"

咁點解唔係升?
八仙果 01:56 PM 01-13-17
作者: N0T51B:
Online 要俾錢,不能接受
PS4 同 XBOX One 呢?
八仙果 01:56 PM 01-13-17
作者: 雙日:
照咁睇,透過eshop玩返wiiu game應該無望...?

Sent from my iPhone using Gaforum
畀多次錢實得!
N0T51B 01:57 PM 01-13-17
作者: 八仙果:
我無PS4同X1㗎
david 01:58 PM 01-13-17
作者: Kain:

>"跌未必關佢事"

咁點解唔係升?
股市唔係升就跌O架啦...

(曲要講明)
lodoss 01:58 PM 01-13-17
鬼咩.,咁嘅自家陣容
呢個陴容打擊左我要衝首發, 不過行版HK$2000內都會照衝
david 01:59 PM 01-13-17
畀多次錢實得!
原價俾多次錢實得
1515 02:01 PM 01-13-17
睇官網,電視mode 行1080p, 60fps
攜帶mode 就720p

內置32GB 硬碟,另支援micro SD

電容觸控熒幕 6,2寸

首發8隻games, 其中4隻在其他主機已有
炸彈人 8打好玩,但屬小品 (又要另買手掣)
睇過 1.2 switch 官網,小品之作,如「鬥快開夾萬」
呢d 玩一兩次就得

其實將Mario kart 8 放埋3月都好丫
Zelda 始終sell 單打,間中上網孖車咪好囉
fami~yan 02:01 PM 01-13-17
作者: lodoss:
呢個陴容打擊左我要衝首發, 不過行版HK$2000內都會照衝
其實唔想衝首發唔駛俾D咁既限制自己既~
catho7 02:03 PM 01-13-17
我都覺得窄窄地
9成人上網只係要連線對戰,其他功能根本非必要,但就要俾錢買埋一堆我唔要既功能、服務
咁搞法,舊game會變到好少人玩,連得閒玩一、兩鋪既人都無埋
Gundam MK-2 02:03 PM 01-13-17
咪胡亂猜測,無可能同NS有關。

>"跌未必關佢事"

咁點解唔係升?
股市唔係升就跌O架啦...

(曲要講明)
其實應該有關
任天堂本來就係日本股市重磅股之一
而家日經指數仲要係升緊
老任股逆市而跌,仲要時間都吻合,原因非常明確......

而家先睇到,好曲
八仙果 02:03 PM 01-13-17
唔同,佢得一個月限期,PSN/XBLA係永久的。
就算限一個月,
如果 Keep 住每個月有新 games 我都 OK,
因為 game 太多,到下個月又玩新嘅,
不停 loop。
lodoss 02:05 PM 01-13-17
作者: fami~yan:
其實唔想衝首發唔駛俾D咁既限制自己既~
29980yen對返港元約2000, 我都係想要返個合理價
david 02:05 PM 01-13-17
作者: catho7:
我都覺得窄窄地
9成人上網只係要連線對戰,其他功能根本非必要,但就要俾錢買埋一堆我唔要既功能、服務
咁搞法,舊game會變到好少人玩,連得閒玩一、兩鋪既人都無埋
隻GAME耐玩度高幾舊都會一堆人在玩,爛GAME再新唔駛一陣就無咩人玩。
雙日 02:05 PM 01-13-17
原價俾多次錢實得

係咪真係公佈左有?

如果比錢可玩wiiu game我就買

12號四分衛 02:06 PM 01-13-17
除左首發弱左少少,其他好滿意

價錢
3/3
香港有首發
有Zelda
N0T51B 02:06 PM 01-13-17

>"跌未必關佢事"

咁點解唔係升?
中立啲講啦,上次仲未有全部資料,嗰啲跌係帶有投機性
今次所有資料都喺齊度, 都仲未睇到全部計畫劃,咁嘅表現破壞力大啲同長期啲
老任真係唔可以再收埋啲料,如果唔係跌得仲甘
david 02:07 PM 01-13-17
作者: 雙日:
係咪真係公佈左有?

如果比錢可玩wiiu game我就買

你覺得老任會放棄呢個吸金機會?

如果有DUAL MON操控就應該要CUT O野囉。
12號四分衛 02:07 PM 01-13-17
就算限一個月,
如果 Keep 住每個月有新 games 我都 OK,
因為 game 太多,到下個月又玩新嘅,
不停 loop。
始終有比較
去到尾個Service要比錢 ma
neo2046 02:07 PM 01-13-17
未住,因為富士康員工無講過個mon有720
而且又估講中幾樣野,所以都要等N廠公佈
係唔係呢個 ?

富士康員工爆料

1. NS本體屏幕是夏普中低端IPS屏。
2. NS基於Tegra Parker的定製版本,Pascal架構,CPU是丹佛2代架構,16nm FinFET製程。
3. NS手柄擁有體感功能。
4. NS本體共有3塊鋰電池,平板部分內置4100毫安鋰電池,左右手柄各內置一塊500毫安的鋰電,提供5小時以上的續航時間。電池供應商是Amperex Technology Limited。

Kain 02:08 PM 01-13-17
作者: lodoss:
29980yen對返港元約2000, 我都係想要返個合理價
香港有行貨
唔一定係用比較低既日元定價
USD300=約2400HKD
enishi 02:09 PM 01-13-17
美版首發 list

- 1, 2 Switch
- The Legend of Zelda: BotW
- Just Dance 2017
- Has Been Heroes
- Snipperclips
- Super Bomberman R
- Disgaea 5 Complete
- Puyo Puyo Tetris
- Rayman Legends
- Steep
- Skylanders: Imaginators
- I Am Setsuna
由手機版發出
12號四分衛 02:09 PM 01-13-17
via official site (http://www.nintendo.com/switch/features/)

System battery life
Battery life can last for more than six hours, but will vary depending on the software and usage conditions. For example, The Legend of Zelda™: Breath of the Wild can be played for roughly 3 hours on a single charge.

Internal memory
32GB of internal memory, a portion of which is reserved for use by the system. Users can easily expand storage space using microSDXC cards.

Screen
6.2-inch, multi-touch capacitive touch screen; can display a resolution of 1280 x 720.
阿悶. 02:10 PM 01-13-17
haha 邊個話頭一年會出的game 會多過wiiu 咁多年加埋嫁
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61 111  ... 最後

返回主題版面