Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 07-31-15, 03:31 PM   #76
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: maxwellduo 查看文章
最LAST在直昇機入面醒番時已經爆左機, 之後去番軍營見番女主角, 所以應該係HAPPY ENDING.
等我睇多次先...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-16, 12:56 AM   #77
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
http://www.ew.com/article/2016/10/28...prequel-sequel

即係無靚佬湯?
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-16, 10:49 AM   #78
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 森羅 查看文章
都唔係既, 佢講到咁玄, 話係續集同時又係前傳, 話未試過有人咁樣拍續集云云. 應該唔係普通一套前傳咁簡單.

可能靚佬湯Time Travel去好耐之前, 改變左第一集既歷史之類?

不過睇篇報導先知, 原來第一集算係票房失利. 我覺得套戲幾好睇喎.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 12:05 PM   #79
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: ahleung 查看文章
都唔係既, 佢講到咁玄, 話係續集同時又係前傳, 話未試過有人咁樣拍續集云云. 應該唔係普通一套前傳咁簡單.

可能靚佬湯Time Travel去好耐之前, 改變左第一集既歷史之類?

不過睇篇報導先知, 原來第一集算係票房失利. 我覺得套戲幾好睇喎.
我都覺得套戲好好睇, 首先劇情並非睇到厭的動作片formula, 又冇乜bug, 而且打戲拍得好睇, 整體冇乜缺點, 我覺得係好正.

" 話係續集同時又係前傳, 話未試過有人咁樣拍續集云云." <----------------- 我都好想知佢點玩, terminator都玩過呢類概念, 佢真係可以再拍到唔同?

舊 05-16-21, 06:09 PM   #80
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
阿湯哥《明日邊界 2》為何遲遲不開拍?艾蜜莉布朗:「這部續集可能太貴了...」https://www.juksy.com/article/108667...86...%E3%80%8D

叫好不叫座同銃夢續集一樣機會微
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-21, 12:17 PM   #81
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: 森羅 查看文章
仲想佬湯落場?即使今日拍板開機 籌備2年後開機 計一計佬湯到時幾多歲 一陣扭親條腰就手尾長了
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-21, 02:15 PM   #82
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
引用:
作者: JoJo 查看文章
仲想佬湯落場?即使今日拍板開機 籌備2年後開機 計一計佬湯到時幾多歲 一陣扭親條腰就手尾長了
我覺得佢閒閒會拍到60尾,好似洲長咁
由手機版發出
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-21, 03:54 PM   #83
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: Heaven 查看文章
我覺得佢閒閒會拍到60尾,好似洲長咁
由手機版發出
有分別 洲長扮機械人兜得到
好難合理安排到有個保衛地球任務 指定靠個差不多2蚊週圍去長者處理 情況令人尷尬
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-21, 03:55 PM   #84
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
唔好睇少「宗教」嘅力量,佢好忙,就算今日話開怕且都排兩二年後。

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:53 PM

手機版 | APP版