Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-11-06, 07:23 PM   #651
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
18號開始森美主持番

舊 08-11-06, 07:28 PM   #652
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 信長
遲下會唔會安德尊做 XD
唔會,佢未夠班,加上佢唔受無線重用

舊 08-11-06, 07:48 PM   #653
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 艾莉娜
因為由亞視過來

舊 08-12-06, 12:01 AM   #654
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
點解變左15/16討論區既?

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 12:35 AM   #655
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: ultrachiu
點解變左15/16討論區既?
所以偶早早都考慮過駛唔駛改TOPIC名...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 01:05 AM   #656
riceball

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: Busconcamp
所以偶早早都考慮過駛唔駛改TOPIC名...
叫森美小儀討論區吧
下星期一就開咪了, 到時選舉弄出的風波也算完滿結束了吧
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 01:08 AM   #657
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
引用:
作者: 艾莉娜

主持王牌節目(謎?)都市閒情+文化節目wor
爆show 的吧

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-06, 09:57 AM   #658
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: 怪人怪人
爆show 的吧
安德尊存在感都幾低~~
我好似n年無係電視見過佢...可能係見到都當見唔到果類~

舊 08-12-06, 05:45 PM   #659
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 怪人怪人
爆show 的吧
唔係文化節目…係老人節目…

不過,佢幾黑人憎的說,又鍾意駁人,最記得有一次在都市閒情比蘇文峰駁到聲都出唔到…

舊 08-14-06, 10:31 AM   #660
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
今日終於開返咪喇~~好期待!!

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 10:32 AM   #661
GAF GGXX團
紅月カレン

個topic不如改名啦~

舊 08-14-06, 01:21 PM   #662
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: masaki
今日終於開返咪喇~~好期待!!
+1

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-06, 10:42 PM   #663
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
沉澱霞真係好鬼煩

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 12:11 AM   #664
riceball

註冊日期: Apr 2004
森小返黎喇~
聽緊
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 12:12 AM   #665
momopower
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
XBox Live Gamertagmomopower
一開咪果刻聽到森美把聲真係有d 感動

舊 08-15-06, 12:12 AM   #666
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
Listening~~~

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 12:16 AM   #667
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
等左2個月
終於返黎啦

好兄弟

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 12:22 AM   #668
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

有得聽番!!!!

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 10:42 AM   #669
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 凍檸茶
沉澱霞真係好鬼煩
總算捱完喇
今晚係 "鼎爺特約: 15/16之殘酷半叮"

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 10:47 AM   #670
GAF GGXX團
紅月カレン

森小復出,佢地自己有冇咩講?

舊 08-18-06, 10:31 AM   #671
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
其實森美自己有冇講番 佢中學見到靈體既故事?
我記得佢講到好大件事咁
仲攪出人命
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-06, 01:12 PM   #672
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
15/16都係森小主持得最好睇,其他主持唔太夾個節目。係林曉峰+錢嘉樂比較好少少。
肥肥主持果隻,我睇左陣都頂唔上,熄左電視。佢以為做緊EYT咁款,做爛晒個遊戲節目。

15/16唔玩唔舒服
肥姐主持就真係悶局
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-06, 06:08 PM   #673
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: emiko
15/16都係森小主持得最好睇,其他主持唔太夾個節目。係林曉峰+錢嘉樂比較好少少。
肥肥主持果隻,我睇左陣都頂唔上,熄左電視。佢以為做緊EYT咁款,做爛晒個遊戲節目。

15/16唔玩唔舒服
肥姐主持就真係悶局
其實呢幾晚都好d架喇
係爭在覺得思琦姐有d過度扮傻je

不過肥婆個幾集就真係想嘔
唔單止佢,拍佢個位都好難頂
佢兩個一出場即刻令本童子諗起慈禧太后+李蓮英

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-06, 01:13 PM   #674
Raymondz
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
變態森美啜腳板
(東方) 08月 21日 星期一 03:00AM
【東方日報專訊】因「非禮選舉風波」而被罰停薪留職的森美(新聞 - 網站 - 圖片),復工不足一星期,已先後兩度遭讀者投訴他於節目內爆粗,昨日又再有讀者投訴森美於商台節目《森美移動》內大玩三級兼教壞細路,尤其廣 告

當中跟主持互錫腳板底一幕,甚為變態,令人惡心。

森美早前停咪兩個月接受廣播服務及道德操守的培訓課程,日前正式復工,不過兩個月的培訓對森美似乎無甚幫助,依然口沒遮攔的森美先後於十五及十七日晚的《架勢堂(新聞 - 網站 - 圖片)》節目內爆粗,引起讀者不滿。昨日凌晨二時森美從電台返回九龍塘住所時,對於爆粗一事卻拒絕作回應。

要求主持玩斷背

除了爆粗事件外,昨日有讀者就森美過往於節目《森美移動》內的內容作出投訴,電郵森美在節目中跟主持互錫腳板底的錄象,錄象內森美明知主持人腳板底污糟仍肯「落咀」,實屬惡心。該讀者又指出,森美過往於節目內的「玩意」都層出不窮,有危險亦有香艷,先後有生吞生雞蛋和蛋殼、筷子和綠豆塞鼻窿;又要求兩位男主持人赤裸上身「斷背」擁抱,更要兩位男主持人玩「咀嘴」,實有教壞細路之嫌。就此事,商業電台(新聞 - 網站 - 圖片)至截稿前仍未就事件作出回應。

舊 08-21-06, 03:59 PM   #675
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
又黎教壞細路?
D人插到要囉公式藉口黎插?

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:52 PM

手機版 | APP版