Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  ... 最後
日本動漫畫討論版>高橋陽一「キャプテン翼 海外激闘編 EN LA LIGA」完結 次回作からオリンピック編
ayato 10:13 AM 02-25-10
睇到第3話
右出一個屈機的新人,有翼,仲要係羽毛
唔通係志偉zero custom ??

ALEX CHOW 03:10 AM 02-26-10
作者: ayato:
睇到第3話
邊度有得睇??
Shadow 神 09:03 PM 02-27-10
作者: HONDA:
邊度有得睇??

Hints: Google, 在線, en la liga

(=v=)b 06:27 PM 07-01-10
作者: ayato:
睇到第3話
終於見到果個人個樣啦~
新人物~唔知邊個國家呢~
Fean 07:07 PM 07-01-10
作者: (=v=)b:
終於見到果個人個樣啦~
可能我誤解左,果個「人」唔係足球神咩
(=v=)b 07:11 PM 07-01-10
作者: Fean:
可能我誤解左,果個「人」唔係足球神咩
甩毛果個呀~
龍寶寶 07:14 PM 07-01-10
作者: (=v=)b:
終於見到果個人個樣啦~
希望係腰斬前可以知佢邊個國家同效力邊隊球會
(=v=)b 07:33 PM 07-01-10
作者: 龍寶寶:
希望係腰斬前可以知佢邊個國家同效力邊隊球會
我覺得都係拿度尼個類~無球會人仕~
好大機會係西班牙~其他強國都係世青篇出晒~
yeah yeah 10:18 AM 02-25-10
個個人
3回都未見到樣...
高橋你真係勁....
仲要有翼
x-men咩..
魚伕 12:25 PM 02-25-10
前幾日終於的起心肝....睇埋套golden23....(當睇到健威做前鋒時...已經無睇落去0既意欲...)

睇完好想問....點解下屆奧運會係西班牙....

另外係唔係文傳d翻譯出左問題....入球變得分....打籃球咩...

唉....真係好想知高橋陽一係唔係好等錢洗....

佢究竟知唔知自己畫緊乜....
加瑪 09:03 PM 02-25-10
作者: 魚伕:
前幾日終於的起心肝....睇埋套golden23....(當睇到健威做前鋒時...已經無睇落去0既意欲...)

睇完好想問....點解下屆奧運會係西班牙....

另外係唔係文傳d翻譯出左問題....入球變得分....打籃球咩...

唉....真係好想知高橋陽一係唔係好等錢洗....

佢究竟知唔知自己畫緊乜....
佢上次2002衰o左之後
今次將個奧運架空o左
咁佢咪點吹都得囉
無論係人物, 年份定係成績都係
jk5 02:14 PM 02-25-10
世界盃
4年1度,又出一出,之後 爛尾...

奧運
2年之後,又出一出,之後 爛尾...

世界盃...
泰利 07:16 PM 07-01-10
講到咁勁, 陣間又埋唔到尾.
小草 08:34 PM 02-19-11
今日上網一次過由第一話看到最新46話
一年有多之後場打比仲未完
足球之神繼續係神
高橋今次good job整個神出黎又唔洗佢落場
本來我係打算看神有幾勁,結果看足46話都看唔到
加瑪 11:11 PM 02-19-11
作者: 小草:
今日上網一次過由第一話看到最新46話
一年有多之後場打比仲未完
足球之神繼續係神
高橋今次good job整個神出黎又唔洗佢落場
42定43話仲要一話19頁竟然用哂o黎講入球慶祝+shock!
(=v=)b 05:34 PM 02-20-11
高橋:咁快出~我點畫到2014呀~
唔好記住我 11:21 PM 02-19-11
冇睇好耐.... 新個套要儲夠兩年先睇一次
小草 12:08 AM 02-20-11
其實上次巴塞主場打左幾多話

希望打多5話完到場波

認真一次過看成場波係ok的
加瑪 12:32 AM 02-20-11
其實上次巴塞主場打左幾多話

希望打多5話完到場波

認真一次過看成場波係ok的
而家仲有5分鐘唔連補時...
一期一分鐘睇落好似好順利咁
但係佢一個射門可以話足2話.....

場波一o的都唔ok
小嘉 12:33 AM 02-20-11
已經快過road to 2002
快完場望見家鄉
~Sau~ 01:58 AM 02-20-11
雖然話最後5分鐘左右, 但睇怕最後結果都係主角威能之下, 巴塞反勝2:3
Oscarzero 01:57 PM 01-09-06
作者: 陸奧 貴志:
巴西o個個?日文好似係コインブラ,變唔到里奧...
巴西球王啊,唔係里奧果條廢柴....

其實我覺得Game既故事仲好過漫畫
(=v=)b 06:55 PM 01-09-06
作者: Oscarzero:
巴西球王啊,唔係里奧果條廢柴....

其實我覺得Game既故事仲好過漫畫
世青篇都用左好多game既野呀~
Oscarzero 11:24 PM 01-09-06
作者: 蔡康永:
世青篇都用左好多game既野呀~
Lightning Tiger-->雷獸....

不過高橋死都唔用Cyclone,
反而整d咩'Sky Wing Shoot'
仲有果個完全犯規既飛入龍門果下
唉.....
ahleung 11:41 PM 01-09-06
作者: Oscarzero:
Lightning Tiger-->雷獸....

不過高橋死都唔用Cyclone,
反而整d咩'Sky Wing Shoot'
仲有果個完全犯規既飛入龍門果下
唉.....
其實sky wing shoot同雷獸有無分別架?
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  ... 最後

返回主題版面