Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 86 126 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 146 186 236  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
張飛後代 09:56 PM 10-04-18
新ver.遼東王Deck(by疾風軍團1)

MR.CD-ROM 09:56 AM 10-05-18
作者: 張飛後代:
新ver.遼東王Deck(by疾風軍團1)
好似廚過漢嗚同霸騎全盛期
darkvolver 10:24 AM 10-05-18
作者: MR.CD-ROM:

我張城門公孫度,可能有用番。

Sent from my iPhone using Gaforum
張飛後代 10:59 AM 10-05-18

之後直播時頭三場有兩場畀對面紅藍紅落城,其後狀態回勇打贏左蟻恢。
遼東王威光其實唔擅長打守城戰,因為城內既部隊唔會慢慢加武力(所以疾風軍團1每次都係唔用士氣守,6隊補滿血開始反守為攻時先至爆遼東王)。
ouki 12:03 PM 10-05-18
作者: 張飛後代:

之後直播時頭三場有兩場畀對面紅藍紅落城,其後狀態回勇打贏左蟻恢。
遼東王威光其實唔擅長打守城戰,因為城內既部隊唔會慢慢加武力(所以疾風軍團1每次都係唔用士氣守,6隊補滿血開始反守為攻時先至爆遼東王)。
最主要D腳本身細隻....又要起跑時間.....我見團長根本長期守得幾多得幾多
柚原このみ 11:07 PM 10-04-18
正妻有咩deck?
darkvolver 07:59 AM 10-05-18
今日會試紅關+10因...

Sent from my iPhone using Gaforum
MR.CD-ROM 10:34 AM 10-05-18
輸近7割都打得番
完全係TIER 0
b_boy 12:19 PM 10-05-18
LEE副野對面頭12氣可以落到城0既DECK應該都絕望到爆
有軍團級0既控兵應該會好D
MR.CD-ROM 02:11 PM 10-05-18
如果一般人玩我諗都係波才董白->捨陣
maxwaver 08:25 PM 10-05-18
一對舞鬥好心佢再短d然後+7啦,14槍14馬點打而家堆號令

繼續每星期打6play收印仔
GUSTAV 11:31 PM 10-05-18
作者: maxwaver:

幾勁下WOW
番薯勤 01:56 AM 10-06-18
作者: maxwaver:

招野似乎唔係用黎同大型號令正面硬撼
用5氣打亂對手同拆人DECK多

加速度目測似係槍岩岩好唔食迎嘅最高速度

maxwaver 12:41 PM 10-06-18
作者: 番薯勤:
招野似乎唔係用黎同大型號令正面硬撼
用5氣打亂對手同拆人DECK多

加速度目測似係槍岩岩好唔食迎嘅最高速度

問題係你當佢蠻勇wara打,兩隻加埋已經食左你4.5cost,而你只有雙8bbb
剩底個3.5唯一實用既號令得暴君
對面死守12士氣all in赤青赤時你無得擋

不過而家出左張1.5孫策好砌d既…zip隻駿弓當副計打可能都ok
MR.CD-ROM 08:21 PM 10-06-18
今日見到副劉禪黃權攻城車
COUNTER打剛槍攻勢
壓城四支槍掃1~2C
十幾武就咁蒸發左
darkvolver 10:31 PM 10-06-18
今日見到副劉禪黃權攻城車
COUNTER打剛槍攻勢
壓城四支槍掃1~2C
十幾武就咁蒸發左

所以,蜀真係好多隱形廚師..

MR.CD-ROM 01:37 AM 10-07-18
作者: darkvolver:
所以,蜀真係好多隱形廚師..

被人打8割然後落番對面城
不過DECK係4槍+車+弓
如果打麻矢個D應該死得好慘
darkvolver 09:53 AM 10-07-18
被人打8割然後落番對面城

不過DECK係4槍+車+弓

如果打麻矢個D應該死得好慘

麻弓都少了很多人用啦。現在有大虎當道,很稍有。

不死身的出木杉 12:42 PM 10-07-18
EX嚴氏 Item code 2823 6109 3153 0427 8738

有效日期至 2019年1月31日
由手機版發出
darkvolver 04:42 PM 10-09-18
作者: 不死身的出木杉:
EX嚴氏 Item code 2823 6109 3153 0427 8738

有效日期至 2019年1月31日
由手機版發出

想問要點樣才用到?

不死身的出木杉 09:01 AM 10-10-18
作者: darkvolver:
想問要點樣才用到?

去Terminal機 入code
由手機版發出
6eo 12:45 PM 10-07-18
隻EX嚴氏個CODE應該都係共用
大家記得拎

終於有多d時間打下機, 打得麻麻既9洲升格戰動畫
https://www.youtube.com/watch?v=FcrpMCnmkhE
b_boy 10:47 PM 10-07-18
作者: iamleoluk:
隻EX嚴氏個CODE應該都係共用
大家記得拎

終於有多d時間打下機, 打得麻麻既9洲升格戰動畫
https://www.youtube.com/watch?v=FcrpMCnmkhE
對面比紅勇巨巨_打
MR.CD-ROM 11:32 PM 10-07-18
https://youtu.be/xI_apOBusT4?t=127

乜楊儀長成咁
LR猫 12:55 PM 10-10-18
啱啱先玩返
個.net玩啲乜架?
第一 ... 36 86 126 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 146 186 236  ... 最後

返回主題版面