Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-13-05, 11:02 PM   #1
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
PS2換len頭一問

最近部ps2開始load唔到碟,想換個頭,請問大約要幾多錢?

此篇文章於 06-14-05 09:03 AM 被 雙日 編輯。
雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-05, 11:06 PM   #2
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
最好比返sony幫你換, 係出面換總覺得唔放心
你打去sony問問價錢
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 03:57 PM   #3
雙日
Game Master

但我果部係水機,sony肯唔肯換?

舊 06-14-05, 07:38 PM   #4
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
估計應該唔肯
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 09:52 PM   #5
雙日
Game Master

oh my god.......
咁出去整幾多錢?
邊間較為信得過?

我18000機,無改

舊 06-14-05, 09:55 PM   #6
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 雙日
oh my god.......
咁出去整幾多錢?
邊間較為信得過?

我18000機,無改
18000機
無len換
去買過部
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 09:57 PM   #7
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 雙日
最近部ps2開始load唔到碟,想換個頭,請問大約要幾多錢?
巧似$400~450左右...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 10:17 PM   #8
nakamura14
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Busconcamp
巧似$400~450左右...
荃豐最底層入面有間專修理遊戲機$280,加三個月保養

舊 06-15-05, 09:30 AM   #9
雙日
Game Master

引用:
作者: 小嘉
18000機
無len換
去買過部
18000機真係無lens換?

何解呢?

因為我自己有個外置hard disk,仲有上網玩ff11,如果換第二部機我驚玩唔返

此篇文章於 06-15-05 09:36 AM 被 雙日 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 01:19 PM

手機版 | APP版