Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
收藏品討論版>[16th]初音.....
亍 ◣ 10:29 PM 08-03-10
你.....做咩放兩個泵係心口m9

仲有8支唔開叉o既蔥仲叫得係蔥咩m9

stamenccy 10:32 PM 08-03-10
作者: jaVaj ◣:
你.....做咩放兩個泵係心口m9
你......諗多咗喇

那......絕不是抽"濕"機
jim Tsang 12:19 PM 08-04-10
作者: jaVaj ◣:
http://www.hobbystock.co.jp/projectdiva/bonustrack.html

bonus track............
信和賊船$599 (last week)
敏敏*cat 09:55 PM 08-04-10
信和有得訂反再版brs figure~$790
Super Bus 02:50 PM 08-06-10
期待已久, GSC o既 WF2010 特別版初音ミク -- 雪ミク, 今日終於登陸啦!!

雪ミク為大家唱歌~~

雪ミク都有大葱一棵, 咦? 睇真D...?

原來棵葱結左冰o架!!

はちゅねミク x 雪ミク

(はちゅねミク) 做乜妳個白毛女個樣生到同我一樣樣呀?!

初音ミク x 雪ミク

兩大兩細~

小直 05:22 PM 08-06-10
環保綠你老板同電子牌Olympian…關乜事?XD

作者: stamenccy:
係呀~~ 用Palace Athene嚟改 完全就係因為o個8支導彈!!
咁都俾你聯想到…
Super Bus 05:51 PM 08-06-10
作者: 小直:
環保綠你老板同電子牌Olympian…關乜事?XD

咁都俾你聯想到…
本人o既旗艦, 唔好介意~
亍 ◣ 07:51 AM 08-07-10

.....可唔可以插黏土人的頭呢

當然希望佢快d出真正初音
魔璃 08:27 AM 08-27-10

平過粗音 ... 而且值租d ....
darknessmana 09:57 AM 08-27-10
作者: 魔璃:

平過粗音 ... 而且值租d ....
個頭好似好黃...定係光線問題影出黎黃D?
魔璃 10:05 AM 08-27-10
冇睇錯
的確系幾黃下
irismong 10:19 AM 08-27-10
!!!
山口又出TORO, 仲要X初音 =0=
必買!!
darknessmana 11:06 AM 08-27-10
作者: 魔璃:
冇睇錯
的確系幾黃下
唔係淺黃髮色感覺有D怪
我果隻未拎...到手先再睇真D
亍 ◣ 11:05 PM 08-27-10
http://ameblo.jp/gsc-mikatan/entry-10630460596.html
darknessmana 12:20 AM 08-29-10
我果隻睇落又好似冇咁黃

但開盒之前又真係有D覺......

魔璃 02:36 PM 08-30-10
補返2張堅影既
隻鏡音真系好過粗音好多

stamenccy 03:52 AM 08-31-10
8月31日 今日係初音發售3週年喇~
手痕為今日整咗個PV 第一次砌片 唔好見怪~ ENJOY~

お誕生日おめでとう!

亍 ◣ 09:47 PM 09-03-10

係喎....toro音出左.....
weinky 08:18 PM 09-13-10
早排去旅行影嘅相

亍 ◣ 10:12 PM 09-13-10
作者: weinky:
早排去旅行影嘅相

其實呢隻叫咩蔥...香港O個D都唔係咁款;haha:

入左支國產合金蔥.......

カズキ 12:11 AM 09-14-10
呢隻日文名叫ながねぎ香港日本超市叫大蔥.
街市賣個d好幼既是水蔥.
不過現在都有大陸出既ながねぎ了.
Q-  10:20 AM 09-14-10
超市一直都有差唔多樣叫京蔥賣
你想要再大碌d既可以去d国際超市買支LEEK既
亍 ◣ 11:45 PM 09-14-10
作者: Q- :
超市一直都有差唔多樣叫京蔥賣
你想要再大碌d既可以去d国際超市買支LEEK既
搵下先....如果搵到遲d街機去mk時要買番打應援下....
Rance 02:39 AM 09-15-10
唔駛搵,樂富UNY有,正宗日本大蔥,拎過上手FIT添
亍 ◣ 07:47 AM 09-29-10
http://www.goodsmile.info/product/ja...%E3%82%AF.html

五次再販...之前有邊隻可以咁強橫
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面