Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-28-12, 07:41 PM   #51
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
不過理論上唔可能美版早過日版出架喎呢隻game sosad
果間廠一向主力都係賣日本市場
但呢隻人設有點偏向美式...沒咗奧丁以前一向有的小公主

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 09:20 PM   #52
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: ctmoduser 查看文章
春呢樣野, 春到5月都仲可以春w
今年春天去到六月
睇下P4G就知
由手機版發出
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 09:31 PM   #53
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: rorimoe 查看文章
今年春天去到六月
睇下P4G就知
由手機版發出
我都等到有d絕望

依家只係希望GE2,P4G,呢隻是但一隻出而出機

舊 02-28-12, 09:34 PM   #54
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
今年春天去到六月
睇下P4G就知
由手機版發出
又唔能夠咁講
P4G定到期先索情講埋日期啫,唔通要佢講多次「夏季預定」先出日期?冇可能吧
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 09:44 PM   #55
rorimoe
Crazy Gamer

引用:
作者: 如月刃 查看文章
又唔能夠咁講
P4G定到期先索情講埋日期啫,唔通要佢講多次「夏季預定」先出日期?冇可能吧
定左12年春唔算定到期?
由手機版發出
舊 02-28-12, 10:13 PM   #56
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
4月前出到都算春既咁.......

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 10:15 PM   #57
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
4月好忙, 唔好咁早出啦

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 10:17 PM   #58
gotoho
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
依日本動畫黎分...
1-3月冬
4-6月春
7-9月夏
10-12秋

結果隔離P4G同DC都出得切
gotoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 10:18 PM   #59
野良猫
肥倫

引用:
定左12年春唔算定到期?
由手機版發出
個人嚟講,「預定」嗰啲唔算期
因為佢仲有機會延,但X月X日都出埋,走甩機會超低
舊 02-28-12, 10:46 PM   #60
yeung2001241
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: Rance 查看文章
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...n-70-3wb7.html
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...n-70-3wb6.html

當年pa寫佢同ps3版一齊出架嘛,放下放下咪又係無左回事
聽日幫你問問,不過你係訂左定想佢比個回應ONLY,出面街係唔係出左LA
yeung2001241 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 10:47 PM   #61
rorimoe
Crazy Gamer

引用:
作者: 如月刃 查看文章
個人嚟講,「預定」嗰啲唔算期
因為佢仲有機會延,但X月X日都出埋,走甩機會超低
NLP 彼氏表示:....
由手機版發出
舊 02-28-12, 10:48 PM   #62
野良猫
肥倫

引用:
由手機版發出
哩個擺明係孔明之計啦
舊 02-28-12, 11:17 PM   #63
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: yeung2001241 查看文章
聽日幫你問問,不過你係訂左定想佢比個回應ONLY,出面街係唔係出左LA
係呢個世界上根本無呢隻GAME

DC一日再無新料我都廢鬼事諗佢幾時出....

舊 02-29-12, 07:43 AM   #64
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
好似話發行果間公司執咗,宜家無咗下文咁話
由手機版發出
801 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 02:55 PM   #65
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
由手機版發出
og2nd表示........
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 03:39 PM   #66
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 801 查看文章
好似話發行果間公司執咗,宜家無咗下文咁話
由手機版發出
整完呢隻之後執左間日本studio o者,母公司重o係度,不過你話執左間日本studio對呢隻game無影響我就唔覺囉

舊 02-29-12, 04:17 PM   #67
煲機小王子
Game Master

係咪可以當冇左呢隻game算
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 04:18 PM   #68
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
整完呢隻之後執左間日本studio o者,母公司重o係度,不過你話執左間日本studio對呢隻game無影響我就唔覺囉
vanillaware 出左咩事?
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 04:20 PM   #69
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
vanillaware 出左咩事?
講緊UTV Ignition
vanillaware唔關事

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 04:22 PM   #70
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
講緊UTV Ignition
vanillaware唔關事
嚇得我...

UTV Ignition唔做發行, 找SCE都得啦
反正係Playstation Exclusive

OT: e落股唔掂所以執左佢?

此篇文章於 02-29-12 04:28 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 01:30 AM   #71
yeung2001241
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
引用:
係呢個世界上根本無呢隻GAME

DC一日再無新料我都廢鬼事諗佢幾時出....
回應:有機會再開售,時間日後再通知
yeung2001241 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 11:25 AM   #72
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
玩亞発売日變左 Q2, 2012,VITA預定入手時間繼續推後。
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 12:47 PM   #73
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
上網訂game 寫果d 發售日期看看便算,佢地收定你訂金先,多 d錢用冇所謂的,出唔到咪比番你,又唔洗陪突比你。
唔好一見到mhp3 同gta 都當真
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 01:55 PM   #74
naytk
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDfatyan
3DS Friend Code4511 0437 1153
PSN  IDyanchimkay
XBox Live Gamertagktyan
我仲以為有新料至click入黎……
naytk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 02:19 PM   #75
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
引用:
作者: naytk 查看文章
我仲以為有新料至click入黎……
X2

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 02:12 AM

手機版 | APP版