Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
鳳熾魂 10:29 PM 09-15-18
作者: 阿魚:
依家既B 場多左唔少人汎用純豆。。。
前線無bz 都照用
地雷everywhere
無BZ咁開心全部豆?
Hunter 10:50 PM 09-15-18
作者: KENSNAKE:
有冇人遇過開頭打兩野之後成場唔面人但地圖又唔見號碼,完場又攞星星……
試過
自己好似入左異次元空間, 得自己一個
阿魚 12:33 AM 09-16-18
作者: 鳳熾魂:
無BZ咁開心全部豆?
突擊 1
汎用 3 (其中一個係地雷君)
支援 2 (炮渣同渣坦)

咁既情況無可能仲用純豆...
真係累人累物
holsety 02:54 AM 09-16-18
6炮俾6豆禁住呢攻,d豆勁高攻。。。。好勵志。
chow263 05:15 PM 09-16-18
呢隻game可唔可以一係好似gbo咁講明咩人係咩隊, 一係GBON咁純random隊友

10場custom9場host係對面然後lose足10場, 1勝任仲未做到
aquarius 05:18 PM 09-16-18
我覺得最驚係見到四架支援機明知輸緊都照樣出擊..
KENSNAKE 05:50 PM 09-16-18
作者: aquarius:
可能會夾得好會贏。
chow263 05:51 PM 09-16-18
呢隻同exvs一樣,排位先多"精靈"先易win,

如果可以真係落翻D-算, D日任期間任馬上咩難度都無

同場加映custom房=抽host房之例證

host係對面, 我方rank較好, 慘敗

host係對面, 對方排名較好, 差1隻破萬

今日第11場,host係我方, 對方排名較好, 我比人打到福佳, 炒5000!?
鳳熾魂 08:06 PM 09-16-18
玩盡6支援爆射贏
aquarius 08:33 PM 09-16-18
玩盡6支援爆射贏

join過custom玩只有支援機西米露6x6
咁玩就幾爽
鳳熾魂 08:46 PM 09-16-18
join過custom玩只有支援機西米露6x6
咁玩就幾爽
打rating班友無神神轉支援 結果1西米1狙4 fa
Ginji 11:16 PM 09-16-18
見到好多攬炒

見三支援就換埋支援

兇到原本堆支援轉返汎用
Hunter 10:21 PM 09-18-18
每日玩3, 4場, 上星期去到B-
今日都上埋去B

呢排每日3抽, 抽左4日
想要既吉狙II, FA高都無中, 得D 垃圾武器

另外, 話說玩咁耐都係見過一次吉狙II 咁大把
Chris Redfield 10:40 PM 09-18-18
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=2243

後日會改幾樣野:
抽野唔會再中零件~只會中MS同武器
零件會o係另一個pool

打完可能會出箱

Cost限制戰會加 x50,依家堆 250 350cost機有用啦
pet3 10:54 AM 09-19-18
武器現在要補低級武器了

之前我有lv3機用lv4槍 (沒有lv2和3)
會跌成lv3槍

現在會跌做lv1
鳳熾魂 11:10 AM 09-19-18
作者: pet3:
武器現在要補低級武器了

之前我有lv3機用lv4槍 (沒有lv2和3)
會跌成lv3槍

現在會跌做lv1
其實一直都係咁
pet3 12:35 PM 09-19-18
其實一直都係咁
唔係的

之前我是3機用4槍佢寫跌到3的 (我無3槍)
鳳熾魂 11:51 PM 09-19-18
作者: pet3:
唔係的

之前我是3機用4槍佢寫跌到3的 (我無3槍)
我見寫係跌到去cost限制下你最高Lv果支wor
阿魚 01:29 AM 09-20-18
我見寫係跌到去cost限制下你最高Lv果支wor
對, 改版前無寫, 但會降級到你持有果個等級
笨大唔會咁好死既
Kain 09:59 AM 09-20-18
其實好有良心,就算你得支lv5都會免費送支lv1俾你
而唔係唔俾你用
由手機版發出
aquarius 01:19 PM 09-20-18
有新抽ガンダムピクシー
step3有50% off 只需45石
安安 01:28 PM 09-20-18
https://bo2.ggame.jp/jp/items/
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=2328
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=2334
抽選配給ラインナップ更新のお知らせ
DanielDaniel 02:20 PM 09-20-18
有新抽ガンダムピクシー
step3有50% off 只需45石
得首抽10連50%off, 抽晒steps係75石
DanielDaniel 02:45 PM 09-20-18
精靈高達 台譯: 高達皮克西
holsety 04:34 PM 09-20-18
又係呢隻脆皮高達,Pass
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69  ... 最後

返回主題版面