Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-02-19, 08:07 PM   #1
david
The One

註冊日期: Mar 2002
Venom 2 (2020)

Writer:

Kelly Marcel
Star:

Tom Hardy

引用:
Plot unknown. Sequel to the 2018 film 'Venom'.

https://www.imdb.com/title/tt7097896/?ref_=adv_li_tt

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-19, 02:18 PM   #2
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
好期待!好期待!好期待!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 11:48 PM   #3
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
唔成個班底換既話 一定唔睇
套1實在太垃圾

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-19, 07:02 AM   #4
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011

此篇文章於 07-27-19 07:13 AM 被 f2light 編輯。
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-19, 02:47 PM   #5
f2light
Crazy Gamer

由手機版發出

此篇文章於 08-17-19 03:16 PM 被 f2light 編輯。
舊 08-17-19, 02:52 PM   #6
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
其實第一集拍到咁都有第二集,同ghost rider有得fight XDDD
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-19, 02:25 PM   #7
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
其實第一集拍到咁都有第二集,同ghost rider有得fight XDDD
由手機版發出

擺明就係咬住個電影版權啦,同當年狐狸一鬼樣。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-19, 02:42 AM   #8
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: david 查看文章
擺明就係咬住個電影版權啦,同當年狐狸一鬼樣。
咁又唔係,原因係第一集大賣
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-19, 11:19 AM   #9
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
其實第一集嚟講,
到Venom正式出場後唔太差,
係前段講主角的挫折位太長,
如果第二集定位係Deadpool果種動作喜劇應該仲有得做的…

舊 08-27-19, 07:08 AM   #10
f2light
Crazy Gamer

舊 09-14-19, 08:40 AM   #11
f2light
Crazy Gamer

舊 10-22-19, 03:27 AM   #12
f2light
Crazy Gamer

舊 11-16-19, 06:07 AM   #13
f2light
Crazy Gamer

此篇文章於 11-16-19 06:10 AM 被 f2light 編輯。
舊 04-22-20, 01:54 PM   #14
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
Let there be Carnage

有正式名,有期 2021年 6月 25

舊 03-19-21, 02:50 PM   #15
肉羊哩咖
griffin611

又蹆 -- 要去到今年 9 月 17

舊 03-19-21, 05:43 PM   #16
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
又蹆 -- 要去到今年 9 月 17
早過套蜘蛛仔3!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-21, 05:53 PM   #17
肉羊哩咖
griffin611

蜘蛛仔 3 要 12月~ 亂晒大龍~

舊 03-31-21, 05:38 PM   #18
肉羊哩咖
griffin611

又蹆 -- 9月 27!沒完沒了~

舊 05-10-21, 09:12 PM   #19
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-21, 09:31 PM   #20
肉羊哩咖
griffin611

如果呢啲係最好笑嘅話,都係疊埋心水睇打算金

舊 08-02-21, 10:41 PM   #21
肉羊哩咖
griffin611

有人講笑噉話:滴住嚟老總上個禮拜急 call Sony,叫佢快快放條 Spiderman NWH 予告,可以輚移 ScarJo 壇嘢個視線,點知,出咗條新嘅 Venom LTBC 嚟:

舊 08-02-21, 10:53 PM   #22
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
中文版

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-21, 05:01 AM   #23
肉羊哩咖
griffin611

最新消息係再蹆多 3個䄚拜~ 要去到 10月 15號。噉蜘蛛仔會唔會再蹆?!

舊 09-07-21, 06:45 PM   #24
肉羊哩咖
griffin611

估佢唔到,而家美國提早到 10月 1 號上。

舊 09-22-21, 10:45 AM   #25
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
可以血腥d就好 上集真係太保守
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Morbius (2020) david 電影版 30 06-15-23 09:08 PM
[西片] VENOM ( 4 Oct 2018) LTKS 電影版 107 07-06-19 02:27 AM
出售 MaxFactory 7th Dragon 2020 初音未開 Type 2020 + PS3 電擊文庫FIGHTING CLIMAX(行日) AYU_fans 買賣專區 3 11-19-15 08:37 PM
吹水專區 2020《 》 神龍 吹水專區 1005 08-01-13 01:37 AM
天 文 台 以 最 壞 情 況 推 算 2020 年 香 港 無 冬 天 IamO ~清談館~ 58 03-23-08 12:58 AM

現在的時間是 06:26 AM

手機版 | APP版