Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-16-08, 11:54 AM   #476
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
K聚日期及地點已確定

GAF音樂版10月份K聚
日期:26/10
時間:下午2點
地點:大角咀新九龍廣場

1) 下雪
2) 情婆
3) DA
4) Kaiser
5) waitwait
6) jimmyogata

--------------------------------

那天未能confirm,
我刪除左自己個名先,
得我先至重新報名!

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-08, 11:37 AM   #477
macross7ra
FireBomber!

註冊日期: Aug 2002

1) 下雪
2) 情婆
3) DA
4) Kaiser
5) waitwait
7) macross7ra

舊 10-20-08, 12:18 PM   #478
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

睇下我把聲好番未
喉痛中

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 01:39 PM   #479
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
最新消息~~

加州紅正式與knet合作
華納、環球既新歌可以係加州紅及greenbox唱到了
http://www.californiared.com.hk/v2/e...ail.php?ii=274

係喎, neway前排話上市, 上到未?
果陣neway諗住飛起加州紅, 而家反過來被咬返轉頭

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 10-21-08 01:59 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 07:06 PM   #480
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
仲有冇位?我想join~

1) 下雪
2) 情婆
3) DA
4) Kaiser
5) waitwait
7) macross7ra
8)月牙火介

舊 10-23-08, 02:18 AM   #481
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
囧... 臨時有事黎唔到...

1) 下雪
2) 情婆
3) DA
4) waitwait
5) jimmyogata
6) macross7ra
7) 月牙火介

玩得開心D~~/\

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-08, 09:08 PM   #482
月牙火介
《kofire》

我竟然一直以為係星期6K聚
而家先發現...黎唔到了...SORRY....

1) 下雪
2) 情婆
3) DA
4) Kaiser
5) waitwait

舊 10-25-08, 12:47 PM   #483
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: W!LL 查看文章
最新消息~~

加州紅正式與knet合作
華納、環球既新歌可以係加州紅及greenbox唱到了
http://www.californiared.com.hk/v2/e...ail.php?ii=274

係喎, neway前排話上市, 上到未?
果陣neway諗住飛起加州紅, 而家反過來被咬返轉頭
真係?係咪已經合作左?
等我聽日去綠盒睇下有咩歌多左先

引用:
作者: 月牙火介 查看文章
我竟然一直以為係星期6K聚
而家先發現...黎唔到了...SORRY....

1) 下雪
2) 情婆
3) DA
4) macross7ra
5) waitwait
已pm集合地點/時間俾大家
另外,masaki、Kaiser、可人怡如果突然得閒的話,可以搵我,K房門口隨時為你地打開
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-08, 07:59 PM   #484
macross7ra
FireBomber!

恭喜哂 恭喜哂
成個老襯,從此被困~

舊 10-26-08, 08:28 PM   #485
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
真係?係咪已經合作左?
等我聽日去綠盒睇下有咩歌多左先
係, 暫時會有最近環球, 華納, sony既新歌
例如eason, 軒仔, kay, fiona, jason新果d歌會有齊
引用:
作者: macross7ra 查看文章
恭喜哂 恭喜哂
成個老襯,從此被困~
oo~~
誰呢?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-08, 01:52 AM   #486
下雪邊界

基本上今日響k房齋聽廣告都知道環球/華納有乜新歌 (仲有有耳的棺材呀 )
不過唯一驚奇既係有阿沁既聖堂之門(由上年4月等到e+終於有得唱喇,不過都仲係未有梵谷的左耳 )

K聚後感:
1) 繼上次"不能關上的大門"之後,K歌站今次竟然出現"分體式電話"
2) 「快樂童話像佢佢一對 已經足夠~~」
3) 「Turn around away...err...err...bird & fish love together and it's an accident........Our love, difference already exist.....errerr....accumulate damage....」
舊 10-28-08, 08:39 AM   #487
masaki
小峽谷肥安娜

下次真係要玩多d 3

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 01:07 AM   #488
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
引用:
作者: masaki 查看文章
下次真係要玩多d 3
咩3????

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-08, 11:57 AM   #489
小四四
Senior Gamer
WAWAWA忘れ物~

註冊日期: Aug 2006
留下腳毛

舊 11-02-08, 01:45 PM   #490
Kaiser
ドウケシ

引用:
作者: macross7ra 查看文章
恭喜哂 恭喜哂
成個老襯,從此被困~
OH REALLY ?

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
舊 11-02-08, 02:22 PM   #491
下雪邊界

引用:
作者: DARK ANGEL 查看文章
咩3????
3句...
引用:
作者: 小四四 查看文章
留下腳毛
呢位版友做咩事入黎留腳毛?
引用:
作者: Kaiser 查看文章
OH REALLY ?
Yes, really

GAF音樂版11月K聚
1) 下雪

有興趣唱K既版友就報名啦
舊 11-02-08, 02:24 PM   #492
Kaiser
ドウケシ

11月的時間真係好唔定

我諗要你地定左時間先報得名

請叫我「小丑」。

舊 11-03-08, 01:37 PM   #493
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
11月多D人黎~~~
咁又可以再黎過~~~~~

原來我地仲漏左一樣野....

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-08, 12:51 AM   #494
月牙火介
《kofire》

首先祝賀有情人終成眷屬
引用:
GAF音樂版11月K聚
1) 下雪
有興趣,不過你地定左時間夾到先報名。\

舊 11-09-08, 08:40 AM   #495
小四四
WAWAWA忘れ物~

引用:
3句...

呢位版友做咩事入黎留腳毛?

Yes, really

GAF音樂版11月K聚
1) 下雪

因為有d想join
但我而家係澳州

舊 11-11-08, 01:10 AM   #496
下雪邊界

引用:
因為有d想join
但我而家係澳州
呢位版友幾時番黎香港?
另外,好奇一問,Aus果邊d卡啦ok質素如何?多唔多歌?d歌算唔算新?
舊 11-11-08, 06:15 AM   #497
小四四
WAWAWA忘れ物~

引用:
呢位版友幾時番黎香港?
另外,好奇一問,Aus果邊d卡啦ok質素如何?多唔多歌?d歌算唔算新?
如無意外最快下年聖誕先返
我都係岩岩過左黎差唔多兩個月

關於呢邊既卡啦ok,
超新
仲要有green box 同red box
不過相信唔係加州紅期下, 只係拎人個名黎做
Green Box Plus

但k房非常大
特大落地玻璃, 我諗比得上香港的ceo (雖然我未去過)

價錢尚可接受, 因為呢邊生活指數高d
aus$ - ~5-6/hr

hkd$ - ~30-35/hr

包一支飲品但唔包食

其他照片我遲d有機會貼上黎比大家睇下

此篇文章於 11-11-08 06:21 AM 被 小四四 編輯。
小四四 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 01:59 PM   #498
sgouki
gakky奸爸dee

想問下邊間多國語歌(主要台灣)唱, Neway好少國語歌.....

舊 11-20-08, 01:32 AM   #499
下雪邊界

引用:
-skip-
最緊要既係:音響方面ok唔ok?
我識得幾個fd讀書果陣都話Aus果邊d卡啦ok唔係好新、又唔係好得(不過都已經係02年既事)

p.s.
上個月去吉隆坡,影左張咁既相

引用:
作者: sgouki 查看文章
想問下邊間多國語歌(主要台灣)唱, Neway好少國語歌.....
普遍黎講,綠盒多d台灣歌手既歌
不過深入少少問,你想唱咩歌手既國語歌?
舊 11-20-08, 04:49 AM   #500
小四四
WAWAWA忘れ物~

引用:
最緊要既係:音響方面ok唔ok?
我識得幾個fd讀書果陣都話Aus果邊d卡啦ok唔係好新、又唔係好得(不過都已經係02年既事)
喇叭就算唔錯
但試過兩間d咪質素都嘛嘛, 細聲係收唔到音

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:18 AM

手機版 | APP版