Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 07-26-06, 03:34 AM   #1
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
[分享]清新派? - mix

都係近年先留意到呢間野
主要賣一d 「清新」口味既食物, 例如鮮榨果汁同「捲」
呢d 「捲」狀東西通常都有大量蔬菜, 有部份都會夾左烤雞肉、烤牛肉o係入面
食落無咩味精咁, 所以我叫佢地做「清新派」...
不過呢間「mix」通常出現o係一d幾高檔既商場(機場都見過)
價錢亦都唔算好平(40-50左右一餐), 但係如果成日出外用膳
偶爾想食番d 無咩味精既野, 不妨一試

舊 07-26-06, 03:47 AM   #2
MR WONG
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0774 4213 6312
PSN  IDalvin
XBox Live Gamertagalvinkk
那係边到有呢?如近旺角. thx

也請你緊握我的手 .陪我繼續走下去…
MR WONG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-06, 11:33 PM   #3
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
我所知灣仔合和同埋銅鑼灣世貿都有~
有試過一杯好多莓+乳酪的混合物,好正~不過差唔多$30一杯

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-06, 11:53 PM   #4
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
機場好似有...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF GFDM-CWM 團 第四十章 「石.ネ申 一代登陸火星/:!.!: 恭喜NOIDEAW變成青頭仔:404:」 真仔 街機心得交流討論區 1003 07-25-06 01:58 AM
GAF GFDM-CWM 團 第三十九章「毒男三次不認NOIDEAW!」 真仔 街機心得交流討論區 1003 07-14-06 02:16 AM
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 36 「真仔事件2~棄◎●歡!?」 POISON 街機心得交流討論區 1007 06-25-06 01:09 AM
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 35「毒男個解釋真係令人拍案叫絕」 基路亞 街機心得交流討論區 1013 06-19-06 02:05 AM
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 34 「毒男打野戰feat. 自己睇的●片自己下」 基路亞 街機心得交流討論區 1013 06-15-06 12:45 AM

現在的時間是 12:22 AM

手機版 | APP版