Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
pierrekwok 02:51 PM 08-24-14
作者: kakajit:
好多現場偷拍照都影到有架黑色電單車 , 不過唔知係唔係主角的了
期待今次有貨車拉打、巴士拉打、跑車拉打(炎神戰隊⋯?)有無巴打知道今輯編劇是誰?
魔璃 08:02 PM 08-24-14
作者: pierrekwok:
期待今次有貨車拉打、巴士拉打、跑車拉打(炎神戰隊⋯?)有無巴打知道今輯編劇是誰?
邊個都好, 唔好666
pierrekwok 09:37 PM 08-24-14
作者: 魔璃:
邊個都好, 唔好666
上次666編獸電OK個喎
千祈唔好米村就得啦.
魔璃 11:51 PM 08-24-14
千祈唔好米村就得啦.
666我好驚架
因為荷包君想休息

雖則我系幾後悔冇買獸電BD ...
pierrekwok 11:55 PM 08-24-14
作者: 魔璃:
666我好驚架
因為荷包君想休息

雖則我系幾後悔冇買獸電BD ...
有心唔怕遲, 歸來的獸電係好物
魔璃 11:58 PM 08-24-14
有心唔怕遲, 歸來的獸電係好物
剛剛睇埋俺たち賞金稼ぎ団, 好鬼正
leungky1 08:14 PM 08-24-14
按傳聞聲氣,無責任排名

長谷川圭一 (W、FOURZE)
毛利亙宏 (OOO、鎧武)
三條陸 (W、FOURZE)

其他舊人都唔太得閒
pierrekwok 09:41 PM 08-24-14
作者: leungky1:
按傳聞聲氣,無責任排名

長谷川圭一 (W、FOURZE)
毛利亙宏 (OOO、鎧武)
三條陸 (W、FOURZE)

其他舊人都唔太得閒
我便期待敏鬼大魔王回歸
leungky1 10:06 PM 08-24-14
我便期待敏鬼大魔王回歸
我到依家都睇唔明Kiva做緊咩

千祈唔好米村就得啦.
米村下季有動畫主筆
東映仲敢叫佢嚟係送死
pierrekwok 11:04 PM 08-24-14
我到依家都睇唔明Kiva做緊咩

米村下季有動畫主筆
東映仲敢叫佢嚟係送死
KIVA便是一對淫棍人類父子以生理手段去侵略吸血鬼種族的故事

敏鬼大魔王編故事雖然會前言不對後語同埋成日寫D觀眾唔識笑既笑話(e.g.暗黑料理大賽,神代少爺打工記ETC), 但都好過米村既悶+犯駁, DECADE攪成咁, 佢要付好大既責任.
leungky1 11:30 PM 08-24-14
KIVA便是一對淫棍人類父子以生理手段去侵略吸血鬼種族的故事

敏鬼大魔王編故事雖然會前言不對後語同埋成日寫D觀眾唔識笑既笑話(e.g.暗黑料理大賽,神代少爺打工記ETC), 但都好過米村既悶+犯駁, DECADE攪成咁, 佢要付好大既責任.
米村俾我感覺係唔識收束
單元表現其實OK

敏鬼就真係寫咩故事都可以無左中心思想
pierrekwok 11:47 PM 08-24-14
米村俾我感覺係唔識收束
單元表現其實OK

敏鬼就真係寫咩故事都可以無左中心思想
如果俾敏鬼寫一兩段劇情係唔錯既, 特別係寫宿敵既關係好精彩, 但要佢處理全部情節就好大問題; 佢同小林阿姨係兩個極端, 小林諗晒成個故事放伏筆, 但往往故事開始什至中段會有冷場.

SORRY, OT了... 黃泉型態只出兩集? 如果係就真係對古加致敬
the fool 04:56 AM 08-25-14
DJ真正身分終於開估,好明顯係QB性格
蕉兄中二病全開,我一時間以為最終Boss會係佢添

返回主題版面