Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 410 460 500 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 520 560  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 01:53 PM 05-15-18
下精霸飛回水喎,早知唔睇pool射左佢先啦

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 01:59 PM 05-15-18
有冇人凸左omg翼霸?如果凸3打uc3連星陣夠唔夠快拆到?唔用魂冇盾筆就咁開必秒唔秒到?諗緊d限凸點用好

J+1 03:02 PM 05-15-18

由手機版發出
ShinDou 03:16 PM 05-15-18
出turnx喇喎,唔知會唔會整到好神?應該會出埋大器turna啦?冇理由主角唔大器反而大佬有架?

ShinDou 08:33 PM 05-15-18
覺左隻白優子終於過到精27B @@

好彩之前中左13號機,0凸都夠過28A,不過要控 @@

卡左精29C了 @@ 冇果幾隻成堆甲大UP既機,試過UC死BUFF其他5隻死晒都俾天意斬5千幾 @@ 係咪因為我得凸2﹖
LordofNightmare 09:57 AM 05-16-18
唔係,突爆都幾野劈死你。

未滿buff嘅話就算嗰3隻都幾刀死得
J+1 03:06 PM 05-16-18
原來ch00 吹雞打鬥滅仲多人,唔怪得要改..
由手機版發出
ShinDou 03:22 PM 05-16-18
要點樣先可以滿buff?有冇例子要落晒邊d機先夠?

有冇第2個打法唔谷甲?

LordofNightmare 03:35 PM 05-16-18
有,空氣盾,滿buff隻隻條件都唔同
另外突爆白nu用魂+共鳴/激勵可以3飛秒天意
ShinDou 06:23 PM 05-16-18
空氣盾好高難度喎 @@ 不過重打D機基本上1定唔夠BUFF架啦﹖

唔知之後會唔會再出通行證,其實果3隻成堆甲大UP係咪已經算通行證﹖

有白NU但得凸2,要凸爆魂仲要共嗚激勵9珠先秒到天意 @@ 之後好似仲有SF IJ喎﹖果D就咁打得到﹖
LordofNightmare 06:28 PM 05-16-18
sf可以搵小露寶自爆麻佢30秒內做佢
ij有方法0傷射死佢

有能力打呢版嘅以後一定會再有,不過唔知幾時
ShinDou 06:44 PM 05-16-18
重打冇小路寶呀,有紫射Z長疾既,IJ淨係追少血﹖用少血拉上下﹖

不過最大問題我唔夠火力秒天意 @@
亍 ◣ 07:33 PM 05-16-18
>>IJ淨係追少血﹖

追第2行...鎗放第一行,一隻放第2行上下行,重點唔好比IJ出到必殺...
亍 ◣ 08:04 PM 05-16-18
月光蝶

ShinDou 08:20 PM 05-16-18
OMG盾TURNA喎,唔知會唔會整到好屈 @@
ShinDou 10:18 AM 05-17-18
下鬥滅咁快完既?之後會改鬥滅?

J+1 10:44 AM 05-17-18
之前通告講左呢兩個禮拜都係去到星期四就完,應該要等新ver之後再改...

人多玩遊擊就係爽,14個字打一隻boss
由手機版發出
LordofNightmare 12:51 PM 05-17-18
今日開turn a event就傳來西城秀樹走咗...
J+1 01:10 PM 05-17-18
Rip

由手機版發出
GN00508771 01:44 PM 05-17-18
優秀姊既水谷優子
2016年5月17日

西城秀樹
2018年5月17日

唔係巧合到咁呀⋯
ShinDou 03:06 PM 05-17-18
今次好似得turnx鬥雞勁,其他好似冇乜用?不過得50石都係得個睇字架啦,今個月new comer應該都冇150石射,希望唔好出咁勁

ShinDou 03:08 PM 05-17-18
嘩獎品好堅喎好似

GN00508771 03:11 PM 05-17-18
 フィーバータイム中はイベントクエストのバトルBGMが
  『∀ガンダム』より「ターンAターン」に変化!

巧合到佢⋯
ShinDou 08:19 PM 05-17-18
而家先諗到打多3其實唔難,有得疊感應,之前仲成日俾佢BUFF爆打唔中佢屈死左添,而家應該易好多了 XD
ShinDou 11:31 PM 05-18-18
嘩隻白黑妹原來仲堅,又大力又高命中又有罩,要拆都有D煩又送珠俾佢 @@
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 10 410 460 500 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 520 560  ... 最後

返回主題版面