Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-29-07, 07:02 PM   #426
MKB
Ultimate Gamer
でっていう

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmkbmakibao
引用:
作者: Rabe 查看文章
好似有個係用億計, 搶到銀行都冇錢
o個個底褲都無埋
MKB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 07:06 PM   #427
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: Rabe 查看文章
好似有個係用億計, 搶到銀行都冇錢
o個個真係抵死啦, 浸白比人捉到, 何止底褲, 躉都無埋啦

舊 05-30-07, 09:53 AM   #428
山崎龍2
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
過億?新手要儲多久才有這個數字的$$$?
山崎龍2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-07, 11:07 AM   #429
紙燕
藍髮御姊腔

註冊日期: Apr 2005
1月內><

舊 05-30-07, 12:00 PM   #430
山崎龍2

一個月 係閒玩 定係 日日坐足八小時 囧?
舊 05-30-07, 02:25 PM   #431
MKB
でっていう

引用:
作者: 山崎龍2 查看文章
一個月 係閒玩 定係 日日坐足八小時 囧?
閒玩,賺錢好容易
舊 06-01-07, 02:18 AM   #432
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
http://dol.xii.jp/html/sisaku.html

鍊金術...

舊 06-01-07, 06:56 PM   #433
Viper II
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: 搖搖 查看文章
鍊金術真係練到金

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-07, 07:01 PM   #434
搖搖
永遠的毛毛王子↓

件甲真係用金(錢)堆出黎嫁
不過唔多值......

舊 06-01-07, 07:06 PM   #435
Thaws

整條學者鍊已經要用五舊紅十舊黑啦

舊 06-03-07, 04:44 AM   #436
last_blade
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
件甲真係jp
last_blade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-07, 04:56 PM   #437
紙燕
藍髮御姊腔

第4條專用艦本日下水><

舊 06-05-07, 11:51 AM   #438
MKB
でっていう

↑這個人絕對是富豪
舊 06-05-07, 06:01 PM   #439
Viper II
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
' ')ノ我係窮新人,我要錢錢

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 06:09 PM   #440
Thaws

つ¥1

舊 06-05-07, 07:24 PM   #441
彩子
Moderator
めんどくさいな。

PSN  IDForceAngel
成個商會會員既財產加埋都唔夠Z.Y.既百分之一...
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 11:19 PM   #442
玄鳥
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 山崎龍2 查看文章
仲有....而家台服邊個server 比較新?? 我想去d 新d server 開拓天地v_v"
發展度 應該 p服比較低....
但其實差距不大

如果你想一嘗開拓天地的滋味
可以去a服的法蘭西
已經ch2了,卡宴還可以是一片爛地,連酒館都沒有 ><
玄鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 12:18 PM   #443
山崎龍2

唔好怪我....我忍唔住要問了....

咩係 a服 b服p服 囧? 都係台灣ser 定係日本ser?
舊 06-06-07, 12:42 PM   #444
Adelaida
海からの幸運女神

註冊日期: May 2006
a=atlantic, 台服
b=boreas, 日服
p=pacific, 台服

台服server用海黎命名, 日服用風神

我愛大航海時代, 我恨koei -_-凸
Adelaida 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 01:21 PM   #445
山崎龍2

明白了,我去a服了\_/!!

我要做海盜!(為了展現勇氣在面上眼下劃出一道5cm的傷痕)
上吧!黃金梅莉號!!(快樂前進號?)
舊 06-06-07, 01:56 PM   #446
搖搖
永遠的毛毛王子↓

開拓尼d野唔係一個人做既事..........
除非你有諗住5-15開或者買幣

舊 06-06-07, 05:31 PM   #447
紙燕
藍髮御姊腔

不花錢點有動力賺錢
錢花沒了就賺
賺得多了就花
我只係個用光族
目係有錢人
(-.0)b

舊 06-06-07, 07:02 PM   #448
sjy925

註冊日期: Jul 2006
无聊死了

最近闲着没事干,又开始玩信长的野望,等我付完钱进去一看,活象个死人坟墓,一个上午就跟人去打了一次TD, TMD

舊 06-07-07, 03:06 AM   #449
天然路癡

註冊日期: Jun 2007
你好你好,我唔識日文,係Z服新人

(都是有人在Google打「天然不敗」,讓我連到這邊的 -_________-|||)

舊 06-07-07, 03:46 AM   #450
搖搖
永遠的毛毛王子↓

歡迎光臨(・∀・)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:28 PM

手機版 | APP版