Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-07, 05:20 PM   #401
紙燕
Junior Member
藍髮御姊腔

註冊日期: Apr 2005
我都無識日文呀
><
.0
完全瞎撞瞎玩
><
.0

舊 05-28-07, 06:08 PM   #402
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: 山崎龍2 查看文章
仲有....而家台服邊個server 比較新?? 我想去d 新d server 開拓天地v_v"
我諗呢度無人答到你...去台灣問啦

舊 05-28-07, 06:59 PM   #403
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
各位好~
我係日服一開時就開始玩, 玩左4個月到就stop左...
直到而家已經差不多2年冇玩了...

想問下呢2年主要update左咩?
開左咩新地方?
新大陸 遠東 開左未?

我剛剛玩完大航海2, 有d手痕想玩返online版
你們玩e服嗎?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 07:50 PM   #404
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
而家開到南美東岸(?)同東南亞,尼個星期3會開多個東南亞遺跡
東亞就..........光榮應該會呃多次錢先出

尼度主要都係E服人仕,曾經有一位N服既.....

舊 05-28-07, 08:02 PM   #405
Viper II
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
大航海2
以前玩覺得好正

之前用dosbox開左陣
頂唔順

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 09:12 PM   #406
小光
でっかいお世話です。

好似update得好慢..

我用模x器玩航海2...係咁fast forward, 1分鐘歐洲<->中東

p.s.我係z服的

ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
舊 05-29-07, 02:53 AM   #407
搖搖
永遠的毛毛王子↓

黎E服啦,有新手陪你

舊 05-29-07, 08:18 AM   #408
紙燕
藍髮御姊腔

Z唷......
Z有傳說中的天然不敗......(逃......

舊 05-29-07, 08:25 AM   #409
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

去b服, 靠自己
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 09:33 AM   #410
小光
でっかいお世話です。

引用:
作者: 紙燕 查看文章
Z唷......
Z有傳說中的天然不敗......(逃......
願聞其詳

引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
去b服, 靠自己
B服新服?
而家仲咁多人玩咩?仲開新服?

舊 05-29-07, 09:34 AM   #411
山崎龍2

註冊日期: Apr 2007
隻game 會唔會好快玩完(停止更新)?
山崎龍2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 10:06 AM   #412
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

引用:
作者: 小光 查看文章
願聞其詳

B服新服?
而家仲咁多人玩咩?仲開新服?
算係比較新, 但都開左幾個月
哩隻game舊服反而比較方便
至少好多港口都係已發展, 唔駛再投太多錢
舊 05-29-07, 10:07 AM   #413
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

引用:
隻game 會唔會好快玩完(停止更新)?
大把野都未開,
東亞地圖仲未有,
初玩的話, 舊野都有排玩
舊 05-29-07, 10:16 AM   #414
小光
でっかいお世話です。

其實你地仲多唔多玩?

上線有咩做? lv cap係幾多? 我離開時係50
感覺上如果要探戰冒都50的話會好快

舊 05-29-07, 10:30 AM   #415
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

引用:
其實你地仲多唔多玩?

上線有咩做? lv cap係幾多? 我離開時係50
感覺上如果要探戰冒都50的話會好快
我就冇玩幾個月, 其他人仲玩緊, 而家等級上限係65,
練戰升65唔算太難, 冒65就......

上線不外乎都係搵下發現物, 賺錢玩投資, 玩下PK打大海戰,
地圖大左, 港口多左, 造船系統多左好多野整.
舊 05-29-07, 10:58 AM   #416
小光
でっかいお世話です。

引用:
我就冇玩幾個月, 其他人仲玩緊, 而家等級上限係65,
練戰升65唔算太難, 冒65就......

上線不外乎都係搵下發現物, 賺錢玩投資, 玩下PK打大海戰,
地圖大左, 港口多左, 造船系統多左好多野整.
咁技能方面呢?
有冇咩新技能? lv cap仲係10?
記得那時我幫個fd洗圖去波爾多屈開鎖lv, 而家仲有冇呢支歌仔唱?

舊 05-29-07, 11:03 AM   #417
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

引用:
咁技能方面呢?
有冇咩新技能? lv cap仲係10?
記得那時我幫個fd洗圖去波爾多屈開鎖lv, 而家仲有冇呢支歌仔唱?
有職業優遇就可以練15級, 冇就只有10
新技能多左幾個咁囉, 例如錬金術,
波爾多好似仲有, 詳細就唔清楚.
舊 05-29-07, 11:33 AM   #418
山崎龍2

註冊日期: Apr 2007
聆尋日買左隻game,太夜未玩住,仲未決定到玩 冒險 定係 戰系 ,感覺戰系 而家太多高手好難玩,冒險可能好d 不過好似無咩 互動, 商系....我怕成日比人掠奪,唔係咁想玩 v_v"

有冇人可以比少少意見?
山崎龍2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 11:51 AM   #419
紙燕
藍髮御姊腔

怕7怕8的就沒樂趣了><
還係要自己真的去體驗才得><
別人的意見不會真的適合自己的><

舊 05-29-07, 12:27 PM   #420
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
聆尋日買左隻game,太夜未玩住,仲未決定到玩 冒險 定係 戰系 ,感覺戰系 而家太多高手好難玩,冒險可能好d 不過好似無咩 互動, 商系....我怕成日比人掠奪,唔係咁想玩 v_v"

有冇人可以比少少意見?
行軍做生意唔好怕比人搶
一係比人搶之前先去搶人

實力唔夠可以去安全區練左先
一開始唔建議從商, 唔係對傷人有愛好快會悶

總之記住, 反正只係game黎, 拍下羅柚又一隻好漢, 咩都唔上心就可以玩得好快樂

同埋記住, 去到非洲第一次被pk唔使怨, 你咩都$都放銀行就無事, 唔好記比人搶左幾多幾多
呢度有個比人搶左成千萬o既人...

此篇文章於 05-29-07 12:31 PM 被 Thaws 編輯。
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 01:09 PM   #421
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
千萬既唔只一個啦搶番億五之嘛

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。

此篇文章於 05-29-07 01:20 PM 被 Blur 編輯。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 01:20 PM   #422
Adelaida
海からの幸運女神

註冊日期: May 2006
山崎: 3系全修吧

記住邊個pk都好架, 等第時大個搵返佢報仇丫嘛

我愛大航海時代, 我恨koei -_-凸
Adelaida 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 01:27 PM   #423
搖搖
永遠的毛毛王子↓

兩系算啦三系多多sk位都唔夠用

舊 05-29-07, 06:13 PM   #424
Viper II
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
買了保險+練下保管
貴重野放銀行

被PK都係損失有限姐

引用:
去b服, 靠自己
玩E服都係靠自己

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 06:59 PM   #425
Rabe
Crazy Gamer
最強嘍囉lv99

註冊日期: Nov 2002
XBox Live GamertagUndeathwing
引用:
作者: Thaws 查看文章
行軍做生意唔好怕比人搶
一係比人搶之前先去搶人

實力唔夠可以去安全區練左先
一開始唔建議從商, 唔係對傷人有愛好快會悶

總之記住, 反正只係game黎, 拍下羅柚又一隻好漢, 咩都唔上心就可以玩得好快樂

同埋記住, 去到非洲第一次被pk唔使怨, 你咩都$都放銀行就無事, 唔好記比人搶左幾多幾多
呢度有個比人搶左成千萬o既人...
好似有個係用億計, 搶到銀行都冇錢

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:45 AM

手機版 | APP版