Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 11-30-02, 11:22 PM   #1
ZeroZeroZero
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
有冇人諗過想"整"壞部腦?

我部腦買左好耐,又死唔去.
老豆又唔肯買部新,自己又冇$$
而家D game,隻隻都玩唔到咁濟, 同時run多幾個程式都hang
ZeroZeroZero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 11:23 PM   #2
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
Re: 有冇人諗過想"整"壞部腦?

引用:
Originally posted by ZeroZeroZero :
而家D game,隻隻都玩唔到咁濟, 同時run多幾個程式都hang
同佢講你部機響呢個時代唔用得囉

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 11:25 PM   #3
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
有諗過...不過而家經濟唔好, 壞左就真係壞左...經濟好番果時先整壞佢...

舊 11-30-02, 11:27 PM   #4
God of Gamer
沉默是金

註冊日期: Dec 2001
你傻ga~~=_=

舊 11-30-02, 11:29 PM   #5
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
經濟好時直情買過部,舊ge留俾有需要人士啦
幹嗎整壞佢

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 11:30 PM   #6
男
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
係咁既情況下, 壞左都買唔到新啦

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 11:31 PM   #7
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
仲用得好好地
未有咁既諗法

舊 11-30-02, 11:31 PM   #8
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

Re: 有冇人諗過想"整"壞部腦?

引用:
Originally posted by ZeroZeroZero :
我情況同你一樣!!!
我都好想換機!!!
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 11:31 PM   #9
林佳樹

如果我部機壞左...我老母會仲開心
林佳樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 11:32 PM   #10
豐臣
Game Master

我剩係想加番條ram......

舊 11-30-02, 11:33 PM   #11
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by Astaroth :
經濟好時直情買過部,舊ge留俾有需要人士啦
幹嗎整壞佢
我唔會買過部, 只會自己慢慢upgrade

舊 11-30-02, 11:35 PM   #12
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
Originally posted by 小昭Teddy :

我唔會買過部, 只會自己慢慢upgrade
upgrade都有限界的(尤其是某些不知所謂的人買的不知所謂的廠機)

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
舊 11-30-02, 11:36 PM   #13
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by 強化人間 :
upgrade都有限界的(尤其是某些不知所謂的人買的不知所謂的廠機)
你咁講即係話我"不知所謂"啦!!!!!
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 11:53 PM   #14
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
壞左佢又唔買個部咪得不償失......

舊 11-30-02, 11:56 PM   #15
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
總之唔係全部野換晒為止upgrade, 例如我個跟左我十年既floppy

舊 12-01-02, 12:06 AM   #16
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

引用:
Originally posted by 小昭Teddy :

總之唔係全部野換晒為止upgrade, 例如我個跟左我十年既floppy
無野好講

C85 count
舊 12-01-02, 12:17 AM   #17
ZeroZeroZero

我老豆都會用電腦,成日玩D mini games
所以佢完全唔明玩唔到自己心愛gei game gei 感受

舊 12-01-02, 12:32 AM   #18
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
自己儲錢買過部啦...

舊 12-01-02, 02:15 AM   #19
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
而家平呀,兩叉唔駛就搞掂一部1.xG

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 02:15 AM   #20
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

話部機過曬時~~~現令好多野做唔到囉~~~點都要換架啦~~~功課呀~~等等等學習藉口~~~~唔換做做下野HANG~~~乜都HANG~~~報大數,係佢面前專登RUN到部機不停HANG~~~點可以唔換~~~~

始終對舊機有感情..唔想整壞佢..
舊個部p3-450...由我妹接手...
雖然可以換過粒Celeron-T 1.xG
但都係換唔落手....唔想就咁換走粒450~~~好地地唔想搞佢.....
新機....對粒P4-1.8GA無乜感情<< 憎佢都來唔切....
換換換~~~過年後又來料~~~~~自己儲錢~~~淨UPDATES一部份~~~~~~
AMD~~我要投入你的懷抱~~我要感受佢比我既溫暖~~

舊 12-01-02, 03:03 AM   #21
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
無野好講
仲有個跟左我七年既4x CD-ROM

舊 12-01-02, 03:02 PM   #22
希羅
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Re: Re: 有冇人諗過想"整"壞部腦?

引用:
Originally posted by mingo :
我情況同你一樣!!!
我都好想換機!!!

我都係,為有自己儲錢換
希羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 03:06 PM   #23
流浪暴魔
Ultimate Gamer
青龍黃龍

notebook有冇得upgrade架?

全国半荘リーグ CIII
http://forum.jpmahjong.net/index.phpb
流浪暴魔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 08:15 PM   #24
chobits
Crazy Gamer
無標題

引用:

仲有個跟左我七年既4x CD-ROM
我都有個跟左我7年既16X CD-Rom 不過得番條屍
chobits 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 10:11 PM   #25
Joe Yeung
Crazy Gamer
LV99懶人

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagJoe Yeung
引用:
Originally posted by Foxh :
話部機過曬時~~~現令好多野做唔到囉~~~點都要換架啦~~~功課呀~~等等等學習藉口~~~~唔換做做下野HANG~~~乜都HANG~~~報大數,係佢面前專登RUN到部機不停HANG~~~點可以唔換~~~~

始終對舊機有感情..唔想整壞佢..
舊個部p3-450...由我妹接手...
雖然可以換過粒Celeron-T 1.xG
但都係換唔落手....唔想就咁換走粒450~~~好地地唔想搞佢.....
新機....對粒P4-1.8GA無乜感情<< 憎佢都來唔切....
換換換~~~過年後又來料~~~~~自己儲錢~~~淨UPDATES一部份~~~~~~
AMD~~我要投入你的懷抱~~我要感受佢比我既溫暖~~
唔好意思 我想問下你想轉用AMD既原因

Joe Yeung 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:24 PM

手機版 | APP版