Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-19-07, 08:26 PM   #101
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: david 查看文章
好好睇.....佢到打得好好睇....
地球都差d比佢地打爆....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 01:13 AM   #102
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
乘火而上 ......衡過雲層 在水底對攻 成件杉爛哂..........

好鬼死歡樂呀 呢套野...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 01:19 AM   #103
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
呢兩條友真係蠢
第一球唔接出界都已經囉到分啦....個波都無落過地

舊 03-20-07, 01:15 PM   #104
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
官方定惡搞?

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 06:07 PM   #105
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
官方定惡搞?
應該都係電影版cap出o黎o既,可能滅絶恐龍正手抽擊太街知巷聞,呢個被比下去囉。

我以為只係ms美神會打打o下爆衫,原來打網球都得。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 09:21 PM   #106
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

網球王子果然正

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 03-20-07, 11:11 PM   #107
大懶財
Ultimate Gamer

PSN  IDJACKYSIN
呢套卡通應該改名la,叫超能量網球戰士都唔錯

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 11:21 PM   #108
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
呢套一早有官方名叫 網鬥士龍馬

舊 03-20-07, 11:46 PM   #109
Oruma
Beware...

註冊日期: Aug 2004
呢班人應該稱為Weapons of Mass Destruction...

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 12:00 AM   #110
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
在球場中心呼叫好波

舊 03-21-07, 04:12 AM   #111
relight
Game Master
普通的魔法使

註冊日期: Nov 2005
XBox Live GamertagHKrelight
日本網球已經成為最強格鬥術
relight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 04:23 AM   #112
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
WAHAHA……痴線架……我笑到肚痛苦喇……

但D女讀者/觀眾可能睇到好HIGH……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-07, 12:23 AM   #113
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
睇完最新一回
見到有人叫"大家快趴下"
即時笑左
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-07, 12:35 AM   #114
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Seamty2 查看文章
睇完最新一回
即時笑左
我都係
真係想剩係cap果格果黎俾人估
見到咩要叫"大家快趴下"

舊 04-01-07, 12:53 AM   #115
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
cap黎睇下啦,我冇睇連載,想知發生咩事
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-07, 03:55 AM   #116
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
都是之前打到噴血好笑一點... 今次驚喜不大, 感覺上只是屈機, 連力量型絕招都出到....

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-07, 04:35 AM   #117
Alexgantz
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007

重激過少林足球
唔知佢地學咩流派既武功呢?

舊 04-01-07, 07:13 AM   #118
暗黑流星cal
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Seamty2 查看文章
睇完最新一回
即時笑左
我見到"超級,無敵,great,delicious"果度笑左好耐....

但反而呢本成為我最想追既漫畫...想睇佢有咩惡攪... (當攪笑漫睇)
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-07, 12:32 PM   #119
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
但平心而論佢近呢兩場比賽的結果都幾令人意外,舖排得唔錯 ~
好似手塚唔駛輸,立海之前扮輸等等 ..

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-07, 12:57 PM   #120
暗黑流星cal
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
但平心而論佢近呢兩場比賽的結果都幾令人意外,舖排得唔錯 ~
好似手塚唔駛輸,立海之前扮輸等等 ..
...一d都唔意外...本本JUMP漫都係咁啦....無限大逆轉

羸>輸>贏>輸............嬴!!!!

所以應該係預料之內先arm...(我為一估唔到...係一話內完結... )
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-07, 04:10 PM   #121
Jamie
バンブラ小職人

XBox Live GamertagJaMieGAF
居然想到一個如此絕的方法來讓這兩個白痴打平手... XD

結果都是立海
難道龍馬要對上切原??
真田應該會和部長對一場
如果不二對切原, 龍馬就只有對幸村了...
至於雙打, 黃金組合都必定出場的了
D2到底是誰會被放棄呢... 河村就一定傷出的了, 剩下桃城海堂乾
乾是三年生應該可以打最後決賽吧 ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 08:21 PM   #122
david
The One

註冊日期: Mar 2002
真人版網王,今次玩天狗食日加格鬥技,可惜無卡通咁壯觀。

http://www.youtube.com/watch?v=_MhDQpkdTEo

---
NS CC:Morphus X300

此篇文章於 04-20-07 08:25 PM 被 david 編輯。
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 08:51 PM   #123
FREDDY@o@

PSN  IDfreddy_lam
同東方soccer差唔多癲...

舊 04-20-07, 09:21 PM   #124
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:

http://www.youtube.com/watch?v=_MhDQpkdTEo
果然係網王

舊 04-20-07, 10:45 PM   #125
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:

話時話...請問邊度有真人版下載(有字幕的)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 米澤穂信「氷菓」総合THREAD丨 京都アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 687 03-25-24 08:31 AM
[動畫] 川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」総合THREAD丨 二期確定?! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1008 01-14-24 06:11 PM
[動畫] 松本零士 アニメ作品 総合THREAD丨「宇宙海賊キャプテンハーロック」CGアニメ映画化決定 money 日本動漫畫討論版 8 12-19-15 02:18 PM

現在的時間是 05:32 AM

手機版 | APP版