Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-08-17, 04:49 PM   #476
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
終於出到最大技,打成二百幾萬傷害出嚟
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 05:08 PM   #477
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我打左成日ecms個電話都無人聽

舊 12-08-17, 05:16 PM   #478
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
補多張真·開箱

由外至內完全無損
等足七日睇黎有價值

唔講住,玩陣先
唔知我箱點樣,我要冬至先返香港開箱。
今日上日亞搶Switch失敗,明天再試過。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 06:09 PM   #479
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
齊格不愧係惡運男
抽哂99粒石一隻五星都冇
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 08:24 PM   #480
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
隻game 係咪得1星2星同5星劍神
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 09:34 PM   #481
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: fortel 查看文章
開始發現呢隻game 道中d 怪係完全可以無視扭過晒佢地都無問題...打boss 只要記住破防倒地浮空猛攻,再間中出到劍combo 就唔會輸,D boss 既血好似倒水咁去...

另外終於明點解有師兄話主角後期屈機,真係屈到喊

Sent from my iPhone using Gaforum
你慢慢清怪,一章可能要十幾個鐘....
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 09:59 PM   #482
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
大眾面有3星既
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 10:37 PM   #483
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
4星仲難抽過5星

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 10:47 PM   #484
fortel
Game Master

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
齊格不愧係惡運男
抽哂99粒石一隻五星都冇
我過任搵佢抽隻雷屬,抽左39粒一隻都無
舊 12-08-17, 11:08 PM   #485
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
其實我己經打到第四章 我有樣野真係好吾明 點解男主角好似特別易死 我lv38 打一隻有盾頂住無事 但一有兩三隻比人打幾下就死 是不是我配備選錯了? 好似升傭兵3 任務去到最後打兩個 應個點打

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 11:41 PM   #486
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
你叫dps去坦緊係咩都死啦

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 12:07 AM   #487
fortel
Game Master

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
其實我己經打到第四章 我有樣野真係好吾明 點解男主角好似特別易死 我lv38 打一隻有盾頂住無事 但一有兩三隻比人打幾下就死 是不是我配備選錯了? 好似升傭兵3 任務去到最後打兩個 應個點打
主角係戰士,睇住腳低個紅圈(仇恨值),基本上如果對面集火你點都會死
舊 12-09-17, 12:36 AM   #488
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
其實應該有得選class主⻆都可以做盾
前提你抽到防禦系嘅blade
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 09:01 AM   #489
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: aquarius 查看文章
其實應該有得選class主⻆都可以做盾
前提你抽到防禦系嘅blade
主角最後什麼職也可兼,所以不用抽啦..w

舊 12-09-17, 11:43 AM   #490
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
好後侮比主角渣韋駄天
粒波好難用 但韋駄天呢D用錢就可以升晒又有神skill無理由唔用

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 12:27 PM   #491
野良猫
肥倫

爆機

姐姐版華好正
如果壽記出姐姐版華同某某的話實買
舊 12-09-17, 02:44 PM   #492
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
謝謝大家指教 想問問因維迪亞列國是否無打撈地方 關於升傭兵團lv3任務打最後兩個有乜心得?

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 03:53 PM   #493
fortel
Game Master

有無人知 鹽土 係邊到搵到 THX

---------

搵到,係烈帝國 , 礦黎

此篇文章於 12-09-17 03:56 PM 被 fortel 編輯。
舊 12-09-17, 07:33 PM   #494
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
帝國個黃金手甲原來有隧道落去

等我仲係皇宮條橋跳落去啲支柱既橫柱度
不停控制落下既高度以致不至於扣晒血而死先落到去

此篇文章於 12-09-17 07:36 PM 被 X&Y 編輯。
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 07:38 PM   #495
野良猫
肥倫

引用:
作者: X&Y 查看文章
帝國個黃金手甲原來有隧道落去

等我仲係皇宮條橋跳落去啲支柱既橫柱度
不停控制落下既高度以致不至於扣晒血而死先落到去
隧道响邊?
我都係卡响度唔知點落所以冇搞到
舊 12-09-17, 09:02 PM   #496
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 野良猫 查看文章
隧道响邊?
首先要轉到雲潮退果時,橋側有樓梯落
係下面條路大約中間位面壁向下望有個採集點
向住果度跳落去會有路
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 09:25 PM   #497
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: 野良猫 查看文章
隧道响邊?
如上面版友講,要潮退
跟住帝都大門個傳送點,一傳送完180度轉身
左或右都有條樓梯落,落到下面你會見到有兩個位可以收集item
跳落去,比較低個採集點有個斜山洞/隧道可以去到

我自己就用最低b 既方法,係皇宮個邊不停扣血回血落去
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 09:26 PM   #498
野良猫
肥倫

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
首先要轉到雲潮退果時,橋側有樓梯落
係下面條路大約中間位面壁向下望有個採集點
向住果度跳落去會有路
搵到了
不過我用咗另一個方法跳落去
舊 12-09-17, 10:25 PM   #499
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
買左game 但部機係女朋友度。。

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-17, 01:29 AM   #500
fortel
Game Master

抽成80粒普通毛都無條....希望遲D 全部劍都會有DLC任啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月 MO 電視遊戲討論版 1288 05-29-21 09:55 AM
[死闘の末][Bloodborne The Old Hunters] 獵人心得交流區 (劇透請Spoiler) reiyaw 攻略及心得交流區 1221 02-04-16 05:00 PM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 04:26 AM

手機版 | APP版