Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
電視遊戲討論版>Doom Eternal 《毀滅戰士:永恆》| 已售
david 12:02 PM 06-11-18

RPG之鬼 12:14 PM 06-11-18
終於玩DOOM2?
charcsc2000 12:21 PM 06-11-18
Bethesda 好進取...為ps5鋪路咁...
Sar8 11:23 PM 06-11-18
你好搞唔搞搞海軍陸戰隊
neo2046 07:06 PM 06-10-19
《毀滅戰士:永恆》(Doom Eternal)11 月 22 日終將發售

《毀滅戰士:永恆》Official E3 Story Trailer
https://youtu.be/2HOClc6Svg4

《毀滅戰士:永恆》多人連線模式「BATTLEMODE」(戰場模式)披露
https://youtu.be/BbIBsrnkOf0

作者: :

Bethesda Softworks
發佈日期:2019年6月9日
Introducing BATTLEMODE, DOOM Eternal’s brand-new 2 versus 1 multiplayer experience built from the ground up at id Software. A fully-armed DOOM Slayer faces off against two player-controlled demons, duking it out over three rounds of intense first-person combat. See the teaser trailer now and stay tuned for more information about the exciting new game mode at QuakeCon 2019.

Pre-order DOOM Eternal to receive a DOOT Revenant Skin for use in DOOM Eternal multiplayer called BATTLEMODE, a “Cultist Base” Master Level, and a throwback Shotgun weapon skin.

david 02:37 PM 11-20-19

INCLUDED IN THE DOOM ETERNAL COLLECTOR’S EDITION:

風間鈴木仁 10:34 PM 11-20-19
近日已經 延期至 20/03/2020 推出。
安安 01:53 PM 01-27-20
https://www.youtube.com/watch?v=uzX09_4hcPc
Designing DOOM Eternal's New & Classic Demons
mrk 02:01 AM 02-02-20
作者: 風間鈴木仁:
近日已經 延期至 20/03/2020 推出。
重有1個月多就出!
最近發現NS版唔係同步發售!(打算正日發售前,轉買PC版算!)

PS:Steam版有分普通版($465)同豪華版($699),
見到豪華下載版買成$699,我又想打算轉PC實體豪華版!

PS2:請問一定要預購左,先有Doom64送?(其實Doom64有咩咁特別?遲下Doom64會唔會有散買?又買幾多呢?)
sonic 12:12 PM 02-03-20
等ps4 版,上次NS 係街都有唔太方便玩,太血腥
mrk 10:11 PM 02-04-20
作者: sonic:
等ps4 版,上次NS 係街都有唔太方便玩,太血腥
上集NS版,
我就覺得最正都係用桌上模式+Pro掣玩!

PS:JoyCon個2個Stick細左D,玩高速FPS/TPS時,重唔夠靈活!
mrk 01:31 AM 03-02-20
《毀滅戰士:永恆》可達到每秒1000幀 如果你的配備允許的話!
https://game.udn.com/game/story/10453/4379203

睇呢新一集Doom(指PC版)又可以再戰5年啦!
睇呢1年後再出隻PS5版既真4K版都唔奇架!(而X1X版已經算係真4K版啦!XB4th應該出到真4K以上畫質啦!)
總之今個月又1隻燒Display卡燒錢PC Game就出啦!(好彩我自己部腦用緊GTX1070卡都算合最低要求!

PS:我訂左PC限定頭盔美版,重發現歐美個面X1限定版好買過P4版!
(其實好多鬼佬會選入X1版+X1X主機玩真4K畫質算啦!
mrk 02:19 AM 03-04-20
PAX2020最新Gameplay Part1(最新世界觀介紹)

PAX2020最新Gameplay Part2(最新1VS2多人模式Battle mode)

PAX2020最新Gameplay Part3(最新單人模式新內容Master Level難度)

mrk 02:31 AM 03-04-20
PAX2020 Part 4 (New Boss公佈!

padage 10:19 AM 03-18-20
9分
https://www.ign.com/articles/doom-et...-player-review
風間鈴木仁 10:56 AM 03-18-20
終於發售了。

https://psnprofiles.com/trophies/105...nal?lang=zh-tw
DOOM ETERNAL TROPHIES 中文版
RPG之鬼 04:56 PM 03-18-20
唔知荃灣有未?
padage 04:46 PM 03-19-20
有無人知有無偷跑?
mrk 10:37 PM 03-19-20
作者: padage:
有無人知有無偷跑?
今日我放假,
行左MK信和地庫、好景、SSP深之都,
全部唔見有偷跑!(不如過檔轉玩PC DL版啦!)

PS:今日下午,收到MSN,我外國訂既 PC豪華頭盔版 扣左我錢啦!
charcsc2000 09:14 PM 03-20-20
葵廣買左PS4 豪華版,$548,有doom64送~
sonic 12:41 AM 03-21-20
買左ps 4普通版345
whassupbun 09:07 AM 03-28-20
好多game未玩, 但手痕想買新game, 見哩隻好評, 琴日買左$348
我未玩過一隻PS4 game可以有咁既畫汁同時可以跑得順到咁
個玩法真係好正, 得好少彈藥, 要回復就要靠埋身肉搏, 敵人先會跌補給品, 即係迫你全程衝鋒陷陣, 唔可以龜縮喺掩護後面
padage 09:24 AM 03-28-20
我覺得今集d節奏控制無上集好,上集打到閃藍再一拳打爆好一氣呵成,但今集有d怪要等一陣先閃藍
亍 ◣ 08:47 AM 03-31-20
惡魔FIGURE

whassupbun 09:04 AM 03-31-20
作者: 亍 ◣:
惡魔FIGURE

要差唔多兩皮, 同埋主要係冇位, 1/3比例香港真係唔係人人擺得落

我選擇左買隻7吋, 兩舊
1 2 

返回主題版面