Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-14-22, 01:12 PM   #551
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
綠軍3分絕對左右勝負
今場差返d 勇士就贏到
第3節綠軍3分一爆爭d 收勇士檔(好彩係第三節爆)

綠軍終於忍唔住封curry 3分,結果勇士motion offence 又運轉返
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-22, 01:13 PM   #552
Penny仔

引用:
作者: 魚伕 查看文章
綠軍戰術包夾死左Curry
斷左連續每場有3分球入球紀錄
不過有KT復甦同有控分大師出色表現
勇士羸到關鍵既一場。
3:2聽牌了

Curry 今場D起手動作怪怪地,又專登換球鞋
希望佢之前第三場既腳傷唔會影響到啦
應該只係迷信著返紫色鞋
但破埋功
好彩仲有對粉紅色未著

此篇文章於 06-14-22 01:15 PM 被 Penny仔 編輯。
舊 06-14-22, 04:40 PM   #553
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Penny仔 查看文章
綠軍3分絕對左右勝負
今場差返d 勇士就贏到
第3節綠軍3分一爆爭d 收勇士檔(好彩係第三節爆)

綠軍終於忍唔住封curry 3分,結果勇士motion offence 又運轉返
絕對係, 尤其D綠葉一射起就好大鑊

第3次勇士d防守一鬆少少就比綠軍射到一面都係
Poole仔個兩個3分, 特別係Buzzer個個絕對係士氣關鍵
同埋好在KT d 3分回應都及時

引用:
作者: Penny仔 查看文章
應該只係迷信著返紫色鞋
但破埋功
好彩仲有對粉紅色未著
唔講都無留意到中途換番上場對鞋

此篇文章於 06-14-22 04:55 PM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-22, 12:27 PM   #554
6eo
美波様!

笑死
舊 06-16-22, 05:56 PM   #555
6eo
美波様!

引用:
作者: 6eo 查看文章

笑死

詳情
舊 06-17-22, 10:13 AM   #556
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
兩邊防守都好出色 ( RW... )
相差既就係主將既表現
綠軍最傷係 連續幾球被搶進攻籃板再輸3分
Tatum明顯有D沈不住氣

依家真係靠控分大師HOLD住個分差

此篇文章於 06-17-22 10:25 AM 被 魚伕 編輯。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-22, 10:35 AM   #557
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
綠軍玩完了~~連green都入2次3分

勇士好似人人都入到3分咁款,綠軍入個2分都好似好困難咁

唔駛玩啦,等完場見證埋咖喱拎fmvp
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-22, 10:42 AM   #558
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
睇黎今日G6 mode既係Curry

舊 06-17-22, 10:58 AM   #559
魚伕
Moderator

精彩!

勇士明顯喺領先20分後,心態明顯放鬆左,比綠軍有機可乘

仲有第4節緊張下
舊 06-17-22, 11:31 AM   #560
魚伕
Moderator

Wiggins 下半守死左 JT
關鍵時刻又入2球 3分
犀利

勇士羸得總冠軍
恭喜Curry
今次一定拎到FMVP啦
舊 06-17-22, 11:31 AM   #561
搖搖
永遠的毛毛王子↓

Curry FMVP走唔甩喇卦

舊 06-17-22, 12:50 PM   #562
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
綠軍真係冇運
好多球都洗框
連入樽都炒粉

遲來的冠軍,咖哩呢兩年真係辛苦

舊 06-17-22, 01:00 PM   #563
6eo
美波様!

Curry

Finally!!!

綠軍今場真係無乜火, 得horford同brown係保持到水準
反而勇士作客d防守仲積極過主隊, 仲要人人有波入
同埋綠軍可能因為攰, 進攻比勇睇穿哂, 完全破唔到勇士既協防

G4咖哩單天保再打番起成隊, 真係好關鍵
舊 06-17-22, 03:44 PM   #564
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
KT今場令人失望咗D

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-22, 09:49 PM   #565
Penny仔

好感動
舊 06-19-22, 10:41 AM   #566
Sar8
The One

Kenny Atkinson本來去黃峰做head coach,而家決定留返係勇士

舊 06-21-22, 11:41 AM   #567
6eo
美波様!

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
KT今場令人失望咗D
都唔止今場
進攻得番7成, 防守由大鎖變普通級別
好在協防意識仲補救到D

對牛仔佢好似比LUKA過到懷疑人生

不過大傷完無得強求, 成個playoff KT都算係交足功課

引用:
作者: Sar8 查看文章
Kenny Atkinson本來去黃峰做head coach,而家決定留返係勇士
估唔到有HEAD COACH都唔做

之前MIKE BROWN已經走左去做KINGS主教
舊 06-21-22, 11:50 AM   #568
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
Curry話會打嚟緊巴黎奧運,成就解鎖

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-22, 08:22 PM   #569
Penny仔

引用:
作者: 6eo 查看文章
都唔止今場
進攻得番7成, 防守由大鎖變普通級別
好在協防意識仲補救到D

對牛仔佢好似比LUKA過到懷疑人生

不過大傷完無得強求, 成個playoff KT都算係交足功課

估唔到有HEAD COACH都唔做

之前MIKE BROWN已經走左去做KINGS主教
冇得請自己助教班底, 咁好難怪佢唔去
舊 06-27-22, 11:15 AM   #570
Sar8
The One

睇來藍網又再再再分崩離析

舊 07-01-22, 11:22 AM   #571
搖搖
永遠的毛毛王子↓

今個暑假應該都幾多野睇
KD想走, KI湖人想要

舊 07-01-22, 09:27 PM   #572
Sar8
The One

湖人既要求係送走WB但又唔想送首輪wo
佢地管理層去玩2K就得

GP2留唔住,去左拓荒者
JTA去左湖人,睇來下年勇士連冠難度更大了

舊 07-01-22, 11:31 PM   #573
搖搖
永遠的毛毛王子↓

OPJ都留唔到, d後備又要執過哂

舊 07-04-22, 09:25 AM   #574
6eo
美波様!

引用:
作者: Sar8 查看文章
湖人既要求係送走WB但又唔想送首輪wo
佢地管理層去玩2K就得

GP2留唔住,去左拓荒者
JTA去左湖人,睇來下年勇士連冠難度更大了
勇都算好有誠意, 聽聞好似offer 6m/年
可惜拓出到28m/3年, 又真係無理由同錢過唔去...

JTA其實當D主力傷完復出後, 本身定位都好微妙無乜出場機會...

明年要睇下D新人既做化, poole & JK 唔使講
今年Playoff見到Moody打法幾成熟, 期待佢明年既表現
Wiseman就希望佢養好傷後可以融入到隊波
同埋我好相信Bob myers會繼續係市場/g league搵到荀貨

引用:
作者: 搖搖 查看文章
OPJ都留唔到, d後備又要執過哂
呢個預左留唔到啦
收老底真係超值到離譜
佢都預係留一年打番起就走
本身未傷前基本上先發級別

引用:
作者: 搖搖 查看文章
今個暑假應該都幾多野睇
KD想走, KI湖人想要
湖人Offer到d乜

此篇文章於 07-04-22 09:28 AM 被 6eo 編輯。
舊 07-05-22, 02:00 PM   #575
6eo
美波様!

木狼用 5個球員 + 4個1st round pick 換 gobert
咁KD值幾多個球員同pick
木狼GM係咪比人拍左祼照

雖然KAT都鐘意打4號位但呢個年代仲雙塔...
木狼又唔多好既防守側翼... 睇唔透

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:13 PM

手機版 | APP版