Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
街機遊戲討論版>尖咀金星開返,免費任打機~
SK2 04:38 PM 03-13-04
岩岩收到朋友通知話金星開返(唔得問佢係唔係仲叫做金星?!)
尋日同今日仲全場免費任打添...有興趣既朋友快d去睇下啦~~~
Funny 04:42 PM 03-13-04
wccf係咪呀???
SK2 04:49 PM 03-13-04
作者: :
Originally posted by Funny :
wccf係咪呀???
呢個就唔清楚..部wccf仲0係唔0係度都唔知?!
最衰我今日冇時間...如果唔係放工都去睇下.....
失憶俠3.0 04:54 PM 03-13-04
Originally posted by Time :
轉自FC,老尖金星復活!!

今日先開番架咋~我O係TST番工既~LUNCH落去食飯時!見到佢開番~仲要全場細機任打唔洗錢!不過好少人打~可能係開番既機係!
聽日仲激!全場大細機都任打!! 不過我諗會多人都爆!
(個場都仲幾空下,可能D機未齊)

有興趣既FC友~記得落去打呀!只此一天!!!

細機~~
KOF , KOF VS CAPCOM , 足球機 , 高達DX , NBA , METAL SLUG 5 ,手指機 , 街霸EX , 飛機 , 麻雀 , 月華之劍士 仲有D 唔記得左 !

大機~~ POP N MUSIC(但係唔係第9代) ~ KM 3 ~ 頭文字 3 ~~ 4人槍GAME(好似係新O個隻) ~ 足球CARD 機 ~~

張飛後代 04:59 PM 03-13-04
Originally posted by Funny :
wccf係咪呀???
係就......要實施限局數措施(6局),同埋唔可以揀杯打,有機一定要玩.
Funny 05:05 PM 03-13-04
Originally posted by 張飛後代 :

係就......要實施限局數措施(6局),同埋唔可以揀杯打,有機一定要玩.
刀抵la!!!
如果係的話冇卡出我刀照去
Rosicky 05:19 PM 03-13-04
明天一早去那兒先,那兒幾點開?
亞利古 07:53 PM 03-13-04
聽日係咪真係全場任打?
ryoba 08:00 PM 03-13-04
搞到我聽日想去金星打機
冬雨 08:14 PM 03-13-04
不好意思.!!
我想問一問...尖沙咀金星..係尖沙咀大概什麼位置?
基路亞 08:24 PM 03-13-04
唔知有無Beatmania IIDX 呢仲... 10s? 8s?
頭文字D 3...
Drummania 10th Mix 出左就好啦~ 任打...
煉獄 09:06 PM 03-13-04
唔敢去,實成千人打機呀.
vov430 11:14 PM 03-13-04
星期日仲係米?
chammi 11:22 PM 03-13-04
任打一定好多人輪啦~~
~凍奶茶~ 11:37 PM 03-13-04
知道..不過冇去...掛隊都排死
5號人 11:54 PM 03-13-04
聽日仲係咪先..係我2+做功課la~
幸運星 12:29 AM 03-14-04
呵...打完返來...都係打97多...
~凍奶茶~ 12:31 AM 03-14-04
Originally posted by 5號人 :
聽日仲係咪先..係我2+做功課la~
就算係都要排隊....唔好玩
ps..仲乜你會出現係係gaf ka
Time 12:54 AM 03-14-04
今日係好多人...不過原來唔係部部都免費...大機果D最多叫做平D...

連KOF03,GGXX,Z高達都無部.......................:@_@":
ヴィタさんさんKS☀ 01:01 AM 03-14-04
Originally posted by Time :
今日係好多人...不過原來唔係部部都免費...大機果D最多叫做平D...

連KOF03,GGXX,Z高達都無部.......................:@_@":
有冇留意聽日仲有冇免費野玩(?)
Time 01:08 AM 03-14-04
Originally posted by sivina :

有冇留意聽日仲有冇免費野玩(?)
佢門口張紙好似寫住"今日同聽日"都有...
但張紙應該係尋日貼既...唔SURE星期日仲有冇免費...
Funny 01:19 AM 03-14-04
sunday no free la
dan 08:10 AM 03-14-04
聽聞金星轉左老闆

G1...
Rosicky 09:21 AM 03-14-04
今日仲有冇免費?
YHW 11:44 PM 03-16-04
唔知之前已經流左出其他機鋪o既機〈式神2,ESPGALUDA,etc〉仲會唔會有呢...?
1 2 

返回主題版面