Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-24-18, 03:04 PM   #11976
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
有D微妙....
而家D新機係咁玩不屈

舊 02-24-18, 03:15 PM   #11977
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
隻白多3好堅喎,行得超快喎,少血果陣又好避好多,應該唔係好多機打得中佢,應該冇號咁易死,但我唔夠限凸,得1粒,要等28號RENEW先換番黎凸爆
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-18, 03:25 PM   #11978
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
高速高迴不過冇防禦手段,打唔到分身....仲有咩...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-18, 03:26 PM   #11979
ShinDou

而家守陣好少分身機,分身通常都少血薄甲,1隻號都夠做啦

得隻凸1,放落守陣引人試打先,俾人血洗先換番 XD

凸1太細力攻人慢好多,不過凸爆應該好堅

此篇文章於 02-24-18 04:01 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-24-18, 04:25 PM   #11980
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
應該都係白騎點心
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-18, 04:31 PM   #11981
ShinDou

盾筆純白都冇咩打唔到 XD

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 02-24-18, 06:13 PM   #11982
ShinDou

冇人打我爆晒珠 @@ 個個等反擊﹖打下人等人反下先 @@

俾人打左4次難得守贏1次條友1671分,可能隻多3陰到佢冇機打得中 XD

此篇文章於 02-24-18 10:12 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-25-18, 08:51 AM   #11983
ShinDou

今次鬥滅LV11大佬勁左咁多既﹖俾佢1野必秒晒,扣得80幾萬 @@
舊 02-25-18, 09:46 AM   #11984
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
不嬲lvl 11之後只有全滅冇可能打到完......唔係點會咁多人沖走底褲.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-18, 12:05 PM   #11985
clie

今次NC值唔值得抽?好似好易死,同埋玩高速打單
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-18, 12:11 PM   #11986
ShinDou

我隻凸1好易死,隻野應該係俾人玩BUFF超高回打佢唔中,冇號咁勁BUFF埋人,如果本身夠勁機可能真係唔駛抽
舊 02-25-18, 12:29 PM   #11987
clie

呢隻要企號隔黎,前面仲要擺隻嘢擋住,受保護動物咁,打單每吓得120%會俾好多裝甲CUT OFF
如果唔抽,最近大激勵哥、盾筆(無石)同呢隻已經三輪無抽
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-18, 12:32 PM   #11988
ShinDou

咁大激勵哥都係受保護動物既,但大激勵哥易用好多,火力應該都高好多,多3係推回避陰人打唔中,我覺得,但多3要buff到盡應該好難 XD

舊 02-25-18, 12:55 PM   #11989
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

發現原來黑子招必殺算係射擊可以比destroy擋晒

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-25-18, 06:04 PM   #11990
ShinDou

岩岩反贏左個凸2多3陣,佢仲出左大激勵哥,白NU,盾筆BUFF DESTROY,真係俾佢岩岩好BUFF到盡回避,好彩我有出白雷電,佢半血狙擊左都有42% XD 不過如果我有DESTROY盾筆果D應該好簡單好快秒左

今次隻野真係唔算勁,不過我射左冇理由唔用 @@
舊 02-25-18, 06:24 PM   #11991
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
萬7血多3嘅話即使號旁白騎都秒到
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-18, 07:11 PM   #11992
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

如果計呢round, 教官值抽d.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-25-18, 07:46 PM   #11993
ShinDou

教官好用D,不過打過教官都係好易打,俾號秒 @@
舊 02-25-18, 10:01 PM   #11994
ShinDou

清完珠由千5打左上1695排275 @@ 繼續爆水先,希望守到千7 @@

竟然守得贏條友1722 @@

埋單1754排140 @@ 應該安全掛﹖好似少左人打上黎咁﹖之前好似冇排咁前﹖

此篇文章於 02-25-18 10:53 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-25-18, 11:29 PM   #11995
J+1
望過黎呀!!!!!!

拎完1700以後又可以hea了....唔想下下星期日臨訓狂加賢上線.....
由手機版發出
舊 02-26-18, 08:10 AM   #11996
ShinDou

你上到千8仲爆水打既?

我諗諗下去到1750冇乜人反既話應該都ok

25ranker飛竟然中到destroy,等埋28號renew ss又可以凸了,應該夠機打精26b了?destroy同射豹馬都有

舊 02-26-18, 09:27 AM   #11997
J+1
望過黎呀!!!!!!

怕佢26c
由手機版發出
舊 02-26-18, 09:43 AM   #11998
ShinDou

應該就變精26c啦,精vs都變晒,我次次都佢過左氣先中番,不過destroy鬥雞都有用既,而家先知佢招必係加千5行動,仲以為同gb1樣1千,唔怪得咁快啦,平時gb起完腳佢可以連郁3次先中多腳

舊 02-26-18, 09:45 AM   #11999
J+1
望過黎呀!!!!!!

有destroy鬥雞會變成另一個世界
由手機版發出
舊 02-26-18, 09:48 AM   #12000
ShinDou

但我冇盾筆呢XD 唔知幾時先中得番

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:47 AM

手機版 | APP版