Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-13-10, 08:15 PM   #251
alextang1030
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: D.SANJI 查看文章
開波半個學期話派俾你,放完個xmas返來話唔派

每人每年有$100 quoter print野,每印一張價錢同出面印無分別,但係紙自備

成績表都要收你$50先印俾你

但係佢excuse係為環保
又加左=口=?!
我之前20嫁咋喎= =""
另我睇過~灣仔區黎睇~
ive印彩色係貴d~
alextang1030 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 08:30 PM   #252
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
神翻譯

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 08:46 PM   #253
alextang1030
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: windart 查看文章
神翻譯

好有興趣知道~~大陸妹到底係咩菜黎
alextang1030 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 08:53 PM   #254
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
又諗起8爪の魚

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 08:57 PM   #255
smalltung

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: Nelly 查看文章
又諗起8爪の魚
免費之午餐

舊 09-13-10, 09:04 PM   #256
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
又係翻譯機神

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 10:05 PM   #257
laurance
Insane Gamer
~

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code1891 1504 8314
引用:
作者: alextang1030 查看文章
本土の妹
laurance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-10, 12:29 AM   #258
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA

love actually

more: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.7246809

此篇文章於 09-14-10 12:32 AM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-10, 12:35 AM   #259
老師
Crazy Gamer
難明漢字

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDwaiming69
我為我之前的說話道歉…對不起…

我沒有了解清楚IVE學生的情況,而亂說話…是我不對…

對不起。

老師 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-10, 10:37 AM   #260
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
隻鹿仔好天真
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-10, 12:03 PM   #261
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235

其實我更好奇係邊位響小學做o既cap...

舊 09-14-10, 12:28 PM   #262
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: メソウサ 查看文章
[IMG]http://img94.imageshack.us....
其實我更好奇係邊位響小學做o既cap...
大便
不過我睇好多雜誌都係將個"便"字同"使"字劃上等號....
兩個字真係相通架?!
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-10, 12:30 PM   #263
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
老媽成日話,
痾舊屎都好過生你出黎,

兒時無知不知其解,
今日一見茅塞頓開

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-10, 12:31 PM   #264
頹廢人辨
Game Master
-.-

註冊日期: Dec 2004
你覺得乜乜形像大便, 健康大便 無問題就相通law

舊 09-14-10, 05:13 PM   #265
Hunter

註冊日期: Jan 2002

維他家族, 只限強國出售

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-10, 05:13 PM   #266
清談友
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: laurance 查看文章
本土の妹
引用:
台灣真係有呢種菜, 我有食過
清談友 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-10, 05:24 PM   #267
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007

舊 09-15-10, 11:43 AM   #268
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007

唔知有無回帶
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 12:05 PM   #269
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
本土の妹

唔係好難估到o者

舊 09-15-10, 01:19 PM   #270
Funny
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ayato 查看文章

唔知有無回帶
只係3頁前第一個post.....
呢次未免回得太快啦
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 01:22 PM   #271
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 卡柏 查看文章
大便
不過我睇好多雜誌都係將個"便"字同"使"字劃上等號....
兩個字真係相通架?!
班友打速成選錯字

舊 09-15-10, 01:51 PM   #272
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
送長者,大便,本土no妹

一諗到寫呢d野果條友d人工隨時高過揸筆搵食0既自己
真係笑唔出......

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 02:59 PM   #273
D.Luffy
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2008
引用:
作者: メソウサ 查看文章
班友打速成選錯字
亦有可能條友係用手寫板 (寫得衰, 套系統識認左做第二個字)
引用:
本土の妹... 可能... 係「陀地」, 國產凌凌七度有介紹
D.Luffy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 06:42 PM   #274
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
又係翻譯機神
我懷疑係咪呢個網 :