Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-25-19, 11:21 AM   #1501
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
係喎落古我都有ex都係未凸爆

入番去超火召好似唔見有任務派真化料,可能過左期要重新打?計分派?

而家都唔知升邊個先好

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-19, 02:05 PM   #1502
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
而家得水有

--
如果趕打而家活動咪升lock 先lo
lock + 光戰 唔難打
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-19, 03:02 PM   #1503
ShinDou

光豬果陣冇抽ex

好似fang開始斷章都有?可能打番d斷章先?理論上拎真化料d版應該唔會好難?凸爆晒d真化先去打次元最果?

舊 03-25-19, 03:19 PM   #1504
Gustavi
Crazy Gamer

斷章就fang 開始.
不過你可以打左d 有時限先lo

唔洗全真滿架, 佢而家派好少鋼, 真唔曬咁多人.
舊 03-25-19, 05:36 PM   #1505
ShinDou

水召好似都冇晒mission了,岩岩打左1版咩都冇

得番斷章?

舊 03-25-19, 05:54 PM   #1506
Gustavi
Crazy Gamer

bash 咪仲係期間限定lo
ff11 都仲有, 不過鋼同書唔係期間限定
舊 03-25-19, 06:36 PM   #1507
Nichiki
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
Cloud 雪糕 vann rem kuja

防具應該哈駛理住?

CLOUD,雷姆滿突,應該夠打幾個chaos
Nichiki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-19, 06:40 PM   #1508
Nichiki

引用:
係喎落古我都有ex都係未凸爆

入番去超火召好似唔見有任務派真化料,可能過左期要重新打?計分派?

而家都唔知升邊個先好

係常駐報酬
舊 03-25-19, 06:40 PM   #1509
ShinDou

雪糕 KUJA 落古呢D唔知升唔升好,其實仲有4萬幾石同好多張飛,唔知點用,棄左半年都唔知而家D角係點 XD 新出果D新角好似冇咩好勁咁﹖棄之前好似成日出完勁人轉個頭就打面﹖

睇番火召原來有拎到十粒紅十粒藍片,用黎換真化料﹖暫時4個召即係夾埋派左40紅﹖夠兩把變真化﹖真化料同凸真化既料應該分開﹖

此篇文章於 03-25-19 06:47 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-26-19, 12:06 AM   #1510
Nichiki

引用:
雪糕 KUJA 落古呢D唔知升唔升好,其實仲有4萬幾石同好多張飛,唔知點用,棄左半年都唔知而家D角係點 XD 新出果D新角好似冇咩好勁咁﹖棄之前好似成日出完勁人轉個頭就打面﹖

睇番火召原來有拎到十粒紅十粒藍片,用黎換真化料﹖暫時4個召即係夾埋派左40紅﹖夠兩把變真化﹖真化料同凸真化既料應該分開﹖
真化一次要一本書,真化武器時送一粒突破
舊 03-26-19, 08:13 AM   #1511
ShinDou

係喎其實70覺醒料打咩拎?打水晶70唔覺會跌,交換所又唔見有得換咁?

舊 03-26-19, 09:05 AM   #1512
Gustavi
Crazy Gamer

70覺醒都係活動換/派, 同60覺醒一樣
你睇番bash event 換個到

你有幾多書同鋼?
舊 03-26-19, 11:12 AM   #1513
ShinDou

係喎,原來有得換,咁要打左活動先,70覺勁過60覺幾多度?

好似得書既料,武10,防30

舊 03-26-19, 11:27 AM   #1514
Gustavi
Crazy Gamer

好難講勁左幾多wo.
多一招 , stat 多d , lv高d 之類lor

不過唔夠料全70架, 你睇邊個真滿or 武器齊先諗諗
-------------

正式版次元有自選EX wo...
唔知有冇d 吸引既EX 換
舊 03-26-19, 01:06 PM   #1515
ShinDou

之前周年係咪都派左好多野?

原來bash可以幫人擋hp攻喎,打勁野可能有用喎唔驚人秒?射唔射好?唔知係咪要真凸爆先夠血坦?

舊 03-26-19, 02:01 PM   #1516
ShinDou

岩岩打左次將軍lv1百perfect,玩到冇晒技喎,應該唔夠力殺cosmos,要有真化先夠力打?

舊 03-26-19, 02:17 PM   #1517
Gustavi
Crazy Gamer

cosmos 當初出黎冇真化係有d 難度架,
一有真化就輕鬆好多

tank 都係光戰最好 , 唔洗真滿都好好用.
bash我覺得普通, 要用就要真滿佢先夠好.
不過打次元隨時要幾個tank 分開打, 可以睇你有幾多石考慮下

而家有自選保底呢, 你睇下儲唔儲75000石備用去必中 lo
舊 03-26-19, 04:31 PM   #1518
ShinDou

7萬5石係任揀1ex?

而家其實好多ex係手不過唔係好多開左真化,同埋都冇料升

其實而家打最難果d係咪1定要落坦?定3個真化輸出都得?落坦可能打慢左唔夠分?

舊 03-26-19, 04:41 PM   #1519
ShinDou

嘩fang斷章d真化料係打lv180喎,用冇真化既隊夠打咩?@@

舊 03-26-19, 04:47 PM   #1520
Gustavi
Crazy Gamer

而家每次10+1抽有 20 coin
100 coin 換突石
200 coin 換真化書
300 coin 換pool 個兩把EX 自選一把

coin係每個抽池分開計, 唔用就冇左咁
--------------

你monthly mission (陸行鳥個到) 又有d ,
其他地方又派d 咁lo

你用書真化個時又送一粒鋼.
舊 03-26-19, 05:17 PM   #1521
ShinDou

定係走去打中文版算數?中文版進度慢應該未出真化?斷左真化真係完全打唔到最難果d喎而家

舊 03-26-19, 05:37 PM   #1522
ShinDou

岩岩睇國際版而家先出deuce?好似超慢咁喎,我棄左日版半年,deuce好似都出左幾個月?

舊 03-26-19, 05:53 PM   #1523
Gustavi
Crazy Gamer

英文版好似慢過日版d 斷章添.

佢d 斷章個d cosmos chaos d 書/鋼報酬都冇放係期間限定, 可以後補.
你而家應該都有d 書/鋼可以真化一兩隻掛...
舊 03-26-19, 06:52 PM   #1524
ShinDou

就係1隻都唔夠 XD 得火召有派過書料,得十,要20先換到1本,其他要打最難果版先有書,唔夠打

而家D POOL又得垃圾,冇理由用5萬石是但抽為左1本書掛﹖

交換所就得70覺料

咦原來FANG11 MISSION好似都有書料跌喎,試下打唔打到先

FANG11都變左LV150 @@

此篇文章於 03-26-19 06:59 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-26-19, 06:59 PM   #1525
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
陸行鳥任第2頁有一書一鋼
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 10:47 PM

手機版 | APP版