Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-11-21, 06:52 PM   #26
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
仲有藥
隻藥有講係稀釋咗
100%份量係會變廢人
鷹眼個女就

舊 02-12-21, 02:37 PM   #27
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
這套是H動畫無誤
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-21, 11:13 PM   #28
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
其實係看澀谷彩乃的表演....

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-21, 12:39 AM   #29
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: s2001154 查看文章
這套是H動畫無誤
根本就係,主角既動作場面主要都係床戲…

舊 02-13-21, 03:57 PM   #30
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
根本就係,主角既動作場面主要都係床戲…
其實仲有樣野
回復哥同戰國蘭斯係幾似樣
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-21, 09:02 PM   #31
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
將敵人首領性轉換,而首領嘅部下就逼佢哋食媚藥令佢哋變成喪失理智性欲大發嘅淫獸,然後就由得首領咁樣被佢部下時放火燒死晒佢哋

一般凌辱系H動都冇佢咁變態

主角嘅義姐死得唔抵,主角最大錯誤係放生個位首領。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-21, 10:09 PM   #32
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
基頭4??

見下面仲係好大包

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-21, 10:24 PM   #33
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
將敵人首領性轉換,而首領嘅部下就逼佢哋食媚藥令佢哋變成喪失理智性欲大發嘅淫獸,然後就由得首領咁樣被佢部下時放火燒死晒佢哋

一般凌辱系H動都冇佢咁變態

主角嘅義姐死得唔抵,主角最大錯誤係放生個位首領。
咁佢唔放生件垃圾做替死鬼既,應該冇咁輕鬆走甩。
不過明知成隊軍都係人渣,點解唔去保咗義姐先…

舊 02-19-21, 12:06 AM   #34
RPG之鬼

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
基頭4??

見下面仲係好大包
終極侮辱
之後會再玩多一次 XD

舊 02-19-21, 07:45 PM   #35
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
咁佢唔放生件垃圾做替死鬼既,應該冇咁輕鬆走甩。
不過明知成隊軍都係人渣,點解唔去保咗義姐先…
咁替死鬼佢可以搵第二件架,呢條友仔話哂係將領級別人馬。應該搵個被洗腦到變白痴嘅卒仔嚟做,起碼可以再拖多幾個禮拜時間提早救晒義姐佢哋出嚟先。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-21, 09:41 PM   #36
神人ではない!新人だ

引用:
咁替死鬼佢可以搵第二件架,呢條友仔話哂係將領級別人馬。應該搵個被洗腦到變白痴嘅卒仔嚟做,起碼可以再拖多幾個禮拜時間提早救晒義姐佢哋出嚟先。
你要知道主角無論賞賜定報復都淨係識下半身去解決嘛,唔輪下佢點下心頭氣

此篇文章於 02-19-21 09:51 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-21, 10:26 PM   #37
RPG之鬼

引用:
小說好似有講過個將軍搵過主角去升級 XD
所以就想佢有主角的經驗 XD
因此先唔殺
另外佢走時應該係變成將軍個樣走 (唔係好記得啦)

舊 02-20-21, 07:48 AM   #38
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

送比你反正作者盜用人作品寫

今話性轉換報復描述...作者寫大過激...

舊 03-04-21, 07:29 AM   #39
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

魔王果然一集都唔夠....
最後一幕...這就是半年前成日聽到搖擺賓夕凡尼亞州

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-04-21, 02:09 PM   #40
RPG之鬼

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

用好聽啲嚟講就係呢個作者鍾意參考
唔好聽就係唔想冒險志在跟大風
只要個市唔爛就寫落去爛就離場
至於抄唔抄呢

佢有幾個故事都係同一世界觀,算不算是創作?還是又是抄?

舊 03-04-21, 02:55 PM   #41
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章

魔王果然一集都唔夠....
最後一幕...這就是半年前成日聽到搖擺賓夕凡尼亞州
點打燈先可以打個影在臉上?

此篇文章於 03-04-21 06:35 PM 被 高級嘍囉 編輯。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-21, 11:26 AM   #42
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
劍勇被吃定了(物理)
由手機版發出

此篇文章於 03-25-21 11:40 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-21, 07:43 AM   #43
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

最後一集,妹元素不足

如果有二季魔王應該難逃一__...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-11-21, 08:19 PM   #44
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

睇左頭5集都唔記得作者係佢...結果#6那個硬派寫實

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-11-21, 08:57 PM   #45
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
呢套原來有TOPIC
又原來同回復術士係同一作者

睇了動畫之後,搵番漫畫來睇,發覺有好多嘢漫畫反而描述得冇咁詳細。
動畫第一話,殺手前世發生的事我覺得做得好好。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-21, 08:05 AM   #46
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 十一月 查看文章
呢套原來有TOPIC
又原來同回復術士係同一作者

睇了動畫之後,搵番漫畫來睇,發覺有好多嘢漫畫反而描述得冇咁詳細。
動畫第一話,殺手前世發生的事我覺得做得好好。

這套動畫做得好好
建議 唔好睇漫畫和小說

等動畫完哂先睇漫畫小說接手

音音仔沒有被硬派真是可惜

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-21, 04:33 PM   #47
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
男主有女唔攪,自己夢遺。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-21, 05:22 PM   #48
RPG之鬼

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
之後出街買服務

舊 11-18-21, 05:54 PM   #49
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
因為佢前世唔係007,所以有可能係禁欲主義者?

又或者認為處都係一個必殺技,唔可以亂咁用?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-21, 06:18 PM   #50
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
可能之前主角未發育至有想搞女的念頭吧。
今後就好講了
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:58 AM

手機版 | APP版