Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
日本動漫畫討論版>長月達平「Re:ゼロから始める異世界生活 2nd season」#38「泣きたくなる音」
KENSNAKE 09:18 PM 05-23-16
慘左咁多集俾返少少甜頭男主角.
美少女大腿俾佢喊.
其實男主角精神力應該超強.之前絕望到爆應該癲左.
shooter 09:21 PM 05-23-16
點解會絕望? 死左會reload,行過條新路,都不知幾開心。加上人又白痴,想悲觀都好難。
STRIFE 09:54 PM 05-23-16
智商50普通人都不如,個腦裝屎真係比起COPY&PASTE後宮性遲鈍外掛男主更難頂

P.S 其實我有睇小說的
Gallardo 10:44 PM 05-23-16
本來問咒術, 離左題講魔女, 跟住冇左件事咁, 第2日晚再問咒術
又話好趕時間
STRIFE 11:17 PM 05-23-16
作者: Gallardo:
本來問咒術, 離左題講魔女, 跟住冇左件事咁, 第2日晚再問咒術
又話好趕時間
話左套野係刻意寫到主角無視呢D重要野,百痴都認識到應該要知既野就唔去查,當故事人物提到呢類事情既時候男主就狀況外,一幅聽都未聽過既表情,之後曲線引發被殺,LOOP
結論係主角智障,作者都當觀眾智障
魔法之子 02:10 AM 05-24-16
1個普通十幾歲男仔去到一個39唔識7既地方
仲要冇啦啦死左loop過
對個地方死法都唔知咩事
男主只係普通人
唔係1-2下就搵到重要情報或者解決方法好正常呀?
尼路 08:05 AM 05-24-16
作者: 魔法之子:
1個普通十幾歲男仔去到一個39唔識7既地方
仲要冇啦啦死左loop過
對個地方死法都唔知咩事
男主只係普通人
唔係1-2下就搵到重要情報或者解決方法好正常呀?
問題係佢唔止一兩次,十次都來緊頭啦。
s2001154 02:49 PM 05-24-16
男主實在太嫩
什麼國王選舉說無興趣理會
但人地正在其中鬥爭緊
只是掛著溝女
成team人都在懷疑緊
搞到死左咁多次
女主最後同藍毛講男主係好孩子
意思像是決定暫時相信男主
下旨藍毛不用再警惕
supermanlady 06:31 PM 05-24-16
ミニアニメ「Re:ゼロから始める休憩時間(ブレイクタイム)」#07
作者: :

Samng 08:11 PM 05-24-16
作者: Lamsze:
知道左係村果到而發生詛咒,應該更加離開?再接近查明好危險
如果要接觸先發動到,甘男主每次死而又有接觸既就係柏克同艾米莉亞 )0(
主角係計劃改變中詛咒既命運,所以提早一日去村落,而且已經知道有得解咒,親身去搵出凶手都唔算好危險 (而且主角係不自量力既蠢材,恃住自己死左可以重來,一直都覺得要身在事件的中心才能解決問題)
minekaoru 11:08 PM 05-24-16
作者: Samng:
主角係計劃改變中詛咒既命運,所以提早一日去村落,而且已經知道有得解咒,親身去搵出凶手都唔算好危險 (而且主角係不自量力既蠢材,恃住自己死左可以重來,一直都覺得要身在事件的中心才能解決問題)
其實係咪隻狗...
GUSTAV 01:45 AM 05-25-16
正常真係有文有路既知道死左有RESET 一定搵定方法令自己死得爽D先 下下比人穿腸 跳樓死真係人都癲 XD
CSY 03:03 AM 05-25-16
仲以為今話解決到, 點知拖咁耐都未解決到, 進展好很慢, 仲攞命過睇無盡的八月..
aricwong 12:43 PM 05-25-16
作者: Freddy:
柏克用陰魔法果陣有一瞬間覺得佢就係咒術師
不過我都覺佢明知村有事都仲要去好似....
但佢又要搵出真凶,真係無計
藍毛表情好似知道村有內幕咁
明知村有事都要去先係正解...呢個去到後尾就知點解...
同埋去村係迴避唔到,掃把佬唔去就會變雷姆中招,呢樣都唔係掃把佬想見到的...
麥魚仔 04:53 PM 05-25-16
作者: minekaoru:
其實係咪隻狗...
隻狗就咒術師?..............
事丫娃些 12:50 PM 05-26-16

supermanlady 09:43 PM 05-26-16
第9~12話
第2章去到第11話,剩返14話全部第3章

Lamsze 10:27 PM 05-26-16
甘多日先行得一星期多一日,佢既旅程幾時先完?
supermanlady 09:42 PM 05-27-16
TVアニメ『Re:ゼロから始める異世界生活』第9話「勇気の意味」予告
作者: :

Samng 06:16 PM 05-28-16
作者: CSY:
仲以為今話解決到, 點知拖咁耐都未解決到, 進展好很慢, 仲攞命過睇無盡的八月..
作者: Lamsze:
甘多日先行得一星期多一日,佢既旅程幾時先完?
就快到最低潮之前既最高潮喇
事丫娃些 12:35 AM 05-30-16

Chris Redfield 01:25 AM 05-30-16
作者: supermanlady:
第9~12話
第2章去到第11話,剩返14話全部第3章
咦?依套做到兩季丫?正丫
shooter 03:02 AM 05-30-16
今集,男主點睇都唔覺得係 勇氣 喎!!

乜唔係叫 無自知之明 + 沖動 = 連累別人。

宅男 會咁沖動既?
stcdavidhk 09:52 AM 05-30-16
男主角應該係覺得自己死左con左咁多次,應該要去到完美end所以至想救晒所有人
LR猫 10:03 AM 05-30-16
作者: shooter:
今集,男主點睇都唔覺得係 勇氣 喎!!

乜唔係叫 無自知之明 + 沖動 = 連累別人。

宅男 會咁沖動既?
毒X最忌有自信

但毒X往往突然間會有自信
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面