Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132 532 1032  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 03:07 PM 08-06-15
作者: NexTony:
我想問點解weber = 孔明?

(只睇過fate s/n 同 zero)
睇說明
原來威巴無咁既靈格做英靈,但事次聖杯戰爭較為特殊,威巴降靈左孔明既靈魂落自己做.....
唔知咁寫係咪後面既主線章節會見到威巴
NexTony 03:20 PM 08-06-15
作者: 鈴蘭:
睇說明
原來威巴無咁既靈格做英靈,但事次聖杯戰爭較為特殊,威巴降靈左孔明既靈魂落自己做.....
3q (我未有得玩, ios
ouki 03:25 PM 08-06-15
睇說明
其實威巴都可以出場.....士郎係咪唔洗降靈都出得
鈴蘭 03:27 PM 08-06-15
作者: ouki:
其實威巴都可以出場.....士郎係咪唔洗降靈都出得
紅茶唔知會唔會都分開Extra版同無印啦........
ouki 03:33 PM 08-06-15
紅茶唔知會唔會都分開Extra版同無印啦........
紅茶Extra版,紅茶無印,UBW士郎,HF士郎,成英中的士郎
rfdingo 03:38 PM 08-06-15
有錢有可能
無限xx製 XD
gingq7 03:40 PM 08-06-15
現在有Lancer亞瑟王, 咁應該要有Saber士郎
newb 03:40 PM 08-06-15
全卡片列表(包括未出o個d)一早已經出左啦

十抽第一次就抽到阿提拉+Saber alter
鈴蘭 03:41 PM 08-06-15
睇佢點設定 エミヤ(或者叫無銘)理論上應該可以assassin saber archer
鈴蘭 03:42 PM 08-06-15
作者: sohippy:
全卡片列表(包括未出o個d)一早已經出左啦

十抽第一次就抽到阿提拉+Saber alter
晒氣,你估呢隻單機game咩....
呢D game一個update分分鐘data上就多十來二十張卡啦.......
ouki 03:43 PM 08-06-15
睇佢點設定 エミヤ(或者叫無銘)理論上應該可以assassin saber archer
C都應該得....此終E個先係本職
鈴蘭 03:44 PM 08-06-15
Caster應該唔合格啦 雖然佢係魔術師但識既野太少
gingq7 03:47 PM 08-06-15
ID: 058592435

J得求大腿
ouki 03:49 PM 08-06-15
Caster應該唔合格啦 雖然佢係魔術師但識既野太少
EX我記得他有講過根左凜去英國......係那時或多或少有學到野GE
Cowlex 03:59 PM 08-06-15
2個10連先得一張3星caster...
五飛...我....
T.K. 04:01 PM 08-06-15
[IMG]1446901707_78f2c243389b78eb2dac256ad1a687cd[/IMG]
識抽一定咁樣抽:0)
Attached: Screenshot_2015-08-06-15-59-23.jpg (125.3 KB) 
朔望~ 04:08 PM 08-06-15
人生充滿絕望
我管不住手出左事
Cowlex 04:12 PM 08-06-15
我都係開返十個等收40石拼下運氣好過
手上呢個acc除左E槍真係一無所有
newb 04:13 PM 08-06-15
晒氣,你估呢隻單機game咩....
呢D game一個update分分鐘data上就多十來二十張卡啦.......
咁依加爆左出黎名單既已經過百,應該係現階段plan左既全部卡
仲有呢隻又同一般手遊有d唔同,個故事一開波就fix死得7章,如果已經全部寫晒的話個故好可能得呢堆人
同埋都有傳隻game唔想住係長做長有咁,出晒故就可能完
活動卡呢d等佢真係開始搞活動先講

不過其實我真正想講既係依加有既名單度已經有複數紅A
朔望~ 04:35 PM 08-06-15
作者: T.K.:
[IMG]1446901707_78f2c243389b78eb2dac256ad1a687cd[/IMG]
識抽一定咁樣抽:0)
3張5星2大女主
GUSTAV 04:37 PM 08-06-15
頂先有個舊APP 中3張RIN TIM 好開心
鈴蘭 05:11 PM 08-06-15
乞到能登account 打著先
今晚開30個account等星期一
T.K. 05:19 PM 08-06-15
我擦多十個算
Cowlex 05:20 PM 08-06-15
我整左兩個就懶唔想再整
鈴蘭 05:28 PM 08-06-15
能登的確唔太適合開局 但睇落係D後期會幾有用既角色:o)
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132 532 1032  ... 最後

返回主題版面