Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-24-22, 12:50 AM   #26
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
係吖,「Netflix 監獄」(TM),好無陰功㗎~~~ (淚目)

第二話平淡咗啲,第三話 -- 超展開兼超爆笑~ 比第一話更爆,不過呢,睇呢套有啲宅嘢識得笑,應該要有番咁上下「機齡」先得。

世喜萬歲萬萬歲!(逃)

此篇文章於 07-24-22 01:02 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-22, 11:42 PM   #27
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
舅父當年1X~2X外貌已經老都咁....
自己貪得意打爆結界再重建....
明明精靈女帥氣解圍白做.........

最後仲以為精靈女追到黎現實......
NOOOO............
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-22, 09:24 AM   #28
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
延期播放看來想修作畫

舊 07-27-22, 05:07 PM   #29
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 葉老頭 查看文章
舅父當年1X~2X外貌已經老都咁....
自己貪得意打爆結界再重建....
明明精靈女帥氣解圍白做.........

最後仲以為精靈女追到黎現實......
NOOOO............
雖然成個故事都好歡樂
但唔知點解, 硬是覺得舅父同女妖精之間嘅發展
最後係會用悲劇告終, 希望我估錯啦……

舊 07-28-22, 03:54 AM   #30
肉羊哩咖
griffin611

第四話,原來兩舅甥都係一担担,遺傳嘅嘢,完全無得救~ (拎頭)「冰火兩重天」,笑咗出嚟。套嘢真係好識玩 dead air 去造氣氛。

今話 ED 播播下有下文,疑幻疑真嘅劇情,唔好錯過。

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
延期播放看來想修作畫
公怖咗係同「來歷不明」嘅肺炎有關。 8月 17號再續。

此篇文章於 07-28-22 04:13 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 07-28-22, 11:14 AM   #31
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
透視裝b

最後貞操不保了?
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-22, 12:42 PM   #32
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
你睇舅父既魔力如此充沛,一定仲係處
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-22, 05:09 PM   #33
十一月
Game Master

媚薬的解毒法就只有XX吧
可憐傲驕精靈女被拋棄在異世界。
希望最後會係大團圓結局吧。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-22, 06:19 PM   #34
真!DC
Banned User
奉行我道

見有人話可能DIY解決
由手機版發出
舊 07-28-22, 08:54 PM   #35
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
一個透視裝一個裸體裇衫都冇反應
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-22, 06:16 AM   #36
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
第四話加入少量原創要A書零之使魔還要提返出來

舊 08-04-22, 02:40 PM   #37
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
連鎖超音舅父

J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-22, 10:40 PM   #38
ronald
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: J+1 查看文章
連鎖超音舅父

之前係石田彰, 但對比兩把聲之後, 發覺子安把聲才襯"半獸人"的人設.
ronald 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-22, 03:28 AM   #39
肉羊哩咖
griffin611

推倒「重來」

第五話,啲硬照「動畫」多咗少少,上半個劇情都幾好笑,不過有啲重覆咗之前條橋,最後嗰四份一講嗰樣嘢又有啲悶。

舊 08-25-22, 09:59 AM   #40
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
唔怪得舅母啦,一次見面就睇晒全相,仲嫁得出?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-22, 03:36 PM   #41
肉羊哩咖
griffin611

第六話,真係唔知呢套係悲劇定喜劇。內臟取暖呢家嘢,日本,唔係,阿舅啲性教育真係~~~ 第四(?)位女主角幾時出?

舊 08-25-22, 04:02 PM   #42
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
下集就完第一季?
咁快就無得睇喇……

舊 08-25-22, 06:29 PM   #43
野良猫
肥倫

攻完下路再入中路拉鏈全開
舊 08-25-22, 07:36 PM   #44
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

下集就最後一集?!?!
3舅母都未出來...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-26-22, 02:50 PM   #45
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
得7集咁少?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-22, 03:34 PM   #46
真!DC
Banned User
奉行我道

邊度講下集完?
由手機版發出
舊 08-26-22, 03:41 PM   #47
野良猫
肥倫

點解你哋會信下集完…
舊 08-27-22, 07:05 AM   #48
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢個面具好想打鑊佢

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-27-22, 07:24 AM   #49
野良猫
肥倫

https://search.yahoo.co.jp/amp/s/nla...GwASCAAgM%253D

哩個己經九成似,係差副正框鏡
舊 08-28-22, 03:14 PM   #50
肉羊哩咖
griffin611

(自答)照今話某對白,似暗示阿三下一話出場⋯⋯

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 仲谷 鳰『やがて君になる』 アニメ化 事丫娃些 日本動漫畫討論版 18 08-07-22 09:33 AM
ADKエモーションズ「BEM」アニメ化 7月14日放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 3 06-14-19 07:06 PM
「PROMARE」アニメ化 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 07-03-17 07:55 PM
「Project D」アニメ化 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 07-02-17 07:17 PM
[動畫] イシイジロウ「Under the Dog」アニメ化 supermanlady 日本動漫畫討論版 5 08-05-16 01:54 AM

現在的時間是 03:51 AM

手機版 | APP版