Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 64 104 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 124  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
Eternal Wind 12:23 AM 10-22-17
唔知會唔會開訂,希望唔駛搶

舊版可以連XL-3放暈SHOP出多次...
廢柴 10:48 AM 10-22-17
作者: luciferdark:
班無睇完成嘅, 買返去先知幾集就死, 唔知會點諗

然後ARX8華麗首戰後, 如果無新版, 舊版可以炒到咩價呢
放心, 我諗會同destiny一樣, 跟住隻ARX7出新版, 改名叫ARX8 verIV, 改少少色多少少marking咁出
ゆり 01:26 PM 10-23-17
強弩兵居然咁突發開訂
fami~yan 02:14 PM 10-23-17
作者: 廢柴:
放心, 我諗會同destiny一樣, 跟住隻ARX7出新版, 改名叫ARX8 verIV, 改少少色多少少marking咁出
只可以講,SHUT UP AND TAKE MY MONEY!~
GN00508771 03:19 PM 10-23-17
16分鐘SOLD OUT

mb來講算慢
ゆり 04:11 PM 10-23-17
雨林居然唔開
斯羅 04:25 PM 10-23-17
miss左ami個訂tim
ゆり 04:43 PM 10-23-17
作者: 斯羅:
miss左ami個訂tim
雨林有貨
カンザキ 04:53 PM 10-23-17
啱啱見到孤仔都開左訂, 1550
Rance 04:58 PM 10-23-17
作者: ゆり:
雨林有貨
做咩而家amazon D熱門野全部都收收埋埋,究竟D人點樣發現呢D LINK?我完全唔明
埃及使者 05:11 PM 10-23-17
雨林慢慢禁都仲訂到
ゆり 05:16 PM 10-23-17
作者: 埃及使者:
雨林慢慢禁都仲訂到
因為無咩人知條LINK
GN00508771 08:25 PM 10-24-17
11/15 詳細公開
METAL BUILD ガンダムアストレアタイプF

出完本傳出外傳 00仲可以戰多幾年
ゆり 08:39 PM 10-24-17
明明個模2015已經有

等睇爆死
lineage19 03:01 PM 10-29-17
琴日部紅迷改到左貨,
但係唔知點解把虎徹同菊一文字的刀身裝上刀柄時根本裝唔穩, 聽到"卡"一聲之後就彈返出黎

有冇CHING知道咩事??
mikemike 11:05 AM 11-08-17

http://p-bandai.jp/item/item-1000119158/

販売価格 :23,760円(税込)

お届け日 :2018年5月発送予定
GN00508771 11:10 AM 11-08-17
得啦得啦 俾錢咪得囉
可惡
ゆり 12:12 PM 11-08-17
依家搞到冇果樣搞果樣...D裝亂咁砌上去
wingzero_W0 12:28 PM 11-08-17
有冇可能遲d再出普通白藍樣式~~~~
mikemike 12:36 PM 11-08-17
作者: wingzero_W0:
有冇可能遲d再出普通白藍樣式~~~~
放心
9成出
年輕所犯下的錯誤 02:25 PM 11-08-17
作者: ゆり:
依家搞到冇果樣搞果樣...D裝亂咁砌上去
認真mode 裝咁多個盾上身又冇推進器 唔會機動力,推進力大減咩lol............
martinnitram 03:25 PM 11-08-17
作者: 年輕所犯下的錯誤:
認真mode 裝咁多個盾上身又冇推進器 唔會機動力,推進力大減咩lol............
加多幾多 GN Drive 就得...
利申: 無睇開 OO 外傳
赤兵尉SETH 03:50 PM 11-08-17
Build Fighters式裝備...不過我受
唔係更改隻野本身無咩賣點
ゆり 03:54 PM 11-08-17
我個人好憎馮恩

所以絕對會當睇唔到
柚原このみ 07:19 PM 11-08-17

00Q有現

第一 ... 14 64 104 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 124  ... 最後

返回主題版面