Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
GAF Racing Engine車迷討論區>想問下呢度有冇人有睇房車賽0既習慣?
STi 01:36 PM 08-21-07
唔知黎呢度0既朋友有冇睇開房車賽
我早幾個月前因為搵賽車圖片而睇留意BTCC
最近開始睇
唔知大家除左一年一度0既東望洋
仲會唔會留意其他地區0既房車賽
好似WTCC, STCC, DTM, JGTC等等
scania 05:05 PM 08-21-07
我睇CCC
ALEX CHOW 07:52 PM 08-21-07
我睇CCC,WTCC,ATCC,SUPER GT
P.S.JGTC改左名做SUPER GT
TCS_disable 11:10 PM 08-21-07
我想訂 EuroSport OTL
激想睇 FIA-GT Lemans 波子Cup WTCC DTM
ALEX CHOW 11:48 PM 08-21-07
作者: TCS_disable:
激想睇 FIA-GT Lemans 波子Cup WTCC DTM
想睇??
Use BT
昏迷童子Sleepy 12:10 AM 08-22-07
而家東望洋咪又即係WTCC
以前的東望洋, 一炮過鬥20幾30個圈
最記得就係當年果部32掟到成班老馬連塵都冇得食......

而家間中都有響泰星睇到DTM重播
不過佢個排名表睇極都唔明
點解有時個車手名無端端變左黃色
另外...d車手...本童子淨係識Mika同Patrese......
STi 11:58 AM 08-22-07
作者: HONDA:
我睇CCC,WTCC,ATCC,SUPER GT
P.S.JGTC改左名做SUPER GT
想問下Honda兄
CCC係stand for咩?
同埋想問下Honda兄係咪大部份都係由BT D/L落黎睇?
如果係
有冇好網止介紹黎
因為我都想睇多d房車賽
覺得房車賽比F1刺激得多
scania 12:20 PM 08-22-07
作者: TCS_disable:
你講個D有3/5係GT賽唔係房車賽…………
而家想睇F1同A1就要訂$200個plan,腦殘…………
作者: STi:
想問下Honda兄
如果係
有冇好網止介紹黎
因為我都想睇多d房車賽
你既stand for咩即係乜野意思?
STi 01:24 PM 08-22-07
作者: scania:

你既stand for咩即係乜野意思?
其實我係想問CCC係邊個國家搞0既房車賽?
因為小弟對房車賽認識真係唔深
同埋我0岩0岩都搵到個好地方D/L房車賽黎睇
thx

同埋都想問下各位
睇過咁多種房車賽
覺得邊個房車賽係最好睇
scania 02:20 PM 08-22-07
中國…
China Circut Champship
ALEX CHOW 03:26 PM 08-22-07
想問下Honda兄
如果係
有冇好網止介紹黎
因為我都想睇多d房車賽
CCC係stand for CHINA

係咪大部份都係由BT D/L落黎睇?
係,WTCC,FIA GT&A1都係BT D/L

Web Side:http://piranha.excom.us/index.php
房車賽比F1刺激得多
同感
ALEX CHOW 03:27 PM 08-22-07
其實我係想問CCC係邊個國家搞0既房車賽?
因為小弟對房車賽認識真係唔深
同埋我0岩0岩都搵到個好地方D/L房車賽黎睇
thx

同埋都想問下各位
睇過咁多種房車賽
覺得邊個房車賽係最好睇
WTCC,ATCC,CCC
scania 07:07 PM 08-22-07
CCC係stand for CHINA

係咪大部份都係由BT D/L落黎睇?
係,WTCC,FIA GT&A1都係BT D/L

Web Side:http://piranha.excom.us/index.php
房車賽比F1刺激得多
同感
CCC可以係CCTV5睇到Live
如果當時C5有第二D直播,可以去Sina F1網,一樣有Live睇
ALEX CHOW 07:31 PM 08-22-07
CCC可以係CCTV5睇到Live
如果當時C5有第二D直播,可以去Sina F1網,一樣有Live睇
呢個我都知,但成日都唔記得睇
TCS_disable 07:55 PM 08-22-07
你講個D有3/5係GT賽唔係房車賽…………
而家想睇F1同A1就要訂$200個plan,腦殘…………
Bundle 我可以做咩
STi 08:54 PM 08-22-07
WTCC,ATCC,CCC
ATCC同CCC, Honda 兄你從邊個途徑可以睇到?
我都想睇下

WTCC入邊寶馬係咪真係咁強呢?
我對WTCC印象只有每年一度0既東望洋
但係我睇BTCC
寶馬跑Track無乜優勢
俾d Vauxhall, Seat同新款Civic Type-R禁住黎打
跑乾地都仲有價講
一跑濕地就麻煩
唔知WTCC入邊0既情況係點呢
昏迷童子Sleepy 09:32 PM 08-22-07
我都想睇下

但係我睇BTCC
俾d Vauxhall, Seat同新款Civic Type-R禁住黎打
跑乾地都仲有價講
一跑濕地就麻煩
睇邊款車適應賽道架0者
今年WTCC有幾場甚至係Chevrolet贏......
車廠積分而家同Seat只差4分......

不過本童子都承認東望洋絕對係老馬的真正主場
近十幾廿年係輸過3鋪咁大把(一次32, 一次Ford Sierra, 一次Primera)
當年強如AMG大軍壓境一樣死無全屍......
STi 10:47 PM 08-22-07
無辨法
寶馬係澳門0既Data實在太多
東望洋未改制變左WTCC其中一站0既時候
每年都有車廠威脅到
雖然最後都係寶馬贏
但係起碼多d車款睇
近呢兩三年轉左制之後
各廠未收夠Data之餘
又少左車款睇
搞到越黎越悶
希望今年d Seat同Chevrolet做到野
想問一問今年WTCC落去玩果個Volvo係四驅定頭轆?
ALEX CHOW 11:24 PM 08-22-07
我都想睇下

但係我睇BTCC
跑乾地都仲有價講
一跑濕地就麻煩
ATCC:睇明珠台(SAT:1:45 吉列體壇一週 OR SUN:1:50 星期日體育精華)
有時有精華睇

CCC:睇CCTV-5 or Sina F1網睇Live
ALEX CHOW 11:27 PM 08-22-07
作者: 昏迷童子Sleepy:
睇邊款車適應賽道架0者
今年WTCC有幾場甚至係Chevrolet贏......
車廠積分而家同Seat只差4分......

不過本童子都承認東望洋絕對係老馬的真正主場
近十幾廿年係輸過3鋪咁大把(一次32, 一次Ford Sierra, 一次Primera)
當年強如AMG大軍壓境一樣死無全屍......

WTCC I like BMW&SEAT

R-32
initial 12:02 AM 08-23-07
有冇好網止介紹黎
因為我都想睇多d房車賽
"你想" 都有好多~
ALEX CHOW 12:20 AM 08-23-07
但係我睇BTCC
跑乾地都仲有價講
一跑濕地就麻煩
新款Civic Type-R既速度都幾快下
拍得住其他Type-R
STi 03:23 AM 09-01-07
近兩站開始睇WTCC
寶馬係鄉下俾Seat同Alfa落面
第一次係德國站俾Alfa做低
其實我想問下而家WTCC果兩架Alfa
係以廠隊名義出
定係以個人車隊名義
如果係廠隊點解仲用d咁舊款0既Alfa 156
競爭力低左好多
定係Alfa唔再擺資源落去?
scania 10:26 AM 09-01-07
兩個原因
1.新車未到位
2.大廠個邊仲嘈緊好唔好用Fiat代表Alfa跑WTCC,因為Alfa可能會用8C跑GT

最好澳門整返場賽CCC
ALEX CHOW 10:53 AM 09-01-07
兩個原因
1.新車未到位
2.大廠個邊仲嘈緊好唔好用Fiat代表Alfa跑WTCC,因為Alfa可能會用8C跑GT

最好澳門整返場賽CCC
Fiat跑WTCC
用8C跑FIA-GT

1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面