Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 02-04-15, 12:57 PM   #101
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
Atom服公開
個頭唔得囉,都遮唔到樣既
唔係咁高調呀?

http://www.comicbookmovie.com/fansit...news/?a=114776
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-15, 01:37 PM   #102
烈海王
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: qhxu 查看文章
Atom服公開
唔係咁高調呀?

http://www.comicbookmovie.com/fansit...news/?a=114776
反而想知點表達佢嘅能力,真係縮小?咁咪誇張過閃電俠?
定係改成遙控納米機械戰鬥,變成用納米嚮微觀世界戰鬥嘅另類Ironman?
烈海王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-15, 09:40 PM   #103
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
EP12
Wildcat被弱化得仲屎過上次

引用:
Atom服公開
唔係咁高調呀?

仲未接受到戰衣變了戰甲

此篇文章於 02-08-15 01:19 PM 被 Dangerous-boy 編輯。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-15, 11:54 PM   #104
烈海王

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
EP12
Wildcat被弱化得仲屎過上次

仲未接受到戰衣變了戰甲
身還好,頭唔得,透明面罩好7,如果好似新鐵甲威龍果種面罩會型好多,剩係露出口同下巴,雙眼位呈線狀半透明。
舊 02-07-15, 08:57 AM   #105
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: 烈海王 查看文章
身還好,頭唔得,透明面罩好7,如果好似新鐵甲威龍果種面罩會型好多,剩係露出口同下巴,雙眼位呈線狀半透明。
姐係鐵甲威龍~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-15, 12:00 PM   #106
Eking

註冊日期: Feb 2006
最後應該帶番眼罩吧.......定係turn on 時面罩會發光?

舊 02-09-15, 08:45 AM   #107
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
唔係好明點解 Merlyn 要自己個女殺 Sara,咁樣唔係害左佢咩?!

舊 02-09-15, 12:33 PM   #108
烈海王

引用:
作者: 布甸 查看文章
唔係好明點解 Merlyn 要自己個女殺 Sara,咁樣唔係害左佢咩?!
有錯請指證:當時Sara奉命追蹤黑箭,黑箭一係繼續逃亡,一係面對,但如果殺咗Sara,刺客聯盟同綠箭小隊都唔會放過佢,最後佢選擇催眠個女郁手,咁至少綠箭為咗保住個妹,會幫手頂住刺客聯盟先,等兩邊敵人鬼打鬼,好過畀人夾擊。
舊 02-09-15, 12:38 PM   #109
烈海王

嚮黑箭立場,如果佢死咗,Thea都唔會長命,S2尾段已經證實咗,綠箭唔會好似黑箭咁痴漢式跟蹤保護佢,無黑箭,Thea一早畀喪鐘手下收咗皮,所以佢同Thea基本係連成一體,無所謂害唔害,增加兩人同時生存機率,先係佢優先考量。
舊 02-09-15, 03:29 PM   #110
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
有錯請指證:當時Sara奉命追蹤黑箭,黑箭一係繼續逃亡,一係面對,但如果殺咗Sara,刺客聯盟同綠箭小隊都唔會放過佢,最後佢選擇催眠個女郁手,咁至少綠箭為咗保住個妹,會幫手頂住刺客聯盟先,等兩邊敵人鬼打鬼,好過畀人夾擊。
引用:
嚮黑箭立場,如果佢死咗,Thea都唔會長命,S2尾段已經證實咗,綠箭唔會好似黑箭咁痴漢式跟蹤保護佢,無黑箭,Thea一早畀喪鐘手下收咗皮,所以佢同Thea基本係連成一體,無所謂害唔害,增加兩人同時生存機率,先係佢優先考量。
我明了,唔該哂
Merlyn 都幾老謀深算,果然薑係越老越辣...

舊 02-09-15, 05:13 PM   #111
烈海王

引用:
作者: 布甸 查看文章
我明了,唔該哂
Merlyn 都幾老謀深算,果然薑係越老越辣...
所以佢一直無爆畀Thea知綠箭真身,就係等佢多綠箭呢隻棋用,綠箭佢由細睇到大,根本睇通晒咩料。
舊 02-13-15, 07:22 PM   #112
qhxu
Crazy Gamer

Thea終於知道真相,好彩佢既反應唔係"你呃我,我同你冷戰"過幾集再和解
最後果幕好似兩兄妹去旅行行山咁
下一集終於走犯了
舊 02-14-15, 08:38 AM   #113
烈海王

引用:
Thea終於知道真相,好彩佢既反應唔係"你呃我,我同你冷戰"過幾集再和解
最後果幕好似兩兄妹去旅行行山咁
下一集終於走犯了
劇情突然去得好爽快,Thea智力正常化,中二不再,拖咗十幾集瞞住探長Sara死條線,都解決埋,Laurel克服心魔,亦得到Oliver認同,一集內收咁多線,好期待下半季會寫咩。

反而過去篇條線睇到眼突,遲啲會唔會講其實Oliver上過月球,同外星人死戰過?
舊 02-26-15, 02:00 PM   #114
Eking

註冊日期: Feb 2006
睇完今集好多問號....咁個細路同olive一齊 ? .....

舊 02-26-15, 06:34 PM   #115
qhxu
Crazy Gamer

Laurel都知道埋殺妹真兇,呢排D角色眼睛好雪亮?知道Thea係落手果個都完全冇怪佢,怪既都係控制人既Merlyn
Atom頭盔護目鏡原來唔係透明?睇佢試飛完全係DC Ironman
舊 02-27-15, 09:58 AM   #116
烈海王

引用:
Laurel都知道埋殺妹真兇,呢排D角色眼睛好雪亮?知道Thea係落手果個都完全冇怪佢,怪既都係控制人既Merlyn
Atom頭盔護目鏡原來唔係透明?睇佢試飛完全係DC Ironman
收線收得好快,連原子俠件甲都半完成,睇趨勢,可能Season 4想突入新章,除咗私生子條線,前三季留落嘅線都似乎想清晒佢。

今集睇到最後…………真係完全Batman化。
舊 03-05-15, 01:09 AM   #117
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
上完床就即刻諗通條方程式
WAHAHA XD
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-15, 08:48 AM   #118
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
包埋隻眼真係型番D, 似番個超音戰士...

幾時又分拆上市呢, felicity會唔會跟埋走ga, 我好鍾意睇佢woo..

舊 03-05-15, 12:19 PM   #119
烈海王

引用:
作者: traveller 查看文章
包埋隻眼真係型番D, 似番個超音戰士...

幾時又分拆上市呢, felicity會唔會跟埋走ga, 我好鍾意睇佢woo..
Felicity身為英雄集郵家,應該會留嚮Arrow,等下一兩季第四、五個超級狗公,呀唔係....係超級英雄自動埋身
舊 03-09-15, 06:08 PM   #120
星旅人
星の旅人

PSN  IDDreamsfb
個刺客大師肯定係係個池沖涼沖得太多
唔想做了
星旅人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 08:38 PM   #121
qhxu
Crazy Gamer

Atom唔係玩縮細?
Lance識穿Qliver並殺入箭洞?搞到一副要大結局咁樣
舊 03-20-15, 12:05 AM   #122
烈海王

引用:

Atom唔係玩縮細?
Lance識穿Qliver並殺入箭洞?搞到一副要大結局咁樣
睇完15,同隔離兄弟作相比真係差太遠,好明顯呢邊見到疲態,角色好多,但發揮唔到作用,呢類英雄故事,當我方戰鬥同伴太多,就會搞到件事好鬼柴娃娃,此乎套劇都會繼續靠推其他DC有名角色,吊住套劇條命,下半季焦點明顯係原子俠同自殺小隊,Arrow?Who XXXX care????
舊 03-20-15, 02:24 AM   #123
BRA武藏
Game Master

引用:
睇完15,同隔離兄弟作相比真係差太遠,好明顯呢邊見到疲態,角色好多,但發揮唔到作用,呢類英雄故事,當我方戰鬥同伴太多,就會搞到件事好鬼柴娃娃,此乎套劇都會繼續靠推其他DC有名角色,吊住套劇條命,下半季焦點明顯係原子俠同自殺小隊,Arrow?Who XXXX care????
始終都第3季,疲態難免
的確兜兜轉轉,婆婆媽媽
而且真實系係爭D
FLASH第15集精彩到呢
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-15, 10:09 AM   #124
烈海王

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
始終都第3季,疲態難免
的確兜兜轉轉,婆婆媽媽
而且真實系係爭D
FLASH第15集精彩到呢
其實睇咗三季,平均而言都係悶,編劇想玩黑暗風,但又唔湯唔水,最致命係Oliver個設定,想抄Batman扮沉鬱,但又要保留Oliver花花公子同二世祖設定,令到個角色明明咸濕到爆,件件女都想食,但又扮專一長情,唔聽人意見又自以為是,睇人唔起,經常口講為大局,實際又做埋啲自私嘢,極度唔討好,目前只有第二季後半段,喪鐘連環屈機,論武力論智謀都贏晒Oliver嗰段係精彩,其他都唔得,而家金絲雀由煩膠家姐取代埋(Sara做真係好太多,無論外型定係演繹),令主角Team愈來愈唔討好。
舊 03-20-15, 10:24 AM   #125
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
睇到二季中就頂唔順主角停左

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[x box]請問R6 Black Arrow點組隊架 GAOGAIGAR 電視遊戲討論版 0 08-29-04 10:48 AM
[XB] 想問下隻 rainbow six black arrow... AGITΩ 電視遊戲討論版 11 08-25-04 03:48 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM
[XB]美版Rainbow Six 3: Black Arrow圖片,預定8月發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 05-23-04 12:29 AM

現在的時間是 11:04 PM

手機版 | APP版