Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 07-01-14, 08:01 AM   #701
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
POI有自定版, 唔洗播原版丫嘛
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-14, 10:11 AM   #702
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
想問vampire dairies tvb pearl等左幾年都唔播,明明好收得,有冇搞錯?

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-14, 01:39 AM   #703
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
POI有自定版, 唔洗播原版丫嘛
無記不嬲唔care,林峰伽利略咪又係照播
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-14, 01:55 AM   #704
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
POI自定版,即係TVB邊套 XD ?
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-14, 01:26 AM   #705
www43w2002
Insane Gamer
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
walking dead個貼係咪del左?

轉自the walking dead facebook
引用:
We’re flipping through our first photo album and getting a bit teary-eyed. http://bit.ly/1lx5U31

Season 1 of The Walking Dead is now playing during the ‪#‎DeadWhiteandBlue‬ marathon weekend.
咩黎嫁
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-14, 02:43 AM   #706
Sito
人修羅

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
POI自定版,即係TVB邊套 XD ?
今年無記台慶空頭支票巡禮宣佈會拍一套叫做天網,由橋段到分鏡到監視畫面都抄到影印一樣
舊 07-12-14, 09:13 PM   #707
traveller
Crazy Gamer

下星期明珠除左星期一有agent of shield外,原來星期三有under the dome ^^

舊 07-12-14, 09:17 PM   #708
\ot_to/

引用:
作者: traveller 查看文章
下星期明珠除左星期一有agent of shield外,原來星期三有under the dome ^^
under the dome唔錯, 同原著好大分別, 不過改得幾好
舊 07-12-14, 10:11 PM   #709
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
估唔到Arrow會一星期做四晚,但放到十二點咁夜播
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 05:18 PM   #710
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
估唔到Arrow會一星期做四晚,但放到十二點咁夜播
個劇情唔係咁M級啫 -- 在下以為應該同AOS調換~

舊 07-14-14, 04:58 PM   #711
traveller
Crazy Gamer

引用:
under the dome唔錯, 同原著好大分別, 不過改得幾好
啱啱睇到第2季第2集, 估唔倒咁快又2件拎便當... 仲要係...
不過一路睇一路諗究竟個結局收唔收倒科...

舊 07-14-14, 05:44 PM   #712
\ot_to/

引用:
啱啱睇到第2季第2集, 估唔倒咁快又2件拎便當... 仲要係...
不過一路睇一路諗究竟個結局收唔收倒科...
原著太多線, 乜都無解釋過, 所以唔洗太擔心
舊 07-15-14, 09:06 AM   #713
traveller
Crazy Gamer

引用:
原著太多線, 乜都無解釋過, 所以唔洗太擔心
頂...笑左..

舊 07-19-14, 03:04 AM   #714
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
有冇人睇
昭雪.Rectify ?
已經S2
非常鬱悶的文戲
有時都唔知自己睇來做乜 XD
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-14, 09:46 PM   #715
肉羊哩咖
griffin611

POI第4季預告片(有啲第3季片斷):

新女殺手~~~

各人潛水後有正職:
哈囉去教書(有尐經驗)
John去當差(今次真嘅)
Root姐同Sam姐拍檔去賣化裝品(Sam姐個殺人樣好趕客噃)
Elias條線仲未斷?!

咁The Blacklist明得罪大陸都敢播,PoI唔播好明係CCTVB想抄佢橋。

舊 08-01-14, 10:37 PM   #716
Sito
人修羅

Root姐個look好得,和Sam的百合度繼續上升
舊 08-04-14, 02:18 PM   #717
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: Sito 查看文章
之前監制尾訪問都呢pair受歡迎, 詢眾要求來季應該加碼

舊 08-08-14, 12:22 PM   #718
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
10月7
Believe in the impossible.

https://www.youtube.com/watch?v=egptEhSWF-U

此篇文章於 08-08-14 12:25 PM 被 f2light 編輯。
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-14, 02:23 AM   #719
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
明珠台原來無忘記 Bones
21/8 開始播 S7
不過 S7 得 13 集,唔該連續播埋 S8 啦。

舊 08-21-14, 12:19 AM   #720
肉羊哩咖
griffin611

原本做完Arrow,明珠半夜時段初初話做The Following,點知無耐前話改做The Mentalist 第五季~

舊 08-21-14, 11:53 AM   #721
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
POI第4季預告片(有啲第3季片斷):
新女殺手~~~
各人潛水後有正職:
哈囉去教書(有尐經驗)
John去當差(今次真嘅)
Root姐同Sam姐拍檔去賣化裝品(Sam姐個殺人樣好趕客噃)
Elias條線仲未斷?!

咁The Blacklist明得罪大陸都敢播,PoI唔播好明係CCTVB想抄佢橋。
引用:
作者: Sito 查看文章
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
之前監制尾訪問都呢pair受歡迎, 詢眾要求來季應該加碼
剛剛睇完 S3,三季入面故事最精彩既一季(可惜某人拎便當...)
Root 姐同 Shaw 出黎好有愛
仲有 Bear

最尾 Root 姐話唔係為左 win 係為左 survival... 有o的唏噓...

舊 09-12-14, 10:31 AM   #722
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
而家D美劇網係咪摺哂

舊 09-12-14, 01:33 PM   #723
traveller
Crazy Gamer

引用: