Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-11-05, 02:20 PM   #1
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
[PS2] God of the War日版

等左日版好耐喇!!頭先lunch去左188見到出左,即買! (仲要有18禁貼紙)

真係想試下係咪真係咁好玩!

minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 02:23 PM   #2
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
果張應該唔係18禁貼紙...!?

會唔會係"推獎"呢...?
瀨賀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 02:42 PM   #3
minolta
Crazy Gamer

引用:
作者: 瀨賀
果張應該唔係18禁貼紙...!?

會唔會係"推獎"呢...?
nono,我指呢一張.. 膠袋外的

舊 11-11-05, 02:45 PM   #4
奇妙Go1
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch IDSW-5775-8285-5498
3DS Friend Code2079 9485 5065
PSN  IDsalabit911
XBox Live Gamertagsalabit911
引用:
作者: minolta
等左日版好耐喇!!頭先lunch去左188見到出左,即買! (仲要有18禁貼紙)

真係想試下係咪真係咁好玩!
God of the War攻略影片教學

隻game超耐玩
唔知日版有冇cut?囍撣{野呢?
想問買左幾多錢?

此篇文章於 11-11-05 02:49 PM 被 奇妙Go1 編輯。
奇妙Go1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 03:04 PM   #5
charles0152

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcharles0152
XBox Live Gamertagcharles0152
引用:
作者: 奇妙的藍鬚子

隻game超耐玩
想問買左幾多錢?
寫左18禁應該冇cut野掛
charles0152 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 03:12 PM   #6
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

引用:
nono,我指呢一張.. 膠袋外的

I see...係local果張18禁...
舊 11-11-05, 03:17 PM   #7
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
買左嘅人比d意見
其實之前都睇過知佢好玩,但原來多血惺場面, 我個人又唔係太鐘意好血惺, 唔知會唔會太勁呢?

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 03:21 PM   #8
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
請問幾多銀呀

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 03:22 PM   #9
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 大覺屋師真
買左?鴾H比d意見
其實之前都睇過知佢好玩,但原來多血惺場面, 我個人又唔係太鐘意好血惺, 唔知會唔會太勁呢?
GTA 都好血惺架喎~
但你都.....
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 03:24 PM   #10
minolta
Crazy Gamer

引用:

隻game超耐玩
想問買左幾多錢?

~~~多謝曬!! 英文,要用心機睇先得!

我買左360蚊!日版新game一出360都算okay價…
舊 11-11-05, 03:26 PM   #11
奇妙Go1

Nintendo Switch IDSW-5775-8285-5498
引用:
買左?鴾H比d意見
記得有幕係?魒F漠找尋晿歌既妖怪,

?鬺祟陋鰤囮@鍵,主角會夾硬扯長妖怪條頸,

咁算唔算暴力
舊 11-11-05, 03:26 PM   #12
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Zaku
GTA 都好血惺架喎~
但你都.....
GTA唔血呀@@ 都係滴係地下一灘姐 MGS勁過佢

如果依隻只係gta級數就無問題. 不過叫得18禁應該唔止吧?

引用:
記得有幕係?魒F漠找尋晿歌既妖怪,
?鬺祟陋鰤囮@鍵,主角會夾硬扯長妖怪條頸,
咁算唔算暴力
wa依d就真係驚喎

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 03:28 PM   #13
奇妙Go1

引用:
~~~多謝曬!! 英文,要用心機睇先得!

我買左360蚊!日版新game一出360都算okay價…
不,

?鷏茼甇^文click入去就係攻略影片

此篇文章於 11-11-05 03:31 PM 被 奇妙Go1 編輯。
舊 11-11-05, 03:30 PM   #14
Zaku
The One

引用:
如果依隻只係gta級數就無問題. 不過叫得18禁應該唔止吧?
咁呢隻的確幾血惺的~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 03:55 PM   #15
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
Bio 4美版都好多血呀

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 05:50 PM   #16
oppocp

註冊日期: Apr 2003
點解係 CAPCOM 出o既? 隻 GAME 唔係 SONY 出o架咩?
oppocp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 05:52 PM   #17
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

引用:
作者: oppocp
點解係 CAPCOM 出o既? 隻 GAME 唔係 SONY 出o架咩?
CAPCOM負責日本既發行事宜之麻...無記錯gta日版都係CAPCOM發行架...
舊 11-11-05, 05:58 PM   #18
oppocp

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 瀨賀
CAPCOM負責日本既發行事宜之麻...無記錯gta日版都係CAPCOM發行架...
多謝你的回覆!
oppocp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 07:09 PM   #19
steve
God of Gamer

隻 game 好唔好玩?
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-05, 10:46 PM   #20
rokuna
Crazy Gamer

好玩到震,比起鬼武者呢d gum死版既game,真係好到多多聲.
又對應480p.
best action game must buy!!!!
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-05, 12:00 AM   #21
kaminari
Junior Member

註冊日期: Dec 2004
XBox Live Gamertagkaminarigami
以ACT GAME0黎講
呢隻GAME簡直係殿堂級
kaminari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-05, 01:59 AM   #22
wai
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
借問聲係日文定係英文字幕? 英語對白?
thx!
wai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-05, 02:08 AM   #23
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
同汪達比如何 ?
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-05, 02:34 AM   #24
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 歌絲˙暮斯
同汪達比如何 ?
根本係兩類game
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-05, 11:11 AM   #25
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: BeBop
根本係兩類game
無理由一式一樣先有得比
我指隻 game 既創意
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2] <La Divina Commedia> Devil MaY CrY 3 + sP Edition nakakula 攻略及心得交流區 834 11-10-06 06:47 PM
[PS2] ~ 捉馬騮3 ~ 討論區 Orage 攻略及心得交流區 130 11-15-05 11:01 PM
[PS2] SHADOW HEARTS ~FROM THE NEW WORLD~ Jonney 攻略及心得交流區 69 11-05-05 01:16 PM

現在的時間是 12:46 AM

手機版 | APP版