Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 65 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 85 125 175 575 1075  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
stcdavidhk 02:50 PM 08-15-15
作者: Sar8:
十零個ac得鐵處女 ,齊格飛 B狐

有冇海叔ac乞
有B叔同B狐,你唔要B狐?
Sar8 03:00 PM 08-15-15
其實冇所謂,不過個fd想叫我B叔起手比佢用
stcdavidhk 03:03 PM 08-15-15
作者: Sar8:
其實冇所謂,不過個fd想叫我B叔起手比佢用
IC, 已pm B叔code
Sar8 03:04 PM 08-15-15
多謝巨巨成全
vk1052 05:12 PM 08-15-15
作者: T.K.:
三公無人要的話,我又包底
如果要我PM你
Cowlex 05:18 PM 08-15-15
原來呢度得我一個係一張4星就起手
蛋撻王子 05:21 PM 08-15-15
係台灣論壇個邊見有人CAP圖呆毛SABER LV5寶具..
除左財力之外仲好強運..
我抽咁多都係得2張5星

要中相同5星5張真係不敢想像

當以為打肥料打錢升LV好痛苦既時候
先發現打素材靈基再臨仲痛苦

打肥料打錢去強化係每一場會行到一小步
但打素材係你用幾粒石去換唔知跌唔跌既情況..
有D素材仲話要10幾粒...
真係GG
T.K. 05:32 PM 08-15-15
作者: vk1052:
如果要我PM你
Thx/
T.K. 05:34 PM 08-15-15
我saber無課都兩張,不過唔捨得食咁解
彩數既野無得強求
Cowlex 05:35 PM 08-15-15
寶具lv原來會對異常狀態有加成了?
龍女lv3寶具個咀咒由扣500變左扣1000
蛋撻王子 05:37 PM 08-15-15
作者: ~Alex~:
寶具lv原來會對異常狀態有加成了?
龍女lv3寶具個咀咒由扣500變左扣1000
如果我放200%寶具個位都會每下變左扣1000~
應該有多方面因素令呢D狀態同傷害增加上去~

正如貞德既回血都會變多左一樣~
T.K. 05:37 PM 08-15-15
一向都有加成
Npcj德,個技lv3,回血200%無記錯回2000
Toshi 05:38 PM 08-15-15
新手刷到兩個貞德acc:
1. 5*寶具40%UP + 5*士郎+ 4*天之晚餐
2. 4*櫻60%NP + 4*寶具25%UP + 4*天之晚餐
用邊個開波好D? thx~
Cowlex 05:39 PM 08-15-15
即係個overcharge只係影響傷害?
我儲到13x放 佢顯示都係100%
蛋撻王子 05:41 PM 08-15-15
即係個overcharge只係影響傷害?
我儲到13x放 佢顯示都係100%
我諗如果好似龍槍女同貞德呢種狀態既
應該係200% 300% 寶具LV先會有影響到...

平時13X% 15X%應該只同傷害有關掛~~

作者: Toshi:
2. 4*櫻60%NP + 4*寶具25%UP + 4*天之晚餐
我個人覺得多5星個個就好D..
但你再等等其他師兄意見好D~
rfdingo 05:44 PM 08-15-15

我會選NP60
除非官方再改ART性能,唔係開場就有NP 都有一定優勢

利申,J德+60 & B狐+80 常用隊
Cowlex 05:44 PM 08-15-15
龍女得一張art冇咩機會儲到200%
我估係只要寶具升左lv 個狀態就會power up, 而overcharge就會影響個傷害?
stcdavidhk 05:47 PM 08-15-15
原來呢度得我一個係一張4星就起手
我And AC都係4星起手,重要係鐵處女...
好彩之後10連有幸吾王靈降
GN00508771 05:55 PM 08-15-15
作者: T.K.:
突!突!突!突!

又中啦wwwww
突爆5星士郎啦
Toshi 05:59 PM 08-15-15
作者: rfdingo:
我會選NP60
除非官方再改ART性能,唔係開場就有NP 都有一定優勢

利申,J德+60 & B狐+80 常用隊
謝~ 咁我用2.開了

另外有冇師兄係未有5*黎開波? 可以PM我, 有幾個吾王/貞德/穿刺acc可以送出. 全部iOS刷的
T.K. 06:01 PM 08-15-15
幾個w

留個j得,我今晚抽完搵d saber換可以嗎?
Cowlex 06:03 PM 08-15-15
謝~ 咁我用2.開了

另外有冇師兄係未有5*黎開波? 可以PM我, 有幾個吾王/貞德/穿刺acc可以送出. 全部iOS刷的
我刷完手上果20個都冇的話 可能就要拜託你
小嘉 06:05 PM 08-15-15
已pm
蛋撻王子 06:05 PM 08-15-15
謝~ 咁我用2.開了

幾個wwwww
點解可以咁勁wwww
T.K. 06:10 PM 08-15-15
作者: GN00508771:
又中啦wwwww
突爆5星士郎啦
爆!爆!爆!爆!爆!

標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 25 65 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 85 125 175 575 1075  ... 最後

返回主題版面