Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 
電視遊戲討論版>Devil May Cry 5 | 已售
darkvolver 05:31 PM 03-17-19
作者: 真!DC:
日本人而家淨係j手機game吧
由手機版發出

之前新聞都有講日本人連iphone都買不起,用錢買game....對日本人來講不是容易..手機課金都可以係有限錢..

Sent from my iPhone using Gaforum
jason 仔 06:32 PM 03-17-19
作者: darkvolver:
之前新聞都有講日本人連iphone都買不起,用錢買game....對日本人來講不是容易..手機課金都可以係有限錢..

Sent from my iPhone using Gaforum
人家課一次金都已經貴過隻game啦,你真係以為人家咁窮呀
darkvolver 06:39 PM 03-17-19
作者: jason 仔:
人家課一次金都已經貴過隻game啦,你真係以為人家咁窮呀

做下例子,我冇話窮。何以見得?

jason 仔 07:28 PM 03-17-19

咁都話唔係話人窮,咁我問返你呢句咩意思啦咁
HAKAIDER 07:38 PM 03-17-19
作者: 真!DC:
日本人而家淨係j手機game吧
由手機版發出
今次DMC5 同Bio2 re 太近啦

而且下星期又隻狼, 可能大家等特價先慢慢買
nds 07:41 PM 03-17-19
作者: HAKAIDER:
今次DMC5 同Bio2 re 太近啦

而且下星期又隻狼, 可能大家等特價先慢慢買
咩是狼?which ?
12號四分衛 07:47 PM 03-17-19
作者: ComeLOLoh:
MJ 個case唔係告唔入咩?
無印像佢因此而要坐監。
而且繼續有MJ既Game。
因為最近HBO 有套講MJ的 新documentary ...
由手機版發出
ComeLOLoh 09:35 PM 03-17-19
我覺得Dante好好玩.。一樣武器,四種唔同style已經唔同玩法。
電單車想長期騎…當交通公具。
padage 09:59 AM 03-18-19
後半部景都係樹根燒樹根,其實好悶
如果有part係一條高速公路可以一直騎住電單車,中間整d一車死既怪應該幾好
豪傑公子 12:15 PM 03-18-19
作者: 野良猫:
日本初週賣得十二萬
但其實消化率有75%, 證明CAPCOM對日本市場都冇咩期望
野良猫 12:17 PM 03-18-19
作者: padage:
後半部景都係樹根燒樹根,其實好悶
如果有part係一條高速公路可以一直騎住電單車,中間整d一車死既怪應該幾好
咁咪變咗抄b姐
darkvolver 01:17 PM 03-18-19
咁咪變咗抄b姐
其實三上真司、稻葉敦志和神谷英樹係一個ACT game發展歷史的見證,很難再有突破...
行正路有DMC,行快路有B姐及Vanquish.....

所以當年有可能三上或多或小知道有今日,所以建議人獨立做DMC系列....
darkvolver 01:19 PM 03-18-19
作者: 豪傑公子:
但其實消化率有75%, 證明CAPCOM對日本市場都冇咩期望
我們可以等風間....報番條外國數出來便知..不過可能要等耐小小.....
padage 02:11 PM 03-18-19
咁咪變咗抄b姐
b姐係強制性坐車,而佢係武器來可以隨時落車,個idea更顛
darkvolver 02:48 PM 03-18-19
作者: padage:
b姐係強制性坐車,而佢係武器來可以隨時落車,個idea更顛
ot:

話時話當年b姐第一集在ps3時,係唔係有偷格的情況.....以前打打下會爆哂格..
Sar8 03:41 PM 03-18-19
ot:

話時話當年b姐第一集在ps3時,係唔係有偷格的情況.....以前打打下會爆哂格..
ps3移植版係劣化版來
HAKAIDER 07:09 PM 03-18-19
我們可以等風間....報番條外國數出來便知..不過可能要等耐小小.....
起碼要等復活節後連埋steam 版先可以作準

別忘記steam 版係有遊戲時數低於2 小時, 而且購入沒有超過14 天退款制度

有好多人係正價衝首發 > 退款 > 等特價再買過

而四月steam 係有復活節特價
風間鈴木仁 02:10 AM 03-27-19
http://dengekionline.com/elem/000/001/897/1897940/

『デビル メイ クライ 5』発売から2週間弱で全世界200万本出荷を達成

カプコンより発売中のPS4/Xbox One/PC(Steam)用ソフト『デビル メイ クライ 5』が、全世界200万本出荷を達成しました。
C.K.F. 09:12 AM 03-27-19
作者: 風間鈴木仁:
http://dengekionline.com/elem/000/001/897/1897940/

『デビル メイ クライ 5』発売から2週間弱で全世界200万本出荷を達成

カプコンより発売中のPS4/Xbox One/PC(Steam)用ソフト『デビル メイ クライ 5』が、全世界200万本出荷を達成しました。
Gapcom絕對應得的!
darkvolver 09:21 AM 03-27-19
都有Bio2一半...算係禁...
風間鈴木仁 03:28 PM 04-30-19
請問大家已爆機的版友

更新左除了有聖光外 重有沒有其他分別 ?
行中文版有聖光 定 跟日版 ?

轉貼 :
https://tw.esports.yahoo.com/sony-嚴管...072125060.html

從先前《惡魔獵人5》PS4 版中利用聖光來遮蓋 Trish 的裸露橋段開始,不少玩家開始揣測 Sony 是否在針對遊戲嚴打色情內容審核。而日前據外媒求證,他們表示的確從去年開始就在規劃一些對於 PS4 遊戲上架的色情相關新政策,其嚴格程度甚至超越了 ESRB 與 PEGI 兩大國際分級標準。

雖然日版沒有,但 PS4 的歐美版卻有一個非常突兀的聖光。
強化人間ですの~★ 05:09 PM 04-30-19
作者: 風間鈴木仁:
請問大家已爆機的版友

更新左除了有聖光外 重有沒有其他分別 ?
行中文版有聖光 定 跟日版 ?

轉貼 :
https://tw.esports.yahoo.com/sony-嚴管...072125060.html

從先前《惡魔獵人5》PS4 版中利用聖光來遮蓋 Trish 的裸露橋段開始,不少玩家開始揣測 Sony 是否在針對遊戲嚴打色情內容審核。而日前據外媒求證,他們表示的確從去年開始就在規劃一些對於 PS4 遊戲上架的色情相關新政策,其嚴格程度甚至超越了 ESRB 與 PEGI 兩大國際分級標準。

雖然日版沒有,但 PS4 的歐美版卻有一個非常突兀的聖光。
最新版已經全部版本都無
風間鈴木仁 01:30 AM 05-01-19
作者: 強化人間ですの~★:
最新版已經全部版本都無
無聖光 ? 謝謝你的解答。

可以安心更新再打爆了。
IDGAF 03:44 PM 11-27-19
想問下宜家PS Store特價賣$214果隻普通版DMC 5 (with Red Orbs) ,
值唔值得買?

街又唔多覺有實體碟版了,
擔心之前碟版賣得更平,
因為我見宜家CAPCOM的PS4 RE2重製版都係$149,
反而PS Store要$214。

我見佢另外仲有一個Deluxe Edition賣$498,
但就無做特價。
睇內容就似多咗武器類、音樂同挑釁動作等,
好似無新關卡同故事內容,值唔值等呢個版本特價先買?

Devil May Cry 5 (with Red Orbs) (English/Chinese/Korean/Japanese Ver.)
https://store.playstation.com/en-hk/...IAFULLGAME0001

Devil May Cry 5 Deluxe Edition (with Red Orbs) (English/Chinese/Korean/Japanese Ver.)
https://store.playstation.com/en-hk/...IADX0000000001
風間鈴木仁 07:34 PM 11-27-19
作者: LEGOCAPTOR:
想問下宜家PS Store特價賣$214果隻普通版DMC 5 (with Red Orbs) ,
值唔值得買?

街又唔多覺有實體碟版了,
擔心之前碟版賣得更平,
因為我見宜家CAPCOM的PS4 RE2重製版都係$149,
反而PS Store要$214。

我見佢另外仲有一個Deluxe Edition賣$498,
但就無做特價。
睇內容就似多咗武器類、音樂同挑釁動作等,
好似無新關卡同故事內容,值唔值等呢個版本特價先買?

Devil May Cry 5 (with Red Orbs) (English/Chinese/Korean/Japanese Ver.)
https://store.playstation.com/en-hk/...IAFULLGAME0001

Devil May Cry 5 Deluxe Edition (with Red Orbs) (English/Chinese/Korean/Japanese Ver.)
https://store.playstation.com/en-hk/...IADX0000000001
抵玩,之前實體版 PS4 要 $ 380 左右 有中文CODE。
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

返回主題版面