Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-19-12, 01:52 PM   #276
Ginji
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: dust11 查看文章
修羅男爵
笑左
Ginji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-12, 03:09 PM   #277
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
久保帶人 結婚しました

supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-12, 03:32 PM   #278
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
點解有富奸san留言?

舊 12-22-12, 11:53 PM   #279
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
點解有富奸san留言?
寫5隻字唔影響佢打機

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-12, 04:20 PM   #280
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ahleung 查看文章
經常反覆暴肥暴瘦是不健康的

btw, 係咪即係佢將自己D靈力過左俾二小強?
大嬸睇嚟都係治療系~

個個都係技術開發專材, 期待下一宮

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 10:35 PM   #281
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 01-16-13, 10:51 PM   #282
dust11

註冊日期: Aug 2010
好女鬼 不萌嗎
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 12:10 AM   #283
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: dust11 查看文章
好女鬼 不萌嗎
快o的打完應該就會變返原本個樣

而且衣著應該會keep住宜家呢個look,都俾人知道晒咯仲駛咩扮o野~(好似狗仔隊長咁)

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 12:43 AM   #284
dust11

今集講佢兩個識左好耐

張圖花姐個樣好有兼一班達人feel
舊 01-17-13, 12:59 AM   #285
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
八千流好正

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 02:36 AM   #286
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我凈係想知細粒O個隻八千流係咩來頭...

舊 01-17-13, 07:53 AM   #287
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
之後應該仲有兩把,一把叫小打,一把叫欠打

舊 01-17-13, 09:41 AM   #288
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
最尾一格真係好女鬼feel........

btw, 可能有人已經講過, 但我都想講: 咁勁既之前又唔搵佢出黎打班滅卻師?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 03:12 PM   #289
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: ahleung 查看文章
最尾一格真係好女鬼feel........

btw, 可能有人已經講過, 但我都想講: 咁勁既之前又唔搵佢出黎打班滅卻師?
總隊長話叫佢死都要留守住嘛...
咁戰略上留返一線係講得通既,
唔知敵人咩底細就全軍盡出,到時又俾人插冇腦既姐...
不過現役劍八出去都俾人秒,初代除非真係勁好多倍(勁過山老頭...?)
唔係走出去都係...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 03:16 PM   #290
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Rance 查看文章
我凈係想知細粒O個隻八千流係咩來頭...
果陣有講
劍八未做隊長果陣係街邊汁番黎
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 04:52 PM   #291
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: tongmak 查看文章
果陣有講
劍八未做隊長果陣係街邊汁番黎
但係總會有原因更木先會幫佢改名做八千流吧?!
執返黎反而唔係重點

另外唔知會唔會打打下見到藍染呢? 佢都係困係呢層入面喎

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699

此篇文章於 01-17-13 05:10 PM 被 Shadow 神 編輯。
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 05:29 PM   #292
Eking

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
但係總會有原因更木先會幫佢改名做八千流吧?!
執返黎反而唔係重點

另外唔知會唔會打打下見到藍染呢? 佢都係困係呢層入面喎
因為更木目標就係打贏原11番隊長, 所以先咁改吧~

舊 01-18-13, 09:51 AM   #293
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: Eking 查看文章
因為更木目標就係打贏原11番隊長, 所以先咁改吧~
但係今集咁講法,
卯之花身上既傷係更木整既,更木既疤又係卯之花整既...即係之前兩個人打過?
但後黎更木輸左,失左憶(好似有講過唔記得之前既事?),之後遇到小八千流?
最後做低左第唔知幾多代11番隊隊長,成為劍八,
但係又唔知點解突然醒返起卯之花係初代八千流...?
有d混亂

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
舊 01-18-13, 12:49 PM   #294
Eking

更木係先遇小八千流吧, 個時未有面上條刀痕 ? .....要 check 番, 當然佢地有打過, 唔係更木1點做現任11番隊隊長~

舊 01-18-13, 02:27 PM   #295
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
更木係打上一代劍八黎做隊長架喎

舊 01-18-13, 05:27 PM   #296
Eking

其實11番隊長得2代 ? XDDD

舊 01-18-13, 05:34 PM   #297
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: Eking 查看文章
其實11番隊長得2代 ? XDDD
一定唔止...
記得有講過更木係殺左上代劍八而做隊長的...
而家咁搞,我反而想知邊個係第2代劍八...
講過話11番隊隊長每一代交替都係打敗上一代架嘛...

舊 01-23-13, 05:25 PM   #298
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 01-23-13, 05:27 PM   #299
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: colus 查看文章
一定唔止...
記得有講過更木係殺左上代劍八而做隊長的...
而家咁搞,我反而想知邊個係第2代劍八...
講過話11番隊隊長每一代交替都係打敗上一代架嘛...
可能係花姐求敗,又或者佢轉隊行醫先局住搵第二個做;

今期睇到好似中左鏡花水月咁 ... 睇黎劍八有不死身 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-13, 07:44 PM   #300
dust11

劍八係花姐把淺打下話

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 久保帯人「BLEACH 死神代行消失篇」最終章、開演!丨ハリウッド実写化が本格始動Vol.6 money 日本動漫畫討論版 1048 07-26-12 10:23 AM
吹水專區 Vol.1735《衛宮士郎: 投影, 開始!》 b_boy 吹水專區 1007 02-09-11 10:28 PM
Bleach出戀愛遊戲! Love Bleach宣傳片 mimi17 日本動漫畫討論版 1 08-23-06 05:22 PM
估波遊戲VOL.6(歐冠盃開始) 龍寶寶 體育版 29 09-16-03 05:19 PM

現在的時間是 10:01 PM

手機版 | APP版