Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-11-02, 01:08 PM   #1
炎尾燃
Game Master
HONO MOYUR

註冊日期: Jan 2002
有消息話阿仙奴放棄稻本潤一

請問係咪真?謘H
炎尾燃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 01:22 PM   #2
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
係...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 01:26 PM   #3
炎尾燃
Game Master
HONO MOYUR

why?
炎尾燃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 01:42 PM   #4
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

唔知喎.......個個都r哂頭.......
仲諗住下年唔駛要韋拉....

舊 06-11-02, 02:50 PM   #5
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

唔掂囉
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 07:01 PM   #6
老野一個
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
稻本潤一同韋拉邊有得比呀

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 07:07 PM   #7
誘肉毛球
哈雷小子...

咁當初買佢番黎做乜?
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 07:12 PM   #8
老野一個

搵日本仔d錢

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 09:33 PM   #9
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

稻本可以幫實力較弱又無施丹0既日本贏俄羅斯和比利時,韋拉幫唔到較強兼有施丹0既法國贏丹麥,你話有無得比:loco: :loco: :loco:
--
PSV即刻去馬想要...

舊 06-11-02, 09:35 PM   #10
誘肉毛球
哈雷小子...

引用:
Originally posted by sugihara :
稻本可以幫實力較弱又無施丹0既日本贏俄羅斯和比利時,韋拉幫唔到較強兼有施丹0既法國贏丹麥,你話有無得比:loco: :loco: :loco:
--
PSV is..?
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 09:38 PM   #11
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

smart-soccer
稻 本 潤 一 被 兵 工 廠 阿 仙 奴 放 棄 的 消 息 傳 出 後 , 荷 蘭 勁 旅 PSV 燕 豪 芬 即 表 示 對 這 名 日 本 世 界 盃 新 星 感 到 興 趣 , 而 球 會 表 示 有 信 心 可 以 吸 引 他 到 荷 蘭 發 展 。

PSV 燕 豪 芬 領 隊 艾 尼 遜 看 過 稻 本 潤 一 帶 領 日 本 以 1:0 擊 敗 俄 羅 斯 後 , 對 這 名 防 守 中 場 球 員 極 感 興 趣 。 他 說 : 「 我 們 已 將 稻 本 潤 一 列 入 非 正 式 的 名 單 上 , 如 果 我 隊 有 球 員 離 開 , 他 肯 定 將 會 是 我 們 的 重 要 球 員 。 雖 然 我 們 陣 容 已 經 相 當 完 整 , 但 由 於 我 們 現 時 仍 未 肯 定 雲 保 美 的 去 留 , 暫 時 我 們 還 未 能 落 實 稻 本 潤 一 可 以 加 盟 。 」

阿 仙 奴 方 面 已 決 定 放 棄 稻 本 潤 一 , 假 如 PSV 燕 豪 芬 羅 致 他 的 話 , 以 現 時 他 在 世 界 盃 的 表 現 , 相 信 可 在 荷 蘭 甲 組 聯 賽 大 放 異 彩 。

--
當初韋拉話走0個陣,雲加都係想要雲保美代佢...:loco: :loco:

舊 06-11-02, 09:46 PM   #12
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by sugihara :
--
russia,belgium好勁咩,denmark勁過這兩隊,而且japan主場,高幾多班波?!
主場,belgium贏不了,只可贏russia一粒,稻本真是厲害:loco:
舊 06-11-02, 09:51 PM   #13
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

丹麥好勁呀,捧盃大熱添:loco:
塞內加爾後防廢到喊啦,半場俾烏圭入3粒,韋拉一球都入唔到,真係廢:loco:

舊 06-11-02, 09:51 PM   #14
koyasu
地獄領隊侯利亞

小野伸二都只能在荷蘭中規中矩,稻本潤一可否在荷蘭大放異彩?
唔知呢:loco: 唔知呢:loco:

此篇文章於 06-12-02 03:50 PM 被 樴撖嗅窄 編輯。
舊 06-11-02, 10:00 PM   #15
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

大家都係中國人,范志毅可以0係英甲撈左咁多年,李鐵加盟英超都掂過碌蔗囉
唔知呢?:loco:

論壇跳轉

現在的時間是 08:13 AM

手機版 | APP版