Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-20-20, 02:25 PM   #3826
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
終於出玩具個另類玩法…原來就係咁唔work

女神秘人幾時先現真身?
1000% d笑料開始重用已經無第一次咁好笑。

舊 02-23-20, 12:02 PM   #3827
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
我堅持ark控制不破論,所以估下集隻burning falcon係不破變嘅
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-20, 09:59 PM   #3828
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
Extractiong Date...

舊 02-23-20, 10:51 PM   #3829
魔法小王子
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: Sito 查看文章
我堅持ark控制不破論,所以估下集隻burning falcon係不破變嘅
下集劇照有突狼VSburning falcon場面
魔法小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-20, 12:23 AM   #3830
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
其實個不破係咪Human Gear黎?
繼承左不破記憶嘅Human Gear,連自己都相信自己係人類

舊 02-25-20, 09:47 AM   #3831
ComeLOLoh

不破如果係Human Gear就唔會之前流血同入醫院比Human Gear醫返。
所以一定係人類。好返之後隻手有打石膏,所以身體應該無偷龍轉鳳。

今集幾精彩,有熱血、有笑料、有新伏線、有新玩具+好大機會魂Shop出各飛電Human Gear透明靚靚Progrise Key。

此篇文章於 02-25-20 09:50 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-20, 01:15 PM   #3832
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
期待4月電王劇場版

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-20, 02:15 PM   #3833
綾小路雷太

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
期待4月電王劇場版
永續電王

有冇link?

舊 02-25-20, 04:41 PM   #3834
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
永續電王

有冇link?
https://m.3dmgame.com/news/202002/3782620.html

https://www.famitsu.com/news/202002/23193241.html

舊 03-01-20, 09:49 PM   #3835
casio

註冊日期: Apr 2005
大混戰開始!
之前印象太深,硬係覺得進化咗嗰個著老西好怪

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-20, 11:40 PM   #3836
綾小路雷太

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
其實個不破係咪Human Gear黎?
繼承左不破記憶嘅Human Gear,連自己都相信自己係人類
進化到耳仔舊野愈整愈細!

睇黎呢個機會都有可能了
會是由亡假扮嗎?

舊 03-02-20, 07:54 AM   #3837
ComeLOLoh

中山咲月 個女Human Gear角色造型暴光!
初代Human Gear Look:
滅亡迅雷.netの亡の正体が明らかに…!
https://twitter.com/toei_zero_one/status/1233912528683425792

此篇文章於 03-02-20 08:01 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-20, 07:36 PM   #3838
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-20, 05:49 PM   #3839
ComeLOLoh

之前W 風都個漫畫有無出過中文版?

舊 03-04-20, 10:43 PM   #3840
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
本風都偵探中文版好似出到第7期

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-20, 01:10 PM   #3841
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
而家劇情最大bug都係點解啲人可以容許1000%為所欲為,先唔講犯唔犯法,今集擺明响你面前整怪人,點解仲要同佢比賽落去?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-20, 08:32 PM   #3842
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
快快手完1000%佢吧啦……咁到成套野降智得太勁……

舊 03-08-20, 10:55 PM   #3843
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
真係衰係1000%
睇到火滾

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-20, 08:13 AM   #3844
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

今集都唔知睇左d乜!

舊 03-09-20, 11:25 AM   #3845
casio

引用:
而家劇情最大bug都係點解啲人可以容許1000%為所欲為,先唔講犯唔犯法,今集擺明响你面前整怪人,點解仲要同佢比賽落去?
因為郁手嗰個係唯阿,出咗事1000%都可以同佢割蓆,反而係隔離嘅伊玆見到都唔好話阻止,甚至連錄影都唔做,跟手擰轉頭睇後面兩個講廢話

舊 03-10-20, 07:28 PM   #3846
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

555正

Faiz大愛!
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-20, 08:00 PM   #3847
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
請問1000%社長名字個讀音是叫“該”嗎?
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-20, 03:01 AM   #3848
ComeLOLoh

估你唔到
日本雜誌超級劇透

刃 唯阿用RaidRiser 變Jackal Raider!

舊 03-11-20, 11:32 AM   #3849
casio

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
估你唔到
日本雜誌超級劇透

刃 唯阿用RaidRiser 變Jackal Raider!

完全唔明點解唯阿對1000%忠心到呢個地步,明明佢好明顯唔認同1000%嘅做法

舊 03-11-20, 03:42 PM   #3850
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
1000%對迅復活得100%自信, 即係完全意料外? a
引用:
作者: casio 查看文章
完全唔明點解唯阿對1000%忠心到呢個地步,明明佢好明顯唔認同1000%嘅做法
典型情節多數係報養育/教命之恩 之類, 甚至可能係父女

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 10:23 AM

手機版 | APP版