Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-01-15, 01:09 PM   #851
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 阿Wing 查看文章
新OP砌雪人果班細路係乜水, 認唔到
睇左咁耐, 除左渣機果班, 島上面D人我都未認到邊個打邊個
一騎佢地細過果時?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 01:14 PM   #852
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
老老豆豆莫講細路大人D樣都分唔倒
就算主要角色有d唔出聲都認唔到

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 01:17 PM   #853
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 阿Wing 查看文章
新OP砌雪人果班細路係乜水, 認唔到
睇左咁耐, 除左渣機果班, 島上面D人我都未認到邊個打邊個
早排搵返一季睇返次,所以會知道佢哋係邊個嘅,應該
而搵返嚟睇嘅原因係,唔記得咗卡農係乜水

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-15, 04:50 PM   #854
鐵桶.
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
op好似無左芹部機 但係多左部人類軍既機
鐵桶. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 01:52 AM   #855
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
......回來了
同ED所顯示既一樣

那個男人回來啦!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 01:55 AM   #856
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
甲洋

舊 11-07-15, 04:46 AM   #857
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
甲洋回來了,看來カノン都應該會回來
不過咲良同剣司個FLAG,看來又差唔多
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 06:25 AM   #858
casio

註冊日期: Apr 2005
希望ed愈嚟愈多人
照依家睇,二代目同卡濃都有機會出番嚟

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾

此篇文章於 11-07-15 08:12 AM 被 casio 編輯。
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 08:28 AM   #859
代官

註冊日期: Feb 2005
結婚果段睇到眼濕濕

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 12:19 PM   #860
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: casio 查看文章
希望ed愈嚟愈多人
照依家睇,二代目同卡濃都有機會出番嚟
而家比較想見番翔子
由手機版發出
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 12:26 PM   #861
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: HM 查看文章
而家比較想見番翔子
由手機版發出
要有聲版?

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 12:38 PM   #862
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 12:51 PM   #863
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
今集又見到劍司既成長,仲起得之前怕死而係屋企抱頭發斗,然後參加蒼穹作戰,兒家終於結賣婚 (淚目

甲洋!
果下仲以為卡農甘快返,劍司同織姬都叫佢,話說甲洋果時又係甘被人同化左
ed三人行好似左邊仲可以有多個位
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 01:39 PM   #864
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: HM 查看文章
而家比較想見番翔子
由手機版發出

返出來都唔奇
之前好似有請松来未祐到event
當時佢已經無出席
不過返出來都是無聲版了

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 11-07-15 02:02 PM 被 mikemike 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 01:45 PM   #865
flpchoho

引用:
作者: Lamsze 查看文章
今集又見到劍司既成長,仲起得之前怕死而係屋企抱頭發斗,然後參加蒼穹作戰,兒家終於結賣婚 (淚目

甲洋!
果下仲以為卡農甘快返,劍司同織姬都叫佢,話說甲洋果時又係甘被人同化左
ed三人行好似左邊仲可以有多個位
加埋来主操XDDD
舊 11-07-15, 03:49 PM   #866
Lamsze
Crazy Gamer

突然諗通樣野,遠征果邊話之前衛星作戰係失敗左,但睇黎係成功左,而且高層獨佔左
而衛星現在係被敵人同化左,即係高層的確係有人被同化左,佢地漸漸睇出真相

但呢點已被觀眾一早睇穿左
舊 11-07-15, 03:51 PM   #867
flpchoho

引用:
作者: Lamsze 查看文章
突然諗通樣野,遠征果邊話之前衛星作戰係失敗左,但睇黎係成功左,而且高層獨佔左
而衛星現在係被敵人同化左,即係高層的確係有人被同化左,佢地漸漸睇出真相

但呢點已被觀眾一早睇穿左
之前大家都估老太婆係FESTUM扮的人類,係個機會愈來愈高咁解
舊 11-14-15, 02:44 AM   #868
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
關係者neta

翔子の台詞があったのに…
ツヴォルフがOPいないの違和感ない超強いので今後暴れる
海神島には在りし日の首都の面影
25話のコンテが超カッコイイ
最終話のコンテが前後編とも劇場版

舊 11-14-15, 04:54 AM   #869
flpchoho

引用:
作者: money 查看文章
關係者neta

翔子の台詞があったのに…
ツヴォルフがOPいないの違和感ない超強いので今後暴れる
海神島には在りし日の首都の面影
25話のコンテが超カッコイイ
最終話のコンテが前後編とも劇場版
翔子
攻擊島個粒星核似冇被消滅,應該閃左
終於要會合了!?
將軍佢地知人類軍追來,就用廣域通訊引FESTUM過來消滅佢地
我好覺得一騎好大機會下集衝出去救呢班人類軍

此篇文章於 11-14-15 04:58 AM 被 flpchoho 編輯。
舊 11-14-15, 07:43 AM   #870
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: flpchoho 查看文章
翔子
攻擊島個粒星核似冇被消滅,應該閃左
終於要會合了!?
將軍佢地知人類軍追來,就用廣域通訊引FESTUM過來消滅佢地
我好覺得一騎好大機會下集衝出去救呢班人類軍
睇畫面戰術廚應該係退左場
不過仲有4隻墮天使喎,有兩隻仲要未出場
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-15, 08:46 AM   #871
Lamsze
Crazy Gamer

卡農指既新共嗚係咩?
立上今集甘黑化既,「你比我食左你啦!」,佢既同化力量比敵人仲高 所以話唔好亂食野
三香 竟係唔係死,真係人不在,心仍在
點解島上舉槍既有臉,同大叔一樣樣一樣髮型

其實如果人類果邊真係有敵人扮既,應該唔會對打
舊 11-14-15, 09:27 AM   #872
代官

註冊日期: Feb 2005
將軍
真係大快人心

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-15, 11:24 AM   #873
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
有零央會把黑球放在自己心中(物理)的想法

甲洋單挑BOSS
應該係同一騎總士同級的戰力了

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-15, 01:58 PM   #874
Lamsze
Crazy Gamer

引用:
作者: 真!DC 查看文章
有零央會把黑球放在自己心中(物理)的想法

甲洋單挑BOSS
應該係同一騎總士同級的戰力了
我覺得係超過,因為佢有破防,總士加一騎先同佢地匹敵,都仲係苦戰,但甲洋係按住黎打,織姬都話佢係毒,劍司係藥
正常既,佢點都係同化又死過既男人 唔知佢仲有無得再強化,部機都未變紅
舊 11-14-15, 03:40 PM   #875
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
每集睇完都有一大埋野唔明
好耐都無試過一路追一路睇解釋

點解開廣域通訊會引到FESTUM過來??
因為有聲所以FESTUM就會黎攻??

美三香犠牲左,即係再無人會開防護罩防FESTUM攻擊
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 ROBOT魂 「蒼穹のファフナー HEAVEN AND EARTH」 <SIDE FFN> ファフナー・マークニヒト(劇場版) ZERO0ZERO 買賣專區 2 01-31-15 05:18 PM
宇多田光英語大碟"EXODUS" 2004.9.8日本先行發售! toro Neo Music UNIVERSE 44 10-16-04 12:16 AM
「EXODUS Guilty alternative」 |0| H-GAMEの部屋 23 11-15-02 09:50 AM

現在的時間是 04:43 AM

手機版 | APP版