Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-04, 06:28 PM   #201
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
無避架,佢只係打穿自己企塊地板,佢都估唔到會跌落去

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-04, 06:40 PM   #202
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
今期WJ有BC外傳~講斯榮同杜雷合作的經過.........仲好睇過今期正傳

舊 05-15-04, 07:28 AM   #203
Asurada
機動六課的一等空尉

杜雷輸佐?
鬼星隊咁就玩完.......
電磁鎗仲未出喎~

舊 05-15-04, 09:30 AM   #204
Assman
Insane Gamer
發呆中

註冊日期: Jun 2003
吾知點解..我硬系覺得個作者拉長個故仔來講...拖戲..
追落去都系為左睇小公主:bface:

天真的人好naive,膚淺的人好膚淺!
Assman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-04, 10:56 AM   #205
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Asurada
杜雷輸佐?
鬼星隊咁就玩完.......
電磁鎗仲未出喎~
杜雷不是已經用晒了4發了嗎?(一日之內)

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-04, 11:29 AM   #206
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: mark20hk
杜雷不是已經用晒了4發了嗎?(一日之內)
係........但現在杜雷暈佐.......
會唔會醒返(訓醒?)就有返四野電磁鎗呢?(都打佐咁耐.......仲未一日?)

舊 05-22-04, 11:07 PM   #207
Asurada
機動六課的一等空尉

真係..........來料啦~~(又俾我估中係會出電磁鎗.......)
最後的力量~
炸裂彈+電磁鎗~~

舊 05-22-04, 11:21 PM   #208
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
>炸裂彈+電磁鎗~~
又炸藥又電,應該射出去前就會爆左先岩...
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-04, 11:28 PM   #209
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: MR.CD-ROM
>炸裂彈+電磁鎗~~
又炸藥又電,應該射出去前就會爆左先岩...
我都係咁諗
不過個鎗仲未射出.......分分鐘係0距離射擊

舊 05-22-04, 11:35 PM   #210
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
我想知而家去到第幾話
我見這場交都好似打左好幾個月了~~

舊 05-22-04, 11:38 PM   #211
Asurada
機動六課的一等空尉

182話........

舊 05-23-04, 12:21 AM   #212
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
182話........
咁多回~~
我好似睇到172~3 only

舊 05-29-04, 03:48 AM   #213
Asurada
機動六課的一等空尉

預告~~
我認為黑貓就完.
因為今回183.........
克里特已敗(精神上)~裝飾鎗爆埋(第一次.......)
幻想虎徹Lv Max都輸埋.........

咁都仲可以連載落去.........真是奇蹟.........
p.s最強徒手個位殺手死佐去邊?

舊 05-29-04, 06:44 PM   #214
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
預告~~
我認為黑貓就完.
因為今回183.........
克里特已敗(精神上)~裝飾鎗爆埋(第一次.......)
幻想虎徹Lv Max都輸埋.........

咁都仲可以連載落去.........真是奇蹟.........
係時侯換新武器再打個~~
新幻想虎徹 vs 裝飾鎗2

舊 05-29-04, 08:00 PM   #215
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
引用:

新敵人出現咪得

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-04, 02:41 AM   #216
Asurada
機動六課的一等空尉

克里特又唔死啦........不過不死能力就無佐~~
人又走埋.......
似完未完的一回.........又要睇下一回啦~

舊 06-05-04, 08:34 AM   #217
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: saiSAIsai
係時侯換新武器再打個~~
新幻想虎徹 vs 裝飾鎗2
有新幻想虎徹 ........
我 一定唔睇下去...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-04, 02:45 PM   #218
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
克里特又唔死啦........不過不死能力就無佐~~
人又走埋.......
似完未完的一回.........又要睇下一回啦~
拿~~
人未死,好有機會有拎新武器出嚟再片個

舊 06-05-04, 02:48 PM   #219
........
Junior Member

註冊日期: Oct 2003
要畫落去唔難......
首先要克李特加入...or以npc身份幫拖
之後要時間的守護者發現組織一d秘密.....
之後組織知道左就要殺晒佢地....
之後又好老土咁話組織有d咩秘密隊伍同時間果d一樣咁勁.....
之後又可以打年了.....
........ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-04, 03:01 PM   #220
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: ........
之後又好老土咁話組織有d咩秘密隊伍同時間果d一樣咁勁.....
又係wo~~
咁睇下仲有幾多人睇落去先

舊 06-05-04, 03:51 PM   #221
FREDDY@o@

PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: ........
另一種可能性~知道組織某d秘密後,組織下令要殺佢地,跟住同時間部隊打

舊 06-05-04, 06:06 PM   #222
T.K.
很黃很暴力

唔會咁快完啦,時之番人未出晒,真正用道既傳人又唔係點出過

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 06-11-04, 06:09 PM   #223
T.K.
很黃很暴力

黑貓今回已完
上回有無講過?a

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-11-04, 06:25 PM   #224
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: T.K.
黑貓今回已完
上回有無講過?a
又會咁突然既?

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-04, 06:26 PM   #225
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
終於完左啦??
太好啦..我淨係睇單行本..都睇到悶..就黎可以買小本..太好了
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
雀仔廠 Hyper Hero 69 & 70 ~ BLACK & 影月 oldspiderman 收藏品討論版 14 02-29-04 01:12 AM
請教一下bible black lbiceman H-GAMEの部屋 5 10-12-03 01:51 PM
about Black Hawk Down GLOCK 17 PC電腦遊戲討論版 2 08-25-03 11:16 AM
(OAV)「Bible Black 6」,「月陽炎 3」 |0| H-GAMEの部屋 11 06-12-03 01:28 AM
Black & White II圖片 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 15 05-20-03 12:58 AM

現在的時間是 12:43 PM

手機版 | APP版