Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-19-07, 06:48 PM   #1
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
想買sony ericsson W200i

想換過部電話
E+用緊Nokia 1110(黑白)
琴日睇中左部sony ericsson W200i
價錢都唔貴
之前成屋都用Nokia...
唔知sony好唔好
我最想要的手機功能就衹係播到歌...聲靚...有MP3鈴聲
影唔影到相就冇乜緊要
反正我出親街都係帶自己部數碼相機
之前聽過話唔知邊D手機冇人自己入MP3鈴聲
要下載
我咩都唔係好識
一頭霧水
咁呢部sony係點架?
再早期就好鐘意nokia的6280/6288
但之後覺得會好重,而且又貴,打消念頭
想大家比下意見...

P.S.想問埋Nokia 1110對於聽力唔好(大概係常人5-7成聽覺)既人o岩唔o岩用?
我想轉左部舊既1110比我老爸

此篇文章於 11-19-07 06:53 PM 被 加量熱狗 編輯。
加量熱狗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 01:12 PM   #2
NexTony
God of Gamer
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
應該係錯區... but anyways.

嘩nokia1110....好耐XD以前好鐘意用依部玩貪食蛇XD

你比佢試下聽下d鈴聲先
A)褲袋
B)公事包(如果佢用)
C)backpack...
etc.

聽到固然冇問題
我地都答你唔到佢聽唔聽到right?

另外w200i...
SE d機其實部部差唔多 XDDD
你可以去買果到問清楚先
應該入mp3鈴聲/歌 係冇問題既.

F/GO 834697628
NexTony 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 07:17 PM   #3
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: Gestapo 查看文章
skip...
謝謝你
opps 因為唔係太知應該貼去邊,所以放錯了在清談館
請幫忙移動
加量熱狗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 08:22 PM   #4
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我用緊,如果只用黎打電話,同埋聽收音機,mp3,呢部絕對應付有餘 (可以直過mp3,不過音質唔算太出色...咁囉) ((其他功能就算啦...當好過冇咁囉 ))

我就好滿意啦......不過你都係試下機先好....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-07, 08:27 PM   #5
亞利古
God of Gamer
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
我都用緊
咁既價錢有咁既質素
個人覺得好抵用b

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉