Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-18-22, 06:06 PM   #151
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: qwe 查看文章
唔只反牛油,連MS都郁唔到,似反刻印系統
其實過咗咁多年,要報仇冇理由咁大個弱點唔克服咗佢,應該已經唔怕波波系統

另外唔知點解覺得最後會有風靈對魔靈場面,而亞媽係 AI 生化人之類嘅超展開
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-22, 08:39 PM   #152
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
就咁睇三集都ok

水星花園haha

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-22, 08:59 PM   #153
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
趁未開始無乜人去影丫

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-22, 04:15 AM   #154
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
好彩有同事一早去排, 幫手買到魔靈, 但風靈一早冇晒.
下午我先去影相, 連魔靈都賣晒

舊 10-23-22, 05:39 PM   #155
IDGAF
The One

第4話 看不見的地雷

第4話 看不見的地雷

由求完婚無耐就悔婚了…

部考試用機體似一部無頸版吉姆,
但見佢隻手可以轉換裝備之後,
又覺得似自護果d水陸兩用機體。

今集的戰鬥場面居然係拳頭交,
本身期待班女仔會打到扯頭髮…

舊 10-23-22, 05:57 PM   #156
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
第四話,一路睇一路畀反應。
  • 開頭剪過段片,好咗,不過真係好搞笑老懢嘅場面~
  • 故仔後面似乎可以開得有政治深度,睇佢點玩落去。
  • 雖然係臭寸,都算係一個堂堂正正嘅男子漢。
  • 未過三份之一,似乎估到會點去,死火~
  • 成日凝住個粉髮女個頭係綿花糖做嘅,佢啲 EQ 低到⋯⋯
  • 表面溫柔無口嘅男先最「危險」吖。
  • 大小姐你間房真係好「佬」噃。
  • 咁樣嘅嘥屎叫做催淚彈?似炮多啲囉~
  • 無風靈就唔掂,都好,要有友情同毅力加持。

基本角色都出得差唔多,係時候入戲肉喇掛。

舊 10-23-22, 05:58 PM   #157
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: IDGAF 查看文章
第4話 看不見的地雷

由求完婚無耐就悔婚了…

部考試用機體似一部無頸版吉姆,
但見佢隻手可以轉換裝備之後,
又覺得似自護果d水陸兩用機體。

今集的戰鬥場面居然係拳頭交,
本身期待班女仔會打到扯頭髮…
現實打就扯頭髮,動畫入面當然要拳拳到肉

再者要重擊對手塊臉亦唔會用拳頭,傷害有點低
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-22, 05:59 PM   #158
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
大少爺你咁強調唔鍾意狸貓呢個flag太強了
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-22, 06:04 PM   #159
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 野良猫 查看文章
現實打就扯頭髮,動畫入面當然要拳拳到肉

再者要重擊對手塊臉亦唔會用拳頭,傷害有點低
唔係個個女嘅都係咁「婆乸」,未來嚟嘅,條友可能真係識「武功」,加上咁燥底,真係好打得都唔定。

舊 10-23-22, 06:06 PM   #160
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
睇來後面地球人同宇宙人會戰爭機會幾大

宅女房間
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-22, 09:29 PM   #161
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
逃走得1樣 前進有2樣
媽的我要棄機正糞game

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-22, 09:37 PM   #162
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
第4集仲口窒窒 我開始聽到煩了
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-22, 09:39 PM   #163
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
大少爺都算係咁
有承擔唔似只係做表面功夫

公主間房真係....
但唔明女主冇宿舍住?
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-22, 05:23 AM   #164
肉羊哩咖
griffin611

要收返之前紅毛無主見嘅推測,佢有個好善良同廣大嘅理想噃(當然唔係後宮)~ 暫時見佢弱氣兼無毅力,就爭啲,單靠白毛又唔夠食力,今話方咗添,睇落會唔會有咩進展喇~

序章個大敵都仲未出,雖然暗示咗,估會係中波士;同意樓上老世話,下半係地球宇宙開大片予定。

舊 10-27-22, 01:12 PM   #165
J+1
望過黎呀!!!!!!

是公的

由手機版發出
舊 10-27-22, 05:40 PM   #166
J+1
望過黎呀!!!!!!

明白未?

由手機版發出
舊 10-27-22, 06:52 PM   #167
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
支棒球棍

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-22, 08:38 PM   #168
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
安全氣袋,受撞擊會彈返出黎保護頭部

舊 10-28-22, 01:22 AM   #169
肉羊哩咖
griffin611

頭髮可以咁壓法?!

舊 10-28-22, 10:01 AM   #170
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
頭髮可以咁壓法?!
睇完幅圖,覺得即係無解釋過

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-22, 06:39 PM   #171
J+1
望過黎呀!!!!!!

知道中間有咩了

睇來好好食

由手機版發出

此篇文章於 10-29-22 06:42 PM 被 J+1 編輯。
舊 10-29-22, 08:14 PM   #172
dark_ming_
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2011
粉紅切開來裡面果然是黑的!
dark_ming_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-22, 05:26 PM   #173
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
古爾大哥好慘呀~ 角色設定係人棍~
newtype同強化人間~

有兄弟姐妹~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-22, 05:32 PM   #174
Rv250

註冊日期: Aug 2002
古爾大哥唔係咁慘啩可能行尊尼路線?
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-22, 05:36 PM   #175
J+1
望過黎呀!!!!!!

要變成落難王子了?
之後再行王子復仇路線....
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
機動戦士ガンダム 戦場の絆Ⅱ 安安 街機遊戲討論版 41 02-22-24 12:00 PM
[PSV] 機動戦士ガンダム エクストリームバーサスフォース 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 817 06-13-16 02:14 PM
[PSV] 機動戦士ガンダム バトルフォートレス l 停止運營 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 61 02-27-16 01:35 AM
[動畫] 「機動戦士ガンダム」Blu-ray BOX、8月28日発売決定! money 日本動漫畫討論版 31 03-14-14 03:34 PM
機動戦士ガンダム UC [已售] 武藤遊戲 電視遊戲討論版 352 07-16-12 10:35 PM

現在的時間是 02:20 PM

手機版 | APP版